hmm po tych 2 dniach uważam że nie ma co grać za duże stawki w tym turnieju
2 porażki Turków ( w tym z Finlandią

)
2 wygrane Belgów
dziś porażka Hiszpanów
i oczywiście kompromitujące porażki Polaków z ogórkami
ten Bauermann czy jak mu tam wyleci na zbity pysk po tym turnieju do teraz nie mogę uwierzyć jak można dziś było z czechami przegrać, część meczu na rozegraniu grał kelati 3 lata temu próbował tego manewru griszczuk w eliminacjach do mistrzostw Europy i tragicznie to wyglądało więc po co powielać coś było beznadziejne
ahhhh szkoda słów
Kelati na rogrywce nie taki zly pomysl, to co bylo kiedys to kiedys, teraz trzeba rotowac tym co jest.
Ja w tym skladzie co zostal powolany widze tylko 1 na PF i 1 na SF i nie widac zastępców na lawce... A na Centrze jest nominalnych trzech graczy

Dziwin mnie dlaczego Gortat jak schodzi, nie wchodzi Karnowski w zastępstwie na ten czas, Hrycaniuk jak dla mnie to on jest za niski na centra, owszem sa gracze jego pokroju na tej pozycji ale maja wyskok w stylu ,Air Jordana,
Wogole to wyglada tak, jak bysmy nie wykorzystywali naszego potencjału jaki mamy
Schodzi Gortat wchodzi Karnowski - Schodzi Lampe i i kto nominalny tam jest w kadrze? Ignerski jak on jest jako SF! To ja podejrzewam ze Wojcik jeszcze jako zmienik na PF dawalby rade na ten czas zeby Maciek nabrał sil na dalszą gre
Jak juz rotujemy składem, to Hrycianiuka mozna wykorzystać jako PF na ten czas jak Lampe bedzie nabierał akumulatory, a w tym czasie wykorzystywać obwodowych na rzuty z dystansu a Adam jak cos niech zbiera.
Co do Koszarka, na sile szuka gry na wysokich, i w ten sposob jest wiele straconych pilek. Jak wjezdza pod kosz i szuka innych, zamiast samemu po prostu zakończyć akcje po prostu. I tu Kelati jest w tym elemencie dla mnie lepszy
Dziękuje za uwage, to tyle na dzisiaj
I oby nasi sie nawrócili, bowiem szanse jeszcze na awans sa realne, tylko trzeba grac