|  
| 
| 
| 
| #6097787 - 05/12/2013 23:33  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: ice18] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/12/2004
 | 
Przepraszam czy tu bija? Kolejny pilkarz pobity. Watpie by pilkarze chcieli pozistac w takim syfie. Po takim kursie Podbeskidziedlatego dzis wygraja zeby wpierdol nie dostac   Miałeś kiedyś komisyjny egzamin na studiach wiedząc ze jak go oblejesz to masz rok w plecy? Ja raz miałem komis z maty na 1 roku i mimo ze byłem obkuty to stawka blokowała mi na początku logiczne myślenie. Myśle że podobnie dzisiaj może być z nogami piłkarzy Zagłębia - mecz o 6 pkt, terror kiboli itp. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097789 - 05/12/2013 23:40  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: Conrad] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/03/2011
 | 
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep.Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097793 - 05/12/2013 23:45  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: bitnap] |  
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
powitac   tuluza dzis skonczy jak sroki wczoraj, tzn trzy w plecy i zero z przodu, no moze jakis honorowy na otarcie lez   -1 @2.82 i nie ma ze boli  bitek, kiedy ostatni raz oglądałeś mecz Lyonu? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097794 - 05/12/2013 23:47  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: Tazen] |  
|   Eliminator

Meldunek:  02/12/2003
 | 
W końcu między słupkami będzie bramkarz, a nie pajac - Tomek Ptak. A ja osobiscie wpierdole popieram, nie ma innej opcji przemowienia do rozumu tym swietnie oplacanym kretynom. Za taka pensje to przynajmniej posluzyli bijacym za worek treningowy. Dajcie mi 56 000pln co miesiac i z checia przyjme ze dwa rozjebane samochody i jakis oklep.Zalosne to jest, ze zaden z tych marnych pilkarzykow w naszej lidze nie potrafi nazwac siebie po imieniu i zerwac kontrakt. Licze, ze zrobia im dzisiaj jazde na trybunach i uswiadomia, kim sa.
W pizdę to wszyscy tam powinni dostac jeden po drugim. Wyżelowane panienki. Siano na konto i reszta ich huj interesuje. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097795 - 05/12/2013 23:47  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
|   enthusiast

Meldunek:  25/11/2013
 | 
Legia tez spina sie na puchary a kazdy widzi co jest. Polska kadra tez sie spina i kazdy widzi co jest. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097796 - 05/12/2013 23:48  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: Tazen] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/12/2004
 | 
wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097797 - 05/12/2013 23:49  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/09/2007
 | 
z psg, derby rhodanu, z monaco - 3 z 5 ostatnich, wymieniac te bardziej odlegle? gdybym byl zlosliwy to bym spytal kiedy ostatnio ogladales mecz tuluzy?   ale ze nie jestem to i tak zapytam kiedy?   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097800 - 05/12/2013 23:53  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
z psg, derby rhodanu, z monaco - 3 z 5 ostatnich, wymieniac te bardziej odlegle? gdybym byl zlosliwy to bym spytal kiedy ostatnio ogladales mecz tuluzy?   ale ze nie jestem to i tak zapytam kiedy?  Nigdy   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097801 - 05/12/2013 23:54  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: aker] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/03/2011
 | 
wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego Słowa to oni serio mają w dupie, są szmaceni wszędzie, przez kibiców, dziennikarzy, wszystkich. Nic się nie zmieniało. Poszły groźby i wyzwiska z trybun - też zapewne zbagatelizowali, bo przecież im nic nie zrobią. No to nie zrobili.  Całą swoją postawą od kilku sezonów zasłużyli na publiczne zerwanie trykotów na murawie, wpierdol i pogonienie ze stadionu. Niech rozwiązują kontrakty i jadą grać w piłkę do Wejherowa, Łomży, i innych miast z 2-3 ligowymi klubami. O ile ktoś ich tam zechce. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097802 - 05/12/2013 23:57  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
[Re: aker] |  
|   Eliminator

Meldunek:  02/12/2003
 | 
wiesz mogli zrobic wjazd na trening i z nimi trochę ostro w łacinie porozmawiać i pogrozić ale żeby zaraz pobić to moim zdaniem przesada. Rozumiem ze kasa dla tych gwiazdeczek za taką padline jest grubo przesadzona ale dzisiaj pobicie a jutro może kogoś zabiją bo np nie strzelił karnego Nikt tu nie mówi o zabijaniu. A le kto jeżdzi ten zrozumie. Poświęcasz w huj wolnego czasu i kasy, pokonujesz setki kilometrów za drużyną, a tu takim pizdom wyżelowanym nie chce sie odrobine ambicji włożyc w mecz. Mają w tym Zagłebiu jak u Pana Boga za piecem. Ale po zaangażowaniu tego nie widać. Jak po dwa klapsy dostaną to tylko im na dobre wyjdzie. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6097807 - 06/12/2013 00:05  Re: QC Piłka nożna 1-5.12
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/03/2006
 | 
ktos slusznie zauwazyl ze to juz nie ten sam lyon, ja sie z tym zgadzam ale dorzucilbym zdanko, ze tuluza to tez nie ten sam zespol co kiedys sissoko, capoue, riviere, tabanou, congre i paru innych zbikow juz dawno nie ma   teraz w skladzie maja zdecydowanie wiecej fusow    i mudżina w bramce |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |