DZISIAJ PANOWIE na spokojnie.....przy piąteczku nie ma zbytnio co szaleĆ jakiŚ specjalnycH wałków nie widziałem oprócz okeja ROSYJSKIEgo......tak to powinno sie remisowo zakończyĆ
a to moja propozycja troszkę spóźniona......ale sie pocwalĘ
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (0-0) - Powyżej 0.5 Mlada Boleslav v Bohemians 1905 (1. połowa - Azjatycka suma goli) 31/10/2014 Brak 1.950 Odbędzie się
DZISIAJ PANOWIE na spokojnie.....przy piąteczku nie ma zbytnio co szaleĆ jakiŚ specjalnycH wałków nie widziałem oprócz okeja ROSYJSKIEgo......tak to powinno sie remisowo zakończyĆ
a to moja propozycja troszkę spóźniona......ale sie pocwalĘ
WIDZEW jak na zawołanie przegrywa mecz za meczem ....szkoda chłopaków....bo siedzi w zarządzie taki pierdolony CACEK a chłopaki się buntują i każdy mecz w duuupe....ale jaki stadion będzie.....to nie pogadasz!!!!!
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (0-0) - Powyżej 0.5 Mlada Boleslav v Bohemians 1905 (1. połowa - Azjatycka suma goli) 31/10/2014 Brak 1.950 Odbędzie się
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Tak Deportivo La Coruna v Getafe (Obydwie drużyny strzelą gola w 1. połowie) 31/10/2014 Brak 7.00 Odbędzie się