cisza w temacie, więc moze odemnie jakiś bet chodził mi juz po głowie od wczoraj
Asecco - Trefl Gdańsk
cóz, gdańszczanie nie zachwycają ostatnio, a co więcej, mają przed soba daleki wyjazd na wschodnie rubieże polski, kilkanaście godzin w pociągu na pewno odbije sie na ich psychice, i siłach witalnych. Będę zmęczeni i rozkojarzenia. Specjalnie pod kątem tej analizy, dokonałem przeglądu połączeń pkp z gdańska do rzeszowa, wychodzi na to że minimum 1 przesiadka i średni przejazd ok. 14,5 h. :szok: Biorąc pod uwagę, że mecz zaczyna się o 17, najbardziej by im pasował wyjechać wczoraj o 23.39 TLK USTRONIE, z przesiadką w krakowie na TLK BIESZCZADY relacji Kraków Gł. - Przemyśl Główny. Wtedy są o 15.17 na stacji Rzeszów Główny i mają 2 h do meczu, więc na spokojnie dotrą do hali. Dodatkowo, co by nie mówić, na pewno róznica czasu, brak aklimatyzacji zrobi swoje. Ponadto, paru Gdańszczan jest hospitalizowanych, ponadto rzeszów, to duże miasto, na pewno przytłoczy ich ogrom tego Podkarpackiego Grodu przez co na pewn onie wytrzymaja presji.
Stąd wg mnie ok 85 % szans na Assecco dlatego -2,5 @ 3,2 7,5/10
polecam