#5831908 - 10/04/2013 23:20
Re: Jakie chciałbyś losowanie Ligi Mistrzów w piątek?
[Re: Stasiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
za to Maladze sie należał moja nienawisc do 3ki parszywcow wzrosla !!! tschuuus
|
Do góry
|
|
|
|
#5832215 - 11/04/2013 01:39
[Re: Conrad]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5832589 - 11/04/2013 04:18
[Re: analityk]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
gnojki fuksiarskie z dortmundu, nie nalezal im sie awans. tego to nie wiem, natomiast niezla polewke mozna miec z gosci co graja na czas na maxa udaja kontuzje a pozniej dostaja wpierdol, to samo dzis z PSG bylo  to jest prawdziwe piekno futbolu
|
Do góry
|
|
|
|
#5832601 - 11/04/2013 05:09
[Re: simons1986]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
-error]W Madrycie to nie ma fryzurek jak dupek zza krzaka?  Lewy strzela farty?  Dobre ... skoro Lewy jest taki zajebisty to niech to udowodni w reprezentacji, a nie tylko z karnych potrafi strzelać ściągnij do repry takiego reusa co mu tak zagra pilke ;_)
|
Do góry
|
|
|
|
#5832619 - 11/04/2013 06:09
[Re: Gustawo Lima]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
a ja bym chciał finał Barca- Bayern to by był mecz, 2 najlepsze obecnie ekipy na swiecie, ofensywnie grajace i strzelajace sporo goli to by był mecz. Nie chce już kolejnego medialnego el clasico, dlatego Barca niech wybije marzenia o wielkim świecie Dormundowi, bo już mnie wk... ta dortmundomania, tylko dlatego, że gra tam trzech polskich fryzjerków, którzy potem przyjeżdzają na kadrę tylko po diety albo bilety....
A Bayern niech pogoni kota portugalskiemu żelusiowi i reszcie tej zjebanej ekipy, wraz z ich zadufanym w sobie trenerkiem i wreszcie zdobędzie ten puchar, bo grają kosmiczną piłkę ostatnie 2 lata...
graja kosmiczna pilke, a przegrali u siebie z arsenalem 0:2  a wczesniej u siebie z chelsea w najwazniejszym meczu w przeciagu conajmniej kilku(nastu) lat. to mi wyglada na wpis jakiegos gimbusa, co nosi na wuefie koszulke riberyego albo 'łysego'
|
Do góry
|
|
|
|
#5832621 - 11/04/2013 06:11
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
gnojki fuksiarskie z dortmundu, nie nalezal im sie awans. tego to nie wiem, natomiast niezla polewke mozna miec z gosci co graja na czas na maxa udaja kontuzje a pozniej dostaja wpierdol, to samo dzis z PSG bylo  to jest prawdziwe piekno futbolu o widze kolejny kibic busquetsa i pedro 
|
Do góry
|
|
|
|
#5832626 - 11/04/2013 06:43
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
a ja bym chciał finał Barca- Bayern to by był mecz, 2 najlepsze obecnie ekipy na swiecie, ofensywnie grajace i strzelajace sporo goli to by był mecz. Nie chce już kolejnego medialnego el clasico, dlatego Barca niech wybije marzenia o wielkim świecie Dormundowi, bo już mnie wk... ta dortmundomania, tylko dlatego, że gra tam trzech polskich fryzjerków, którzy potem przyjeżdzają na kadrę tylko po diety albo bilety....
A Bayern niech pogoni kota portugalskiemu żelusiowi i reszcie tej zjebanej ekipy, wraz z ich zadufanym w sobie trenerkiem i wreszcie zdobędzie ten puchar, bo grają kosmiczną piłkę ostatnie 2 lata...
graja kosmiczna pilke, a przegrali u siebie z arsenalem 0:2  a wczesniej u siebie z chelsea w najwazniejszym meczu w przeciagu conajmniej kilku(nastu) lat. to mi wyglada na wpis jakiegos gimbusa, co nosi na wuefie koszulke riberyego albo 'łysego' Tak jestem kibicem Bayernu i nosze ich koszulkę a teksty o gimbusach zachowaj se na forum onetu czy gdzie tam jeszcze trolujesz... A to że wtopili z Arsenalem jakie ma znaczenie? Mieli awans, zagrali słabszy mecz, każdemu sie takie zdarzają w przeciągu sezonu. Z the blues to był finał, zjadła ich presja swojego stadionu, z przebiegu meczu mogli 3x to wygrać ale zesrali się, cuż już nie takie tuzy przegrywały wygrane finały ale co to ma do tego, że grają swietny futbol? Barsa też od kilku lat gra kosmiczna piłke, ma kosmiczny skład a tylko 1x wygrała lige mistrzów i też można jej wyliczyć takie mecze.... Znam kilka innych drużyn w historii, które grały swietnie ale nie wygrały nic więc co piernik do wiatraka? Ja tylko napisałem,że grają ostatnio swietnie i chciałbym aby wygrali LM bo im się nalezy i ja bym tego chciał, więc po co się wpierdalasz z takimi głupimi tekstami?
|
Do góry
|
|
|
|
#5832660 - 11/04/2013 11:57
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
fryzurki jak poldupki z zakrzaka ( piszczki,blaszcze) a lewy napadzior z koziej pupki...strzela tylko farty hehe
Madrid Pewny WIN, niech trafia na BVB Buhahahaha popatrz na swojego CR7. Ja pierd.ole ten to dopiero żelem zalany  Co do pewności to tylko śmierć jest pewna i nic poza tym....
|
Do góry
|
|
|
|
#5832694 - 11/04/2013 16:22
[Re: Gustawo Lima]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Barsa też od kilku lat gra kosmiczna piłke, ma kosmiczny skład a tylko 1x wygrała lige mistrzów
Barca tak zdominowala pilke ze wygrala 2 razy LM w ostatnich 4 latach.
|
Do góry
|
|
|
|
#5832997 - 11/04/2013 22:03
[Re: [T]-error]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
-error]Bayern v BVB Real v Barka
Finał: Bayern v Real Real - Borussia Bayern- FCB Finał: Borussia - FCB
|
Do góry
|
|
|