Nie lubie typa prawie tak samo jak Reissa ale decyzja w sumie dziwna. Gada jako tako po polsku, pracę ma, dzieciaki chodzą do szkoły w Polsce to powinni mu dać.
Nie wiem czy choćby Marsylia ma wystarczające chęci na awans w tym pucharze ligi. Trzeba przejrzeć skład.
Ta, jest Holandia, Turcja i właśnie Francja.
Tak myślę nad Galatą że odlecą jeśli awans to +6 meczy do sezonu, a tutaj jak narazie wszystkie topowe zespoły dały sobie już siana z tym pucharem jak i rok temu Galata w ostatniej fazie odpadła...
PSG może też odlecieć Zielone Żabki zawsze się spuszczają z nimi, a Paryżanie dzisiaj w podobnym składzie jak z Benficą...
Strzala Panowie.... po wczorajszej wpadce Chelsea znowu pojawiaja sie obawy ze ten Jose i Chelsea to nie to co kiedys... Mour ma najgorsze staty w tym sezonie w calej swojej karierze, wiec cos nie gra tak jak powinno. Pytam bo mam zaklad z ziomkiem ze Chelsea skonczy przed Man unt na koniec sezonu. Na BF w tym momencie placa @3,9 jesli skonczy MAN przed.... i zastanawiam sie czy zagrac kontre zebym potem sie nie obudzil jak beda przed Chelsea. The Blues maja teraz sprawdzian z Arsenalem i pare meczy ciezkich a forma jest porazajaca. Co Panowie myslicie...??
Stoke City last faced Manchester United in the League Cup 20 years ago, beating them 2-1 on home soil in the first leg but losing 2-0 at Old Trafford to go out 3-2 on aggregate.
The Potters have never lost a home cup tie against United, and beat the Red Devils on their run to the 1972 League Cup final.
United have won the last four meetings between the two sides - all of which have come in the Premier League. The last was a 3-2 victory at Old Trafford in late October.