#5554337 - 22/09/2012 04:41
Re: Szczecin - SportBar LIVE
[Re: Conrad]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Byłem na Derbach Warszawy. Całkiem przyjemnie w lokalu. Ale duży minus za brak 2-złotówek przy barze do wymiany na piłkarzyki. Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon  Brawo za pomysł i realizację 
|
Do góry
|
|
|
|
#5554380 - 22/09/2012 13:16
[Re: Danielsan]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? Przepraszam bardzo Panie Danielsanie, ale gdzie jest napisane, że się wdzięczyłem?  Odpowiadając na pytanie. Nie pozwala, ale w końcu pierdolnąłem pięścią w stół i powiedziałem: "Wychodzę..." I wyszedłem 
|
Do góry
|
|
|
|
#6294467 - 07/08/2014 08:49
Re: Szczecin - SZAMA
[Re: Coronach]
|
addict
Meldunek: 08/08/2013
|
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?
|
Do góry
|
|
|
|
#6294469 - 07/08/2014 09:21
[Re: gruda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2010
|
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta. Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem. w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie  jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci
|
Do góry
|
|
|
|
#6297094 - 08/08/2014 21:15
[Re: moldefk]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ? Właśnie, dobre pytanie, jak sam lokal?
|
Do góry
|
|
|
|
#6297382 - 09/08/2014 04:12
[Re: Terry Butcher]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2003
|
Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP
Widocznie klatwa dziala  Co do szczecinskich 'mleczakow' to od glebokiej komuny istnial nieopodal Dworca Niebuszewo bar "Zacisze". O ile jeszcze dziala i masz ochote opierdolic kopytka w oldschoolowym klimacie to polecam.
|
Do góry
|
|
|
|
#6297384 - 09/08/2014 08:31
[Re: Coronach]
|
addict
Meldunek: 08/08/2013
|
w dobie czasów, gdy każdy ma w domu plazme tudziez innego leda lub -uleda, kto będzie chodził do knajpy oglądac mecz na ,,ready hd''. Lokal poistniał zapewne pare miechów, ale z samych dwujek na pilkarzyki sie wyżyc nie da...co robi teraz comarach, cholera wie...
|
Do góry
|
|
|
|
#6302340 - 16/08/2014 10:55
[Re: hallik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta. Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem. w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie  jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci dzieki hallik. pierogarnia i bro burgers zaliczone. smacznie, choc bulki wg mnie mogliby miec lepsze.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|