Powyżej 2.5 Dacia Chisinau v FC Zaria Balti Zagłębie Lubin Zagłębie Lubin v Chojniczanka Chojnice Rostov Rostov v Amkar Perm (Remis - Nie ma zakładu) Powyżej 2.5 SV Horn v SV Mattersburg
Powyżej 2.5 Dacia Chisinau v FC Zaria Balti jest 3-0 Zagłębie Lubin Zagłębie Lubin v Chojniczanka Chojnice Rostov Rostov v Amkar Perm (Remis - Nie ma zakładu) Powyżej 2.5 SV Horn v SV Mattersburg
Powyżej 2.5 Dacia Chisinau v FC Zaria Balti jest 3-0 Zagłębie Lubin Zagłębie Lubin v Chojniczanka Chojnice Rostov Rostov v Amkar Perm (Remis - Nie ma zakładu) Powyżej 2.5 SV Horn v SV Mattersburg
Ako Inter Zapresic Inter Zapresic v NK Bistra HNK Gorica NK Hrvatski Dragovoljac v HNK Gorica (Remis - Nie ma zakładu) Powyżej 2.5 Al Jahra v Al Salibikhaet SC Powyżej 2.5 Al Naser SC v Al Sahel SC
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Laos strzeli 5. gola Indonezja v Laos (Następny gol) 28/11/2014 Brak 2.87 Odbędzie się
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Wietnam strzeli 5. gola Wietnam v Filipiny (Następny gol) 28/11/2014 Brak 2.75 Odbędzie się
pantib
member
Meldunek: 26/10/2014
Wiem, że to teoretycznie nie miejsce na to, ale co myslicie w tej kwestii, chodzi o postawę w pracy. Czy lepiej być i mieć:
1. Cięty język i nie dać sobie wejść na głowę, ale to się równa z tym, że zawsze jakiś przydupas szefa podjebie na Ciebie że jesteś taki i owaki
2. Sklejać wary , milczeć i nie odzywać się i godzić się na wszystko nawet na pierdnięcie że ktoś się ewidentnie chcę Tobą wyręczyć.
Ja jestem typową 1-ką, i dziś podsumując jestem na 1-1 bo zjebka była jedna za coś tam( ale się udało w miarę wybrnąć a drugą akcją wyszedłem na dobre). Generalnie nie ma co liczyć na awans bo usłyszałem: "za bardzo dyrektorujesz" !!!
Generalnie mam takie zdanie że w naszym kraju bardziej są akceptowalni pracownicy number 2. Lizustwo itd.
Ako Inter Zapresic Inter Zapresic v NK Bistra HNK Gorica NK Hrvatski Dragovoljac v HNK Gorica (Remis - Nie ma zakładu) 0-1 Powyżej 2.5 Al Jahra v Al Salibikhaet SC Powyżej 2.5 Al Naser SC v Al Sahel SC
Ako Inter Zapresic Inter Zapresic v NK Bistra HNK Gorica NK Hrvatski Dragovoljac v HNK Gorica (Remis - Nie ma zakładu) 0-1 Powyżej 2.5 Al Jahra v Al Salibikhaet SC Powyżej 2.5 Al Naser SC v Al Sahel SC 1-2
Wiem, że to teoretycznie nie miejsce na to, ale co myslicie w tej kwestii, chodzi o postawę w pracy. Czy lepiej być i mieć:
1. Cięty język i nie dać sobie wejść na głowę, ale to się równa z tym, że zawsze jakiś przydupas szefa podjebie na Ciebie że jesteś taki i owaki
2. Sklejać wary , milczeć i nie odzywać się i godzić się na wszystko nawet na pierdnięcie że ktoś się ewidentnie chcę Tobą wyręczyć.
Ja jestem typową 1-ką, i dziś podsumując jestem na 1-1 bo zjebka była jedna za coś tam( ale się udało w miarę wybrnąć a drugą akcją wyszedłem na dobre). Generalnie nie ma co liczyć na awans bo usłyszałem: "za bardzo dyrektorujesz" !!!
Generalnie mam takie zdanie że w naszym kraju bardziej są akceptowalni pracownicy number 2. Lizustwo itd.
Ja też jestem zdecydowaną "jedynką" ale co do "dwójek" też w pełni się z Tobą zgadzam. U mnie w firmie też osoby które liżą dupsko dyrektorowi dostają samochody służbowe itp