Quote: Chorobliwa ambicja Crumpa dała bukmacherom spoooooooooooooro kasy. Dajcie spokój, kto jak kto. Wszystko to, co wygrałem na Pucharze Swiata (swoją drogą fajne zawody) przegrałem przez debilną małpę, która nie mogła się pogodzić, że kolega z Atlasa byłby od niego lepszy. Sullivan. Adams, sędzia i Jason - to dla was <wielkie rzyganie>
To co chciał odebrać bukom sędzia, oddał im w 25. biegu Crump. Gdyby nie śmieszne wykluczenie Andersena to dwójka Crumpa nic by nam nie dała.
#616297 - 23/07/200607:06Re: DRUŻYNOWY PUCHAR ŚWIATA (SWC) 2006
adrenalina
old hand
Meldunek: 24/06/2005
Quote:
Quote: Chorobliwa ambicja Crumpa dała bukmacherom spoooooooooooooro kasy. Dajcie spokój, kto jak kto. Wszystko to, co wygrałem na Pucharze Swiata (swoją drogą fajne zawody) przegrałem przez debilną małpę, która nie mogła się pogodzić, że kolega z Atlasa byłby od niego lepszy. Sullivan. Adams, sędzia i Jason - to dla was <wielkie rzyganie>
To co chciał odebrać bukom sędzia, oddał im w 25. biegu Crump. Gdyby nie śmieszne wykluczenie Andersena to dwójka Crumpa nic by nam nie dała.
No ja miałem akurat Aussie ze Szwedami i w mojej sytaucji zarówno sędzia jak i inne gwiazdy cytowane wyżej dały dupy. Akcja Crumpa zasługuje na atak roku. Teraz jeszcze patrze, że w profie cała czwóreczka wchodzi... tylko aussie
Quote: Nicki też pojechal o niebo lepiej niż w barażu. W pełni zasluzone zwyciestwo Dunczykow, gdyby nie dyskusyjne wykluczenie Andersena to mielibysmy pogrom
A ja mysle, ze wlasnie gdyby Hans wygral ten bieg, to bylaby lepsza sytuacja dla Australii. Boyce moglby wtedy poslac Crumpa z jokera co by dalo 6 pkt. dla Aussie i np gdyby to bylo w biegu z iversenem czy gjedde, to mogloby odrobic 6 pkt i wyprowadzic aussie na kilku punktowe prowadzenie.
Wygrana Danii jak najbardziej zasluzona. Walczyli dzielnie w Malilli. Wystartowali w barazu w Reading - poznali dobrze tor i wygrali zarowno baraz jak i final. Ponadto jezdzili bez Jensena, ktory do czasu odniesenia kontuzji byl w lepszej formie niz iversen i gjedde.
Wg betandwin w biegu 8-mym wczorajszych zawodow, Charlie Gjedde byl przed Toddem Wiltshirem. Czy oni niepoważni są :???????? Napisalem im maila z reklamacja i odpisali ze sprawdzili i ze zaklad jest przegrany
Quote: Wg betandwin w biegu 8-mym wczorajszych zawodow, Charlie Gjedde byl przed Toddem Wiltshirem. Czy oni niepoważni są :???????? Napisalem im maila z reklamacja i odpisali ze sprawdzili i ze zaklad jest przegrany
ciekawe gdzie sie odwoluja i na jaka strone patrzyli ze im tak wyszlo moze ogl live:)))