Strona 5 z 13 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 >
Opcje tematu
#60266 - 06/07/2004 22:45 Re: Moneybookers [4]
PAWi Offline
old hand

Meldunek: 22/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adik:
[qb]Ja wysylalem im skany karty i narazie nie odpowiedzieli, PAWi co jeszcze przesylales ?[/qb][/QUOTE]foto dowodu - pierwsza strone, okladke, adres zameldowania
karta - awers i rewers
screenshot - z mbanku historia transakcji karta

Do góry
Bonus: Unibet
#60267 - 06/07/2004 23:19 Re: Moneybookers [4]
Adizek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/06/2004
zalozylem konto w MB oprocz weryfikacji przez kod przeslany poczta nie robilem nic czyli mam 1000 Euro na jaki okres? na 3m-ce???

Do góry
#60268 - 07/07/2004 05:29 Re: Moneybookers [4]
LuNo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/08/2003
zlecilem wyplate na karte inteligo podajac jej numer oraz numer rachunku i potracili mi 8 pln z hakiek z konta - w jakim celu ? Czy wysla mi z powrotem te 8 pln wraz z jakimis numerem weryfikacyjnym ?

Jak dlugo bede czekal na kaske z mb na karte ?

Do góry
#60269 - 07/07/2004 17:51 Re: Moneybookers [4]
PAWi Offline
old hand

Meldunek: 22/04/2001
ehhhh moneybookers mnie rozwala, juz ponad misiac erwyfikuja mi karte, wyslalem im wszystkie dokumenty, ckany dowodu kart, wyciagi z karty na www (ekarta z mbanku) i napisali mi tak:

thank you for contacting us oncemore. Unfortunately, we are unable to complete your verificatin with the print screen provided because it does not show your name and address. We are writing to inform you that we need a scan of some sort of bank document (e.g. bank agreement) that shows your name and address so that we can complete your verification.

po prostu tragedia! ile mozna im wysylac to samo!?

Do góry
#60270 - 07/07/2004 19:16 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

Meldunek: 21/04/2004
Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke:

Do góry
#60271 - 07/07/2004 19:22 Re: Moneybookers [4]
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
Pytalem o to w temacie Gamebookers ale nie ma odpowiedzi.
Czy w tej chwili przy przelewie na konto Inteligo skorzystanie z Moneybookers to jedyna metoda? Nr konta Inteligo nie jest przyjmowany przez strone GB (support odpowiada, ze sprawdzi dlaczego i g... robi dalej). Na karte tez nie wiadomo dlaczego nie moge wyplacic.

Niby przez MB wyplacalem i nr konta mam zweryfikowany ale widze sporo narzekan na ta firme i wolalbym przlac bezposrednio z bucka na konto.

Wojtek

Do góry
#60272 - 07/07/2004 19:23 Re: Moneybookers [4]
kaiser Offline
journeyman

Meldunek: 19/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyprian:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]A kliknoles na link "Send me a verification code!" ?? Bo tak sami z siebie to nic nie wysyłają

Do góry
#60273 - 07/07/2004 19:28 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kaiser:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyprian:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]A kliknoles na link "Send me a verification code!" ?? Bo tak sami z siebie to nic nie wysyłają[/qb][/QUOTE]Klikałem chyba ze sto razy kur.a i nic
Wysłałem im też e-maila i dalej nic

Do góry
#60274 - 07/07/2004 19:42 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kaiser:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]A kliknoles na link "Send me a verification code!" ?? Bo tak sami z siebie to nic nie wysyłają[/qb][/QUOTE]Klikałem chyba ze sto razy kur.a i nic
Wysłałem im też e-maila i dalej nic [/qb][/QUOTE]Może ktoś wie o co chodzi z tym MB?Proszę o pomoc.

Do góry
#60275 - 07/07/2004 20:40 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY

Do góry
#60276 - 07/07/2004 21:45 Re: Moneybookers [4]
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
mnie odpowiedzieli po 3 dniach, jak im wysłałem maila ze scanem dowodu. przysłali info że znowu muszę coś wysłać.

I mam pytanko.

Co oznacza "recent utility bill" ( to mam im przesłać ). Na 90 % jestem przekonany że ma to być skan jakiegos niedawnego rachunku ( np. za telefon lub coś podobnego ), ale proszę o upewnienie mnie

Do góry
#60277 - 07/07/2004 21:51 Re: Moneybookers [4]
static-x Offline
veteran

Meldunek: 20/10/2003
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??

Do góry
#60278 - 07/07/2004 21:54 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gregov:
[qb]mnie odpowiedzieli po 3 dniach, jak im wysłałem maila ze scanem dowodu. przysłali info że znowu muszę coś wysłać.

I mam pytanko.

Co oznacza "recent utility bill" ( to mam im przesłać ). Na 90 % jestem przekonany że ma to być skan jakiegos niedawnego rachunku ( np. za telefon lub coś podobnego ), ale proszę o upewnienie mnie [/qb][/QUOTE]Ale kod do weryfikacji e-maila dostałeś od razu?Czy musiałeś czekać?

Do góry
#60279 - 07/07/2004 21:57 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Justin:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??[/qb][/QUOTE]Mam założone konto na wp.pl.I poczta działa bez najmniejszego problemu.

Do góry
#60280 - 07/07/2004 22:02 Re: Moneybookers [4]
LuNo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]Pytalem o to w temacie Gamebookers ale nie ma odpowiedzi.
Czy w tej chwili przy przelewie na konto Inteligo skorzystanie z Moneybookers to jedyna metoda? Nr konta Inteligo nie jest przyjmowany przez strone GB (support odpowiada, ze sprawdzi dlaczego i g... robi dalej). Na karte tez nie wiadomo dlaczego nie moge wyplacic.

Niby przez MB wyplacalem i nr konta mam zweryfikowany ale widze sporo narzekan na ta firme i wolalbym przlac bezposrednio z bucka na konto.

Wojtek[/qb][/QUOTE]mi przyjelo numer intelogi ..vide PKO B.P - samo zweryfikowalo...jednak nie wiem jak z wyplata...chyba tez sobie wrzuce na luz z MB i kase wplace do buka skad bezposrednio na konto...

Do góry
#60281 - 07/07/2004 22:02 Re: Moneybookers [4]
static-x Offline
veteran

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Justin:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??[/qb][/QUOTE]Mam założone konto na wp.pl.I poczta działa bez najmniejszego problemu.[/qb][/QUOTE]to jest bardzo dziwne ,poniewaz po zarejtrowaniu sie w moneybooker powinni od razu wyslac do ciebie e-maila z kodem weryfikujacym,jezeli nie otrzymales go to pewnie jest jakis blad sytemu sproboj zalogowac sie na konto i w menu "profile" tam gdzie masz "email adress" kliknac na "Verify" lub "send me a verification code"

Edit: albo poprostu podales blednie swoj adre e-mail

Do góry
#60282 - 07/07/2004 22:06 Re: Moneybookers [4]
Cyprian Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Justin:
[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??[/qb][/QUOTE]Mam założone konto na wp.pl.I poczta działa bez najmniejszego problemu.[/qb][/QUOTE]to jest bardzo dziwne ,poniewaz po zarejtrowaniu sie w moneybooker powinni od razu wyslac do ciebie e-maila z kodem weryfikujacym,jezeli nie otrzymales go to pewnie jest jakis blad sytemu sproboj zalogowac sie na konto i w menu "profile" tam gdzie masz "email adress" kliknac na "Verify" lub "send me a verification code"[/qb][/QUOTE]Już wielokrotnie klikałem po zalogowaniu na ten link.I dalej nic.Sory za to całe zamiesznie ale naprawdę nie wiem już o co chodzi

Do góry
#60283 - 07/07/2004 22:08 Re: Moneybookers [4]
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
Cyprian: nie pamiętam, ale długo napewno nie czekałem. Co najwyżej niecały jeden dzień

Do góry
#60284 - 07/07/2004 22:11 Re: Moneybookers [4]
static-x Offline
veteran

[qb]Zarejestrowałem się wczoraj w MoneyBookers.Do dziś nie przysłali mi nawet kodu w celu weryfikacji e-maila(miałem go dostać niby za kilka minut góra )Dziś wysłałem do nich e-maila z przypomnieniem żeby w końcu wysłali mi ten kod.I znowu żadnego odzewu Aż chcę się uke: [/qb][/QUOTE]Czy tam ktoś żyje w tym Moneybookers wogóle.Wysyłam e-maila za e-mailem pod adres: service@moneybookers.com i kompletnie żanego odzewu z ich strony POMOCY[/qb][/QUOTE]czlowieku opanuj sie bo robisz niepotrzenbne zamieszanie,po rejstracji jest wysylany do ciebie automatycznie e-mail z kodem do weryfikacji ,i teraz moje pytanie jakiej poczty uzywaz??[/qb][/QUOTE]Mam założone konto na wp.pl.I poczta działa bez najmniejszego problemu.[/qb][/QUOTE]to jest bardzo dziwne ,poniewaz po zarejtrowaniu sie w moneybooker powinni od razu wyslac do ciebie e-maila z kodem weryfikujacym,jezeli nie otrzymales go to pewnie jest jakis blad sytemu sproboj zalogowac sie na konto i w menu "profile" tam gdzie masz "email adress" kliknac na "Verify" lub "send me a verification code"[/qb][/QUOTE]Już wielokrotnie klikałem po zalogowaniu na ten link.I dalej nic.Sory za to całe zamiesznie ale naprawdę nie wiem już o co chodzi [/qb][/QUOTE]zaloguj sie nakonto wejdz do dzialu "profile" i spraedz czy ten adres -email zgadza sie ztym ktorego uzywasz moze blednie podales go przy rejstracji,a jezeli wszystko sie zgadza to juz sam nie wiem co jest

Do góry
#60285 - 07/07/2004 22:17 Re: Moneybookers [4]
Lopez Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/09/2003
Dostalem kod na mejla,ale niezweryfikowalem go i teraz gdzies zniklo.Niemoge tego nigdzie znalezc do zweryfikowania.Prosze o szybka pomoc

Do góry
Strona 5 z 13 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 >

Moderator:  rafal08