Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
czekam powyżej @3 i w koszernej części Krakowa walimy po 2 bramki, to nie jakaś Korona z mientkim koniem, żeby nie weszło:D 700 baniek, w 20 bukach mi to pewnie będę przyjmować, ale cóż się gra, się ma
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: Adam_Mitra
strata Cracovii pod bramką, Grzelczak przejmuję piłkę Lechia 3 na 2 idzie a Grzelczak jebnął a nóż wpadnie...
W Krakowie to akurat normalne, że nóż wpada, najczęściej komuś pod żebro
Meldunek: 02/05/2013
konsekwentnie Lechia w tym sezonie walczy o utrzymanie, na 0 z tyłu z przodu jak przeciwnik sprezentuje babola to może wygramy, a jak nie to i 0-0 dobre.... taką grą przyciąga się ludzi na stadiony
Originally Posted By: Aro
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: Biszop
czystapindziesiont baniek w pizdu ma ktoś numer do info24 do providenta?
jakby co dawaj na priv mam pefkę na sprzedanie, dla Ciebie po starej znajomości 5k
mam tylko czyipól? może być?;-)
poznańskim targiem do równych 4 kółek
poszła kasa na znany numer konta, poznańskim targiem 3750 i sprzedane;-) czekam na peffkę:D
Originally Posted By: vindom
poznańskim targiem do równych 4 kółek
nie daj się oszukać. Biszop to typowa sknera poznańska, na pewno chowa jeszcze trochę kasy w zanadrzu
żadna tajemnica, że w piwnicy pod workami z pyrami:P