Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#5551418 - 20/09/2012 18:32 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Coronach, jak wyszło z tym PSP, potrzebujesz jakieś gry na niego?

Do góry
Bonus: Unibet
#5554337 - 22/09/2012 04:41 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Conrad]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Byłem na Derbach Warszawy.

Całkiem przyjemnie w lokalu.

Ale duży minus za brak 2-złotówek przy barze do wymiany na piłkarzyki. Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink

Brawo za pomysł i realizację aplauz

Do góry
#5554372 - 22/09/2012 07:01 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: fechu]
Danielsan Offline
tkliwy nihilista

Meldunek: 18/06/2006
Originally Posted By: fechnerinho
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink
szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? tongue

Do góry
#5554380 - 22/09/2012 13:16 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Danielsan]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Danielsan
Originally Posted By: fechnerinho
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink
szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? tongue

Przepraszam bardzo Panie Danielsanie, ale gdzie jest napisane, że się wdzięczyłem? smile

Odpowiadając na pytanie. Nie pozwala, ale w końcu pierdolnąłem pięścią w stół i powiedziałem:

"Wychodzę..."

I wyszedłem wink

Do góry
#6294374 - 07/08/2014 00:52 Re: Szczecin - SZAMA [Re: fechu]
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta.
Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem.

Do góry
#6294467 - 07/08/2014 08:49 Re: Szczecin - SZAMA [Re: Coronach]
moldefk Offline
addict

Meldunek: 08/08/2013
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?

Do góry
#6294469 - 07/08/2014 09:21 Re: Szczecin - SZAMA [Re: gruda]
hallik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2010
Originally Posted By: gruda
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta.
Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem.

w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie wink jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci

Do góry
#6297094 - 08/08/2014 21:15 Re: Szczecin - SZAMA [Re: moldefk]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: moldefk
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?

Właśnie, dobre pytanie, jak sam lokal?

Do góry
#6297382 - 09/08/2014 04:12 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Terry Butcher]
Terry Butcher Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2003
Originally Posted By: Terry Butcher
Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP

Widocznie klatwa dziala karty

Co do szczecinskich 'mleczakow' to od glebokiej komuny istnial nieopodal Dworca Niebuszewo bar "Zacisze". O ile jeszcze dziala i masz ochote opierdolic kopytka w oldschoolowym klimacie to polecam.

Do góry
#6297384 - 09/08/2014 08:31 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
moldefk Offline
addict

Meldunek: 08/08/2013
w dobie czasów, gdy każdy ma w domu plazme tudziez innego leda lub -uleda, kto będzie chodził do knajpy oglądac mecz na ,,ready hd''. Lokal poistniał zapewne pare miechów, ale z samych dwujek na pilkarzyki sie wyżyc nie da...co robi teraz comarach, cholera wie...

Do góry
#6302340 - 16/08/2014 10:55 Re: Szczecin - SZAMA [Re: hallik]
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
Originally Posted By: hallik
Originally Posted By: gruda

w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie wink jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci

dzieki hallik. pierogarnia i bro burgers zaliczone. smacznie, choc bulki wg mnie mogliby miec lepsze.

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  Biszop, rafal08