kasa się dziś zgadza , dzięki cluj w 60 po @9 odrobione to co poszło na Marsylie
PAcyfku, ogarniesz dla mnie szwabską tabake i wyślesz do mnie ?
co to jest ta szwabska tabaka?
niemiecka tabaka
mam parę pozycji na liście życzeń a że u nas nie wszystkie można dostać to zawsze proszę znajomych żeby mi zza granicy przywozili a że Ty u szwabów na robocie to mógłbyś dla forumowego kolegi zrobić przysługę.
ta Alpina jest akurat taka sobie ale na pewno niemiecka znacznie różni się od tej dostępnej w polskich kioskach/sklepach, nawet od tej z allegro, od polskiego dystrybutora.
Fellain pierwszy do zmiany. Jedna setka zmarnowana , druga bramka po jego stracie , jeszcze łapie się za szyje. Jak go boli to niech się zajmie może sprzedawaniem bułek w piekarni. Myślałem , że tu będzie szybka gra , a jak na razie Ci piłkarze to ruszają się jak w naszej drugiej lidze. Wygląda to gorzej niż za czasów kiedy manchester dostawał lanie.
Fellain pierwszy do zmiany. Jedna setka zmarnowana , druga bramka po jego stracie , jeszcze łapie się za szyje. Jak go boli to niech się zajmie może sprzedawaniem bułek w piekarni. Myślałem , że tu będzie szybka gra , a jak na razie Ci piłkarze to ruszają się jak w naszej drugiej lidze. Wygląda to gorzej niż za czasów kiedy manchester dostawał lanie.
przejebane wręcz..
Co Ci tutaj nie pasi ? Ekspert jesteś , że się rzucasz. Wpierd...m Ci się ?
ta Alpina jest akurat taka sobie ale na pewno niemiecka znacznie różni się od tej dostępnej w polskich kioskach/sklepach, nawet od tej z allegro, od polskiego dystrybutora.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
wrzuci ktoś gifa z płaczącym tygrysem? szukam i nie mogę znaleźć