#605009 - 08/07/200611:31Re: Bombabet bonus na start
arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
Jezeli stan konta po dopisania bonusa wynosi 100 dolarow i powiedzmy gram zaklad o AKO:2 za calosc, to czy przypadku wygranej mogę wypłacic tylko pulę z wygranego zakładu, a depozyt plus bonus zostawiam tak jak byl?
Dostałem dzis od nich paczke z koszulką ( koszulka z logo bombabet moze bez rewelacji , ale darowanemu koniowi..) Oczywiscie paczka doszła uszkodzona (ach ta nasza poczta), i zastanawiam sie czy wysłali cos oprócz koszulki. ktos tez dostał tą koszulke?
Własnie przychodze z nad wody ładnie opalony a tu paczka ku mojemu zdziwieniu z bombabet patzre a tu koszulka Dodam że wpłaciłem do nich tylko po bonus i wypłaciłem nie ma to jak 100$ za free + koszulka
no juz sie chłopaki tak nie podniecajce swoją drogą zaskakująca akcja promocyjna - koszt koszulki na nasze gdzieś 2 złote, koszt pprzesyłki z Izraela do Polski przynajmniej 10...
Quote: no juz sie chłopaki tak nie podniecajce swoją drogą zaskakująca akcja promocyjna - koszt koszulki na nasze gdzieś 2 złote, koszt pprzesyłki z Izraela do Polski przynajmniej 10...
czy Polak zawsze wszystko musi przeliczać na złotówki???? Dziwisz się gryzonko? to normalne że rozdaja koszulki na zachodzie to norma, a polak wiadomo bieda piszczy to zaraz zaczna idioci handlować tym-ŻAŁOSNE