Na ten sam adres też idą wpłaty.
All Credit card transactions are processed through our parent company: Honeychild Services LTD., P.O. Box 20483, Lefkosia 2152, Cyprus. Your credit card statement shows: HONEYCHILDSERVICES LTD. We kindly ask you to print out all transactions you place using this service.
Posiedziałem wczoraj ze 3h na google w poszukiwaniu złych opinii nt problemów z wpłatami. Nie znalazłem ani 1 postu, informacji czegokolwiek co by wskazywało, że takie problemy były [omijałem tylko info w wersji hebrajskiej

]
Problem dotyczył jedynie bezgotówkowego depozytu 10$ z tego co doczytałem i podstawowy zarzut to jakby inaczej, system wyłapał wielu z wieloma kontami. [Może kiedyś jakiś buk pomysli by robić takie promocje ale przy rejestracji weryfikować dane, sa takie buki

i to jest właściwe postępowanie, tyle że te buki nie potrzebują rozdawać pieniedzy by się ktoś nimi zainteresował]. Takze ja na razie nie mam obaw większych co do nich, zachowuje ostrożność i czekam kiedy przyłaczą się do jakiejś organizacji, która mogła by ich weryfikować. Mozna też na anglojęzycznych stronach zauwazyć wiele programów partnerskich z Bombabet, mają szanse się rozwijać.