proponuje zmienic temat na Xbox One czy PS 4 ktora byscie wybrali??
Mam One i powiem ze coś niesamowitego. Fakt ze nie ma PL gier deczko denerwujący ale da się z tym żyć. Następna rzecz to ilość gier!! Dość nie wielka i drogie.
Panowie doradzcie mi prosze - bede chcial czasem na pewno zagrac w 2 osoby w jakies gry ruchowe typu kregle czy tance, w zwiazku z tym moje krotkie pytanie - move czy kinect? I dlaczego? Z gory dzieki
pomimo ze generalnie jestem zwolennikiem PlayStation to do zabaw ruchowych BEZAPELACYJNIE Kinect PS Move brakuje 1000 lat swietlnych do poziomu Kinecta
Czy mając w XBOX-ie 360 dysk NIE 4 gb, a 250gb, mogę grę od kogoś pożyczyć, zainstalować ją na dysku, oddać mu grę i grać bez płyty normalnie? Czy w taki sposób to tylko na przerobionej konsoli?
Wyczytałem z kolei gdzieś, że takie wgrywanie na dysk jest tylko i wyłącznie po to, aby nie obciążać napędu i nie niszczyć płyty.
Czy mając w XBOX-ie 360 dysk NIE 4 gb, a 250gb, mogę grę od kogoś pożyczyć, zainstalować ją na dysku, oddać mu grę i grać bez płyty normalnie? Czy w taki sposób to tylko na przerobionej konsoli?
Wyczytałem z kolei gdzieś, że takie wgrywanie na dysk jest tylko i wyłącznie po to, aby nie obciążać napędu i nie niszczyć płyty.
Wielkiego wyboru nie masz, bo dem jest mało m.in. MotoGP 14, serie LEGO, NHL 15, PES i FIFA 15, Pinball no i UFC. W tej ostatniej zawodnicy fajne pozy przyjmują, kamasutra na sportowo - dziewczynie się spodoba
No już zauważyłem, chyba bez wykupienia PS+ się nie obejdzie. Wiecie może czy jest opcja gdzieś zapłacić za tę subskrypcję SMSem? Bo dziewczyna na swojej karcie ma do wykorzystania ponad 500zł. i fajnie jakby dało radę to zrobić taką drogą. Swoją drogą to dla mnie trochę przesadzają, kupujesz zestaw za 2k i nie możesz pograć online tylko jeszcze trzeba coś dokupować... Aha, wiecie może czy da radę sparować z PS4 bezprzewodowe słuchawki Sony?