Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >
Opcje tematu
#616401 - 11/07/2006 13:25 Re: Betandwin [38]
kosmo Offline
enthusiast

Meldunek: 30/06/2006
faktycznie jakas paranoja, wyczytalem na jakims innym forum, ze zablokowali komus konto i nie wyplacili 700zl bez podania przyczyny

Do góry
Bonus: Unibet
#616402 - 11/07/2006 13:25 Re: Betandwin [38]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

jak to się mówi nie ważne ile ma się pieniędzy w życiu... ważne by się nie zeszmacić

niestety dla niektórych honor to puste słowo

cos mi sie wydaje, że umowa miedzy forum a pseudobukiem BA(dzie)W jest sprytnie skonstruowana. jednych chroni, promuje i napełnia kieszenie; po drugiej stronie barykady siedzi sobie ktoś wygodnie w fotelu i przelicza zyski, drwiąc po kryjomu z wielu userów którzy swoją obecnością budują znaczenie tego forum na polskim rynku.

to tak jak z piłką ---> bez kibiców nie byłoby tego wszystkiego

"Someone said 'football is more important than life and death to you' and I said 'Listen, it's more important than that'."

-------------------

no cóż, widocznie komuś brak odwagi nawet na zajęcie jakiegokolwiek stanowiska w tej sprawie, widocznie większość userów nie zasłużyła na zaangażowanie i odpowiedzi ze strony osoby odpowiedzialnej za reklamowanie shitu

kojarzy mi się to z reklamami chajzera albo bieleninika z proszkami.

pieniądze to nie wszytko, czasem lepiej chodzić na pieszo niż jeździć syrenką!!!

Do góry
#616403 - 11/07/2006 13:27 Re: Betandwin [38]
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2005
A najlepsze jest to,że takie forum działa tylko właśnei dzięki użytkownikom..bo nikt ich tu nei tzyma,a nie oszukujmy sie na necie są dziesiątki innych,i wiele lepszych,jak chociażby oczywiście BA,ale wiaodmo fajnei miećswoje polskie forum,ale to już przesada sie robi z tym...

Do góry
#616404 - 11/07/2006 13:35 Re: Betandwin [38]
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

"nie no ja Was nie rozumie!!!! po tylu sygnalach o OSZUKANCZYCH dzialaniach tej "FIRMY" nadal gdzies sie grzebiecie w tym!!! recepta jest prosta!!!! tym ZBOJOM juz dziekujemy-"

GREMLIN własnei o to chodzi,że my tą wiedze i doświadczenie mamy,ale ilu ejst akich co ejszze zdeponuje tam hajs? GłOWNIE DZIęKI REKLAMOM NA TAK "poważnych" forach jak mecz.pl?Przecież każdy nowy,który widzi rekalme tych złodzieji na forum użytkowników automatycznie uważa,że "baw musi być faktycznie oki,skorotu sie reklamują" i nastęopnych ludzi robią w buca.

Mnie to denerwuej,że tu taki banner jest,a kilka linijek niżej klolejny tmat jak kogoś okradło BA.
Dlatego zamiast tego banneru tam powinno być "pierd.. BAW"
na moim blogabecie już jest stosowny podwiszony post,i niedługo na kilku forach NORMALNYCH ,honorowych ludzi też zapewne pojawi sie odpowiednia notka.

Do góry
#616405 - 11/07/2006 13:35 Re: Betandwin [38]
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

" tmat jak kogoś okradło BA." oczywiscie chodzi o BETANDWIN

Do góry
#616406 - 11/07/2006 13:46 Re: Betandwin [38]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Gratulujemy urodzin!

Nasz prezent: Do 30 EUR bonusu dla Ciebie! Wpłać do siedmiu dni po Twoich urodzinach co najmniej 10 EUR, a my podwoimy Twoją wpłatę, nawet do 30 EUR.

Wszystkiego najlepszego oraz powodzenia w typowaniu życzy
Team z betandwin
(Przez kliknięcie na "Tak, chcę otrzymać bonus!" akceptujesz warunki udziału. Warunki udziału.)
------------------------------------------------------------
taki tekscik mi wyskoczył po tym jak sie zalogowałem .
Po Waszych przejsciach zastanawaiam sie czy skorzystać

------------------------------------------------------------
Pomyslalem ze najwyzej wtopię 30E i wplacilem
Bonus dopisany w kwocie 15E
Napisalem maila i teraz czekam na ......blokadę konta

Do góry
#616407 - 11/07/2006 13:46 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Kurna winni jestesmy WSZYSCY mysle ze nie ma nic gorszego dla reklamy czy firmy zainteresowanej reklama niz MILCZENIE!!!!! wiec ponawiam APEL nie piszcie nic w temacie BAW!!!!koresponedencje wymieniajcie na PRIVAT!!!! i sami zdechna wraz z promotorami oszukanczych bukow!!!!

Do góry
#616408 - 11/07/2006 13:48 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#616409 - 11/07/2006 13:55 Re: Betandwin [38]
mura Offline
Carpal Tunnel

gremlin człowieku przestań pisać bzdury!!!!!!!

jaki jest baw każdy wie kto ma doczynienia z bukmacherką

ale należy ostrzec nowych, nieopierzonych hazardzistów!!!

wyobraz sobie że zmierzasz kupić sobie jakas rzecz, albo władować pieniadze w jakis interes ----> wolałbyś przejechac sie sam i dopiero przetrzeć oczy??!!!!???

chyba raczej wczesniej wskazane jest rozeznanie co i jak, wiedza to potęga w dziejszych czasach, wiec nie pisz zeby ich nie krytykowac, bo każdy rozumny czlowiek już tam nie zagra a jak ktos jest nowy i poczyta troche od starszych graczy to może zainwestuje w rzetelną firmę, jak np. Unibet, gb czy choćby sb.

poczytajcie sobie BA, tam nasz szefunio wykazuje większą aktywnośc niż tutaj

może jednak należałoby przedstawic swoje zdanie Conrad, bądź co bądź jakąś tam odpowiedzialnośc za to co robisz musisz mieć

pamietaj że forum czytają rózni ludzie w różnym wieku i nie każdy jest w ciemię bity

Do góry
#616410 - 11/07/2006 14:02 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

mysle ze material jest tak obszerny!!!! ze kazdy nowy gracz moze sobie zadac trud i poczytac sobie!!!! a znajac realia rynku zwiazanego z reklama uwazam ze jest to najgorsza kara dla reklamodawcy "MILCZENIE"!!!! niech mowia co chcva byle mowic!!!a nasz admin jest poprostu w stopniu znakomitym zainteresowany profitami! los userow poprostu mu wisi ! poprostu spiewa "i nawet kiedy bede sam....kasa wplynie!!!!"

Do góry
#616411 - 11/07/2006 14:09 Re: Betandwin [38]
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Każdy ma swój rozum i widzi co się dzieje w tym temacie. Wiadomo, że BetAndSyf to najwięksi złodzieje na rynku. Ale czy każdy na miejscu Conrada zrezygnowałby z takiej kasy za reklamę? Mówicie, ze nie ma honoru, ze reklamuje tego buka itp. A pewnie ma z tego tyle kasy, ze głowa mała. Conrad nie broni nigdzie tego buka, milczy bo nie podetnie sobie gałęzi na której wygodnie siedzi. Ale jakby chciał to mógłby kasować wszystkie negatywane posty na temat tego pseudobuka. Nie robi tego, bo zapewne kontrakt mu tego nie nakazuje, ale zapewne zabrania źle o nich mówić. Każdy kto chce się czegoś dowiedzieć moze wejść do tematu i poczytać. Dla mnie człowiek, który najpierw nie pozna opinii innych użytkowników na temat danego buka przed wpąłceniem kasy jest idiotą, który sam jest sobie winny (dałby ktoś na autostradzie przejechać się swoim samochodem jakiemuś nieznajomemu autostopowiczowi?).

Do góry
#616412 - 11/07/2006 14:16 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Każdy ma swój rozum i widzi co się dzieje w tym temacie. Wiadomo, że BetAndSyf to najwięksi złodzieje na rynku. Ale czy każdy na miejscu Conrada zrezygnowałby z takiej kasy za reklamę? Mówicie, ze nie ma honoru, ze reklamuje tego buka itp. A pewnie ma z tego tyle kasy, ze głowa mała. Conrad nie broni nigdzie tego buka, milczy bo nie podetnie sobie gałęzi na której wygodnie siedzi. Ale jakby chciał to mógłby kasować wszystkie negatywane posty na temat tego pseudobuka. Nie robi tego, bo zapewne kontrakt mu tego nie nakazuje, ale zapewne zabrania źle o nich mówić. Każdy kto chce się czegoś dowiedzieć moze wejść do tematu i poczytać. Dla mnie człowiek, który najpierw nie pozna opinii innych użytkowników na temat danego buka przed wpąłceniem kasy jest idiotą, który sam jest sobie winny (dałby ktoś na autostradzie przejechać się swoim samochodem jakiemuś nieznajomemu autostopowiczowi?).

nie no jest to juz klasyczne "sranie w banie" CONRAD nic nie pisze bo ma akurat takie pacholeta ktore to robia za niego!!!!!!

Do góry
#616413 - 11/07/2006 14:18 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

bez obrazy ale Twoja wypowiedz jest mniej wiecej taka "jestem w ciazy ale tylko tak trochu"!!!

Do góry
#616414 - 11/07/2006 14:20 Re: Betandwin [38]
rockeman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2005
uważam, ze murator ma racje! gremlin, przecież milczenie to nic innego jak ciche przywolenie na taki proceder!!! uważasz, ze milczenie jest dla nich gorsze? to nie gazeta F***. Dla tej gazety to faktycznie im więcej się na nią najeżdża, tym lepiej ona na tym wychodzi bo... ludzie są głupi i jeszcze chetniej ją kupują z pustej ciekawości, co oni teraz napiszą ale jeśli chodzi o baw to jest zupełnie inna para kaloszy. Bo jesli się ogłosi wszem i wobec ,ze to złodzieje, to włąsnie wówczas uchroni to wiele osób, przed stratą swoich pieniędzy. ja osobiście gdybym był "nowym" to milczenie w tematcie "BAW" odczytałbym w ten sposób, ze nic złego tam się nie dzieje Popieram za to apele do Condrada!! Ja się wpeirdoliłem w BAW, głównie przez 5 gwiazdek przy tym buku na naszej stronie startowej!! nie przeszło mi nawet przez myśl, ze tak rozreklamowany buk na forum mecz.pl może być aż tak niepewnym!

OK, mi jeszcze nic nie zrobili... ale też jeszcze nie wypłacałem od nich kasy... Teraz muszę to zrobić, przy czy te pieniądze to dla mnie cholernie ważna sprawa. Muszę je mieć!! Będę miał ogromne problemy, jeśli nie uda mi się ich wypłacić, i dosłownie aż caly się trzęsę co z tego będzie.... Będę wyplacał dopiero za kilka dni, bo muszę jeszcze dorobić obrót, ale napradę strasznie się tym zamartwiam...
i tu ponawiam prośbę, aby Ci którzy dostali pieniądze napisali w jaki sposób dokonywali wypłaty, bo może to też ma jakieś znaczenie...

Do góry
#616415 - 11/07/2006 14:24 Re: Betandwin [38]
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Inteligencja od ciebie bije, że piździec. Wyjaśnij mi, o który gragment mojej wypowiedzi ci chodzi - o tej ciąży mówię.

Sranie w banie miłe panie. Jeżeli betandsyf dawałby ci załóżmy 5000zł (wiem, że kwota z kosmosu) miesięcznie to byś nie umieścił ich banera na swoim forum?

Do góry
#616416 - 11/07/2006 14:26 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

oj!!!!! widze ze to jest taka prawdziwa zyciowa wypowiedz!!! obawiam sie ze tego tu brakowalo - a promotorow tej firmy gówno to obchodzi ze moze to jest Twoje byc albo nie byc!!!! oni wypisuja piekne gladkie slowka w temacie "polityka" gdzie sa przykladnie demokratyczni normalnie

Do góry
#616417 - 11/07/2006 14:27 Re: Betandwin [38]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Inteligencja od ciebie bije, że piździec. Wyjaśnij mi, o który gragment mojej wypowiedzi ci chodzi - o tej ciąży mówię.

Sranie w banie miłe panie. Jeżeli betandsyf dawałby ci załóżmy 5000zł (wiem, że kwota z kosmosu) miesięcznie to byś nie umieścił ich banera na swoim forum?

widzac ze jestes za plytki abym Ci to wyjasnial

Do góry
#616418 - 11/07/2006 14:34 Re: Betandwin [38]
kanciasty Offline
addict

Meldunek: 03/12/2003
Quote:

Nie zgodze sie s Toba do konca. Widze ze chcesz byc obiektywny, ale nie moge sie zgodzic ze zdaniem "Conrad nie broni nigdzie tego buka". Dla mnie kasowanie nowych tematow o tym ze BaW kogos oszukal, jest najwieksza i najbardziej perfidna ingerencja w "wolne slowo" na tym forum. I jest to najbardziej zauwazalny znak, jak mocno admin tego forum broni tego buka. Natomiast gdyby zaczal juz przycinac i filtrowac negatywne posty na forum, niczym cenzura za PRL, to mysle ze moglby to byc wowczas juz koniec tego forum, wiec tego nie robi. NArazie sie tak tylko dzieje, jak pojawiaja sie linki do promocji BaW inne niz te z mecz.pl
Pozdrawiam

Do góry
#616419 - 11/07/2006 14:36 Re: Betandwin [38]
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Głęboki gremlinie mocno dupa piecze?

Kanciasty masz rację z tymi tematami o oszustwach. Są one niesłusznie kasowane i tutaj nie ma nic na usprawiedliwienie.

Do góry
#616420 - 11/07/2006 14:37 Re: Betandwin [38]
mura Offline
Carpal Tunnel

a gdybym dał ci 1000zł (wiem że kwota z kosmosu) to byś mi obciągnął czy nie ???

-----------------

takie zachowanie to niczym klasyczna sprzedajna dziwk* !!!

uważam że w życiu należy zwracać uwagę na to co się swoją osobą i nazwiskiem reprezentuje.

ale to już zahacza o stereotypowy portret Polaka ---> egoistyczna postawa, nieważne jak, byle kieszeń była pełna, znieczulica na innych;

ścierwa nie wolno reklamować, je trzeba zwalczać.

a taki Conrad-ek pokazuje swoja postawa ze nie dba o nas - userów ani o poziom forum, wpadł po prostu kiedyś na dobry pomysł, pionierski w kraju, wybił sie i teraz zbiera plony

szkoda tylko ze w tym wszystkim gdzieś zatraciły się pewne zasady.

Do góry
Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >

Moderator:  rafal08