#6237717 - 25/05/2014 13:09
Re: Wrocławianie!
[Re: Conrad]
|
addict
Meldunek: 19/08/2013
|
Spiż się obsunął? Wow, tego się nie spodziewałem...
Mi najbardziej brakuje lokalu "Havana", a może go gdzieś po prostu przenieśli?
Na Kiełbaśniczej jest/był też fajny lokal w piwnicy, regionalne piwa, itd.
P.S. Podają gdzieś we Wrocku dobrą shishę/fajkę wodną? Havana jest zdaje się na Kolejowej, pod nasypem. A shisha? Kiedyś w Alibabie było fajnie. Można było się położyć, koło 20 przychodziła tancerka tańca brzucha, wszystko prowadzone przez Arabów. Ale z tego co wiem to już nie ma leżanek i traci to już połowę uroku.
|
Do góry
|
|
|
|
#6239301 - 28/05/2014 08:07
[Re: Llama]
|
addict
Meldunek: 08/08/2013
|
jeśli chodzi o puby to tak jak pisalem kontynuacja, ew. zakład usług piwnych lub stacja pod nasypem. rzadkie piwa, polecam arteza pacific pale ale. smakuje jak marzenie i podobnież kosztuje.
jeśli chodzi o kluby, to w tej chwili najpopularnieszy jest bodajże garaż w pasażu niepolda i eter. od kiedy zlikwidowali kultowy Dolmel i Metropolis, w których bywałem co weekend wrocław nie jest już taką stolicą polskiego klubbingu jak dawniej
|
Do góry
|
|
|
|
#6246579 - 11/06/2014 11:28
|
addict
|
Marynka ? dopiero raczkuje...na 6 lanych piw mają 5 z browaru pinta. po prostu zaczynaja i nie mają jeszcze tylu kontaktów co w stacji pub albo kontynuacji i ZUP-ie.
dweoj jak jestes czasem we wro to może wyskoczymy na przysłowiową wódke ?
|
Do góry
|
|
|
|
#6246794 - 11/06/2014 17:13
[Re: moldefk]
|
a.k.a. "Lyon"
Meldunek: 23/09/2009
|
jeśli chodzi o puby to tak jak pisalem kontynuacja, ew. zakład usług piwnych lub stacja pod nasypem. rzadkie piwa, polecam arteza pacific pale ale. smakuje jak marzenie i podobnież kosztuje.
jeśli chodzi o kluby, to w tej chwili najpopularnieszy jest bodajże garaż w pasażu niepolda i eter. od kiedy zlikwidowali kultowy Dolmel i Metropolis, w których bywałem co weekend wrocław nie jest już taką stolicą polskiego klubbingu jak dawniej Chyba żartujesz z tym garażem.. no chyba że śmigasz w bluzie PROSTO i lubisz się bawić z gorącymi szesnastkami. Ogólnie cały pasaż niepolda radze omijać szerokim łukiem, w większości klubów brak klimatyzacji, a na weekend jest to miejsce hulanek cwaniaczków z okolicznych wiosek, którzy tylko szukają okazji żeby coś sie działo. Jeżeli chcesz sie pobawić na poziomie i jednocześnie nie chcesz się czuć jak dziadek to tylko Daytona na rynku ewentualnie Domówka.
|
Do góry
|
|
|
|
#6246796 - 11/06/2014 17:23
|
addict
|
Daytona kolego nie istnieje od dłuższego czasu. W domówce a mój podryw laska wyskoczyła z tekstem ,,że 28 lat to jestem na nią za stary bo ona ma 16'' więc o jakiej zabawie na poziomie mówisz...
Jest cheryy albo grey, ale tam żeby wyrwac dziewczyne trzeba wykazac się prestiżem społecznym..czytaj łańcuch na szyji, ew dobra fura i że nie mieszkasz już z rodzicami i dużo zarabiasz.
Dlatego ja najlepiej się bawie w garżu, laski szczupłe, chętne, ładne, zgrabne. Nie wybrzydzają. Można zaliczyć stosunkowo udaną noc.... Poza tym, w garażu wjazd jest za free i nie trzeba bulić jak np. w mundo 20 zł albo w melanżu gdzie praktycznie nie ma parkietu a chcą 5 zł za wjazd plus 2 zł szatnia...
|
Do góry
|
|
|
|
#6420697 - 24/02/2015 16:28
|
old hand
Meldunek: 27/10/2007
|
Piast to świeży temat, nic mi nie wiadomo, co tam się dzieje. Z PKP jest blisko do Rynku (10 minut drogi). Jak masz jakąś przesiadkę to zostaw bagaż na pkpcu w schowku i przejdź się/podjedź tramem/taryfą do Rynku. Przykładowa knajpa http://piwiarnia.wroclaw.pl/kontakt/  nigdy tam nie byłem, ale pewnie mecz będzie ;]
|
Do góry
|
|
|
|
|
|