#596508 - 14/06/2006 07:50
Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23]
|
enthusiast
Meldunek: 16/01/2005
|
gdzie napisalem ze jak zaklad bedzie wygrany :O
regulamin mowi jasno - jesli Klose lub Podolski strzela bramke to beda zwroty za zaklady na strzelca gola.
Czy jesli postawisz np. na Zurawia to: - jak Zuraw strzeli wygryasz - jak Zuraw nie strzeli ale strzeli Podolski lub Klose to jestes na 0 - jak nie strzeli ani Zuraw, ani Klose ani Podolski to jestes na minusie.
Tak przynajmniej wynika z regulaminu.
|
Do góry
|
|
|
|
#596514 - 14/06/2006 08:30
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
jazdagz, nie wiem. We wzystkich sprawach związanych ze sklepem należy się kontaktować bezpośrednio z subsidesports.com. Wydaje mi się natomiast, że może to zależeć od dostępności towaru oraz ilości pozycji na zamówieniu. Najdłużej chyba czekała osoba, która 4 rzeczy zamawiała.
michal392, około 1-3 dni od wysłania. Najlepiej będzie wiedział ktoś, kto korzystał już z tej formy wypłaty. Możesz natomiast dokonać wypłatę na Moneybookers, nie musisz zlecać wypłatę przelewem. W Gamebookers to klient wybiera jak chce otrzymać wypłatę.
============ Przypominam, że podczas rejestracji konta w Gamebookers należy wpisać kod promocji: PROMOCJA
Tylko wtedy przed zakończeniem procesu rejestracji wyświetli się informacja na temat bonusu "do 150zł gratis, dowolna forma wpłaty" i promocja będzie obowiązywała danego użytkownika.
|
Do góry
|
|
|
|
#596515 - 14/06/2006 08:37
|
addict
Meldunek: 07/07/2005
|
Conrad a ja mam takie pytanko.Moge dwie osoby grac na jednym kompie w GB?A jesli tak to jakich zasad nie moge lamac.Mam tu na mysli granie np przeciwnycg zdarzen itd...Dziekuje za info!Pozdrawiam!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#596516 - 14/06/2006 08:48
|
newbie
Meldunek: 24/11/2004
|
ciekawe czemu ja nie dostaje maila z bonusem 80 zl  zalozylem konto przed rolandem przegralem 300 zl w 3 dni i nie chca mi wyslac maila z bonusem heh  a mogliby znow zarobic troche  panie Conradzie mozna cos z tym zrobic czy po prostu mam czekac cierpliwie albo nie liczyc na bonus wogole (chcialbym wykorzystac promo z koszulkami a wiadomo ze lepiej je miec za 105 zl niz za 185  )
|
Do góry
|
|
|
|
#596518 - 14/06/2006 09:55
|
stranger
Meldunek: 29/05/2006
|
mam pytanie odnosnie obrotow w punkcie regulaminu jest punkt ktory mowi ze do obrotu nie wlicza sie obstawienie tego samego zdarzenia roznymi wynikami. Co to oznacza bo np. obstawiam mecze w systemie 2z4 powiedzmy i jest tak na jednym jest tak Niemccy-1 Hiszpania-1 Anglia 1 i Tunezja 1 na drugim Ukraina lub X i Arabia Saudyjska lub X wiadomo ze przynajmniej jedno zdarzenie musi mi wejsc na 100%.Czy to nie oznacza ze w tym momencie te zaklady nie wejda do obrotu? Prosze o szybka odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#596523 - 14/06/2006 13:31
|
enthusiast
Meldunek: 23/08/2005
|
Quote:
mam pytanie odnosnie obrotow w punkcie regulaminu jest punkt ktory mowi ze do obrotu nie wlicza sie obstawienie tego samego zdarzenia roznymi wynikami. Co to oznacza bo np. obstawiam mecze w systemie 2z4 powiedzmy i jest tak na jednym jest tak Niemccy-1 Hiszpania-1 Anglia 1 i Tunezja 1 na drugim Ukraina lub X i Arabia Saudyjska lub X wiadomo ze przynajmniej jedno zdarzenie musi mi wejsc na 100%.Czy to nie oznacza ze w tym momencie te zaklady nie wejda do obrotu? Prosze o szybka odpowiedz
W regulaminie pisze ze nie mozna: "Podczas dokonywania wymaganego obrotu obstawianie obu stron tego samego wydarzenia lub jakiekolwiek manipulacje zakładami w celu uniknięcia normalnego ryzyka zwiazanego z gra w zakładach jest zabronione."
Ale ja np robilem podobnie, a po zapytaniu się ich suportu ile mi dokladnie zostało do obrotu, żeby móc wypłacić, wygloda na to że wszystko policzyli normalnie i dołączyli do wymaganego obrotu.
Pozatym mam pytanie. Gdzie jest napisane o tej promocje ze strzelaniem bramek ? I czy moge postawić na Niemieckiego strzelca ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|