[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bet85:
[qb]No to ja bede bebnic to samo.. ale chce by pokazano mi to na moim przykladzie..
Wpłacam do BAW 70 zeta.. otrzymuej bonus w wysokosci 70 zeta.. wtedy na koncie mamy 140 zeta(wow jakie to proste:P) aby bonus był wazny musze te 70 zeta z bonusu obrócic trzykrotnie jna jendym badz kilku kuponach.. czyli aby bonus byl wazny musze miec 70x3+70zl(moj depozyt)=czyli 280zeta

zgadza się? Ale.. jesli majac 280zeta.. strace po tym 15 zeta, to czy bonus zostaje zaliczony?
Druga sprawa.. abym mogl wyplacic kase musze swoje 70 (wplata) obrocic raz.. czyli dodajac bonsu msuze miec 350 zeta bym mogl cokolwiek wyplacac przy zalzoeniu abym nie straci bonusu?
Pozdrawiam

[/qb][/QUOTE]więc sprawa z bonusem ma się tak:
wpłacasz podaną kwotę...vide 70 PLN korzystając z promoji...masz 70 PLN na koncie i od razu dopisują Ci drugie 70 PLN za free (ten proces jest automatyczny),
by mócw wypłacić 70 PLN, które wpłaciłeś musisz postawić 1 raz te 70 PLN, natomiast by móc wypłacić 70 PLN bonusa - musisz nimi obrócić 3-krotnie...zatem całym kapitałem (depozyt + bonus), obracasz 4 razy i już możesz all wypłacić czyli te załóżmy 280 PLN + to co tam ugrałeś...
to w zasadzie tyle..
gdybyś miał jakieś pytania podbij na priv