[QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyprian:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Justin:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyprian:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Justin:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra

)Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu

Aż chcę się

uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres:
service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony

POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??[/qb][/QUOTE]Mam założone konto na wp.pl.I poczta działa bez najmniejszego problemu.[/qb][/QUOTE]to jest bardzo dziwne ,poniewaz po zarejtrowaniu sie w moneybooker powinni od razu wyslac do ciebie e-maila z kodem weryfikujacym,jezeli nie otrzymales go to pewnie jest jakis blad sytemu sproboj zalogowac sie na konto i w menu "profile" tam gdzie masz "email adress" kliknac na "Verify" lub "send me a verification code"[/qb][/QUOTE]Już wielokrotnie klikałem po zalogowaniu na ten link.I dalej nic.Sory za to całe zamiesznie ale naprawdę nie wiem już o co chodzi

[/qb][/QUOTE]zaloguj sie nakonto wejdz do dzialu "profile" i spraedz czy ten adres -email zgadza sie ztym ktorego uzywasz moze blednie podales go przy rejstracji,a jezeli wszystko sie zgadza to juz sam nie wiem co jest