Opcje tematu
#6211411 - 17/04/2014 16:14 Pomoc dla małych piłkarzy.
Mr Joke Offline
old hand

Meldunek: 11/10/2003
Heja, utworzyłem fundację pomagającą małym piłkarzom. Planuję stworzyć akademię piłkarską nie pobierającą żadnych opłat. Jestem dość wkręcony w ten temat i wiem ile dzieciaków nie ma kasy na opłacenie czesnego, opłat za grę w turniejach/ligach nie mówiąc już o sprzęcie. Tu apel/prośba do najbogatszego forum w Polsce smile. Jeśli ktoś chciałby pomóc i może wpłacić jakiś grosz byłoby super. Może ktoś ma dojście do jakiegoś sprzętu dla dzieciaków i chciałby coś podarować.
Z góry dzięki.
Jakby coś dane na stronie fundacji:
www.malypilkarz.org
Jeśli ktoś nie ma grosza czy ochoty, wiadomo spox, ale może polubić profil na Facebooku. Może to w przyszłości zaowocuje.
https://www.facebook.com/malypilkarz.org
Jeszcze raz dzięki
Pozdro

Do góry
Bonus: Unibet
#6230866 - 13/05/2014 12:15 Re: Pomoc dla małych piłkarzy. [Re: Mr Joke]
Mr Joke Offline
old hand

Meldunek: 11/10/2003
Witam
Chciałem z tego miejsca podziękować Biszopowi, który ufundował 2 komplety znaczników, 2 piły i 2 pary rękawic. Dzięki Biszop.
Boisko mamy, walczymy o stroje. Może, ktoś chce jakimś sprzętem czy groszem (2,3,5 złotych to też jest coś) wspomóc nas, to bardzo proszę. Chcemy zgłosić naszą drużynę do rozgrywek PZPN od rundy jesiennej.
Tu pytanie, czy jest ktoś z okolic 3miasta, ma uprawnienia trenera, czy instruktora piłi nożnej i mógłby choć raz w tygodniu poprowadzić zajęcia z dzieciakami?
I drugie, ma ktoś zacięcie graficzne, żeby wykonać logo zespołu?
Pozdrawiam

Do góry

Moderator:  Biszop, rafal08