Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#57413 - 15/04/2004 17:58 czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

niedlugo w sprzedazy (wydawnictwo Zlote Mysli) znajdzie sie ebook poswiecony bukmacherstwu. jego zapowiedz znajdziecie pod adresem http://zaklady-bukmacherskie.zlotemysli.pl adresem. cena nie jest jeszcze znana, ale zobaczymy - pewnie 15-25 zl (strzelam).

aha. bede fair wobec was - w linku zaszyty jest moj link partnerski. kto chce moze wejsc bezposrednio (pomijajac go) zapraszam na zaklady-bukmacherskie.zlotemysli.pl/

Do góry
Bonus: Unibet
#57414 - 15/04/2004 18:14 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

Zobaczylem to i rezygnuje:
"Jerzy Mucha, rencista"

Do góry
#57415 - 15/04/2004 18:17 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

typowy trick marketingowy. szczegolnie ze skoro ebooka nie ma w sprzedazy to jak ow rencista mial go przeczytac a co wiecej - jeszcze przetestowac w praktyce wiedze w nim zawarta

jedno jest pewne. bukmacherstwo staje sie coraz wieksza maszynka do pieniedzy. sama gra, programy partnerskie, ebooki, ksiazki, czasopisma i gazetki (vide gazetka Sosny), platne typy ... ciekawe kiedy bedzie mozna kupic czapeczki z logiem expektu

Do góry
#57416 - 15/04/2004 18:35 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Vieira Offline
member

Meldunek: 15/11/2001
W zakłady sportowe gram od początku pojawienia się firm bukmacherskich w Polsce czyli jakieś 7 lat. Myślałem, że wiem już wszystko ale ten poradnik uświadomił mi, że mogłem grać skuteczniej. Od kiedy przyswoiłem sobie nowe strategie mój poziom życia zmienił się na lepsze.

- Jerzy Mucha, rencista

Ilość pieniędzy, które zarobisz dzięki tej wiedzy ograniczona jest tylko stawką, za jaką grasz. Grając zachowawczo za niskie stawki będziesz w stanie zarobić 200-300zł tygodniowo niewiele ryzykując. Oczywiście, gdy przyswoisz całą wiedzę i strategie gry nic nie stanie na przeszkodzie zagrania o naprawdę wysoką stawkę. Stawkę, którą jest zmiana stylu życia na lepsze.

Czy to nie brzmi troche jak cudowna maszynka do zarabiania pieniedzy z Allegro? (systemu lotto, forex itp).. jest to napisane w taki sposob, ze wiele osob zaraz zacznie miec wizje bogactwa.. a wszystko to dzieki poradnkikowi

Nie zebym sie czepial bo nie mam pojecia co dokladnie jest w tym poradniku i jaka jest jego merytoryczna wartosc ale dla mnie takie mydlenie oczu ile zarobie (200-300 zl niewiele ryzykujac!) to wyglada jak szukanie naiwnych.

Do góry
#57417 - 15/04/2004 18:38 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Vieira Offline
member

Meldunek: 15/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gimlak:
[qb]typowy typ marketingowy. szczegolnie ze skoro ebooka nie ma w sprzedazy to jak ow rencista mial go przeczytac a co wiecej - jeszcze przetestowac w praktyce wiedze w nim zawarta [/qb][/QUOTE]Rozdali emerytom i rencistom kopie do przetestowania

Do góry
#57418 - 15/04/2004 18:53 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
ygryy Offline
member

Meldunek: 08/01/2004
I Ty możesz poznać wiedzę, która spowodowała, że nie jestem mile widziany u bukmacherów w moim miescie i muszę grać w Internecie.

A ja myslalem, ze buki placa swoim punktom % od obrotu. Cos tu nie gra

Do góry
#57419 - 15/04/2004 19:11 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
I Ty możesz poznać wiedzę, która spowodowała, że nie jestem mile widziany u bukmacherów w moim miescie i muszę grać w Internecie.

Pewnie nawyzywał tych co go obsługiwali i dlatego nie jest mile widziany...

Do góry
#57420 - 15/04/2004 20:58 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Nobody1111 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/12/2003
Skoro sami opracowali niby ten cudowny system, to dlaczego się na ni nie wzbogaają? A może wszystko już przegrali i chcą kasę odzyskać od naiwnych ludzi. uke:

Do góry
#57421 - 15/04/2004 21:49 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
zbrochu Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2003
Czy wydaje Ci się, że dobra znajomość sportu zapewni Ci zwycięstwo w zakładach bukmacherskich? Jeśli tak, to niestety się mylisz. Ja także tak myślałem gdy kilka lat temu jako młody człowiek z głową nabitą wiedzą z gazet sportowych zaczynałem swoją przygodę z zakładami sportowymi.

....

Jedną z podstawowych umiejętności profesjonalnego gracza powinna być umiejętność interpretacji oficjalnych informacji o drużynie takich jak np.: zmiana trenera, mecze wyjazdowe, derby i wiele innych, których wpływ na wynik spotkania może być znaczący

...

??

Do góry
#57422 - 15/04/2004 21:53 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
Przepraszam ze sie wtrace ale moze ktos bedzie potrafil mi pomoc????? Handicapy zawsze byly dla mnie zrozumiale i proste dopoki nie zalozylem konta w Expekcie:( Tam jest -1,0 +0.0 +1,1 Rozumiem ze jak druzyna wygra conajmniej 2 bramkami to wchodzi to -1,0 ale co z reszta???

Do góry
#57423 - 15/04/2004 22:04 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
pyk Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Inzaghi78:
[qb]Przepraszam ze sie wtrace ale moze ktos bedzie potrafil mi pomoc????? Handicapy zawsze byly dla mnie zrozumiale i proste dopoki nie zalozylem konta w Expekcie:( Tam jest -1,0 +0.0 +1,1 Rozumiem ze jak druzyna wygra conajmniej 2 bramkami to wchodzi to -1,0 ale co z reszta???[/qb][/QUOTE]To są handicapy azjatyckie na stronie expa jest dokładnie wyjaśnione co i przy jakim wyniku wygrywa, np. mozna przegrac tylko połowe stawki.

Do góry
#57424 - 15/04/2004 22:16 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Stary dzieki ale cos nie moge tego znalezc na stronie Expa Są zasady gry itd.. ale nie ma nic o handi azjatyckich???

Do góry
#57425 - 15/04/2004 22:28 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
nieobecny konkurent Offline
old hand

Meldunek: 28/09/2002
eee.. mylicie pojęcia

jesli jest mecz z hcp +1 i nie jest zaznczaone (napisane), ze jest to hcp azjatycki to jest to hcp europejski

tak robi expekt - jesli sa 3 mozliwosci (jak w podanym przykladzie ) to +0.0 oznacza, ze druzyna wygra/przegra dokladnie 1 bramka

poza tym z zasady hcp azjatyckie sa tylko dwudrogowe jesli jest hcp i do wyboru masz wiecej niz 2 mozliwosci to na pewno nie jest to hcp azjatycki

Do góry
#57426 - 15/04/2004 22:44 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Masz racje tez tak widzialem ze Handicapy azjatyckie maja dwie mozliwosci i sa opisane!!!!!!!!!!!!!! Ok ale co oznacza+1,0 ze druzyna nie przegra wiecej niz 1 nie to bez sensu Np. Chelsea -Everton -1,0 kurs2 +0,0 kurs3,7 i +1 moze na przykladzie bedzie łatwiej??

Do góry
#57427 - 15/04/2004 23:07 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
nieobecny konkurent Offline
old hand

Meldunek: 28/09/2002
dobrze

Chelsea - Everton
-1 czyli Chelsea musi wygrać conajmniej 2 bramkami,
+0.0 Chelsea wygra dokładnie różnicą jednej bramki;
+1 to zakłąd Na Everton (z hcpem jednobramkowym - wygrywasz jeśli Everton wygra lub zremisuje)

Do góry
#57428 - 15/04/2004 23:19 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Nemesis Offline
member

Meldunek: 10/04/2004
o handi mozesz poczytac sobie tu:
http://www.student.legnica.edu.pl/~bet/artykuly_asian.htm

pozdro

Do góry
#57429 - 16/04/2004 02:47 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Maverick7000 Offline
veteran

Meldunek: 27/02/2004
Ta ksiazka to zajebist/a zenada. Nie kwestionuje poraz czy wyjasnien na temat pewnych tematow ale ten tekst z renicsta mnie po porostu rozwalil albo text zebralem cale swe doswiadczenia bla bla bla MANGO GDYNIA tylko brakuje i patelnia w prezencie pozdro

Do góry
#57430 - 16/04/2004 02:55 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Zbychzbych Offline
member

Meldunek: 29/11/2003
Panowie ... DJ Sachi książkę napisał ???

Do góry
#57431 - 04/05/2004 13:58 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

ze strony :

http://typer.ys.pl/ebooki/ebooki/zaklady-bukmacherskie.zip

mozna sciagnac zapowiedz ebooka. niestety - jak narazie to w zasadzie tylko opis expekt'a wiec przyda sie malo komu (jedynie mocno poczatkujacym). w zasadzie zapowiedz jest, ale mogloby jej nie byc bo poki co to moja ciekawosc odnosnie tego ebooka zmalala strasznie.

Do góry
#57432 - 20/05/2004 23:57 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maverick7000:
[qb]Ta ksiazka to zajebist/a zenada. Nie kwestionuje poraz czy wyjasnien na temat pewnych tematow ale ten tekst z renicsta mnie po porostu rozwalil albo text zebralem cale swe doswiadczenia bla bla bla MANGO GDYNIA tylko brakuje i patelnia w prezencie pozdro [/qb][/QUOTE]Pisanie o książce, że to żenada gdy się jej nie przeczytało to troche niepoważne. Takie dziwne czasy teraz nastały ,że jak chcesz coś sprzedać musisz pisac takie smieszne reklamy. Sam wiem coś o tym bo pracuje w tej branży.

Do góry
#57433 - 21/05/2004 03:36 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Maverick7000 Offline
veteran

Czy masz tu gdzies napisane ze ja ja przeczytalem albo nie???jak nie to siedz cicho!!!!Akurat mialem ja w rekach i mam juz swoje zdanie wiec nie wyskakuj z takimi opiniami jak nie umiesz czytac!!!

Do góry
#57434 - 21/05/2004 16:24 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/05/2004
Mozna nauczyc co i jak grac

moje rady :
1. Graj za tyle za ile nie zal Ci stracic
2. Graj tylko przemyslane mecze
3. Sledz lige np. MLB , NBA lub inne ktore chcesz grac abyś był w temacie
4. Nigdy nie pozyczaj kasy na granie uke:
5. Jak nie bedzie Ci szło to porzestan grac , a jak bedzie Ci sie wydawało ze jak bys grał bys wygrał to sie otrzasnij bo to zmyła :zobacz:
6. Nigdy nie graj tego co graja wszyscy bo w takich przypadkach diabel zaciera ręce i mowi " ho ho ho "
7. Nie łam sie gdy nie wejdzie jeden mecz
8. Nie graj kursow ponizej 1.50 , no 1.37 to jeszce , wiem cos o tym jak mi do 300 zł raz nie siadł mecz 1.08 od tamtej pory nie zagrałem zadnego takiego kursu .
9. Nigdy nie słuchaj sie nikogo , graj własne typy wedle własnego uznania
10.Jak chcesz wygrac i do czegos w hazardzie dojsc wal jeden dwa mecze i grubo za 2 , 3 , 5 zł nic raczej nie osianiesz bo Ci jedno gowno nie wejdzie i bedzie placz

i teraz uwaga najwazniejsza rada

" PEWNIAKI "czasami" zawodzą " :rolleyes:

pozdro iwo:

Do góry
#57435 - 21/05/2004 17:22 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ozeszlol:
[qb]Mozna nauczyc co i jak grac

moje rady :
5. Jak nie bedzie Ci szło to porzestan grac , a jak bedzie Ci sie wydawało ze jak bys grał bys wygrał to sie otrzasnij bo to zmyła :zobacz:
6. Nigdy nie graj tego co graja wszyscy bo w takich przypadkach diabel zaciera ręce i mowi " ho ho ho "
8. Nie graj kursow ponizej 1.50 , no 1.37 to jeszce , wiem cos o tym jak mi do 300 zł raz nie siadł mecz 1.08 od tamtej pory nie zagrałem zadnego takiego kursu .
10.Jak chcesz wygrac i do czegos w hazardzie dojsc wal jeden dwa mecze i grubo za 2 , 3 , 5 zł nic raczej nie osianiesz bo Ci jedno gowno nie wejdzie i bedzie placz

pozdro iwo: [/qb][/QUOTE]Witam

Bez obrazy ozeszlol ,ale dla mnie to ani jedna rada sie nie nadaje, ale jak tobie pomagaja to OK.

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#57436 - 21/05/2004 17:28 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
LSD Offline
stranger

Meldunek: 21/05/2004
Kicha! Nie wierze w takie rzeczy !!!

Do góry
#57437 - 21/05/2004 23:08 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Łukaszek Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2004
Jerzy Mucha - rencista :rolleyes: to chyba ten jeden z dziadkow siedzących i analizujących w stsach :rolleyes: za darmo bym tej książki nie chciał :rolleyes:

Do góry
#57438 - 21/05/2004 23:13 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Łukaszek Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2004
[qb]Mozna nauczyc co i jak grac

moje rady :

pozdro iwo: [/qb][/QUOTE]11. Jeżeli przegrasz wszystkie pieniądze i masz jeszce telewizor w domu to sie przede wszystkim nie łam telewizory są w cenie w lombardach
12. A jezeli przgrasz telewizor masz jeszcze komputer i babci rente

Do góry
#57439 - 22/05/2004 04:50 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ozeszlol:
[qb][/QUOTE]Witam

Bez obrazy ozeszlol ,ale dla mnie to ani jedna rada sie nie nadaje, ale jak tobie pomagaja to OK.

Pozdrawiam iwo: [/qb][/QUOTE]nie wieze przesadziłęś napewno jedna Ci sie przyda a skoro mowisz ze nie , no to ładny z Ciebie Johny Bravo

pozdro iwo:

Do góry
#57440 - 22/05/2004 14:38 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb][/QUOTE]Witam

Pozdrawiam iwo: [/qb][/QUOTE]nie wieze przesadziłęś napewno jedna Ci sie przyda a skoro mowisz ze nie , no to ładny z Ciebie Johny Bravo

pozdro iwo: [/qb][/QUOTE]Nie znam Johny Brava,ale jak jest taki madry jak Ty to duzo nie stracilem.

nie wieze ..pisze sie " nie wierze"

Do góry
#57441 - 22/05/2004 15:50 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maverick7000:
[qb]Czy masz tu gdzies napisane ze ja ja przeczytalem albo nie???jak nie to siedz cicho!!!!Akurat mialem ja w rekach i mam juz swoje zdanie wiec nie wyskakuj z takimi opiniami jak nie umiesz czytac!!![/qb][/QUOTE]ciekawe tylko ktora wersje miales - moze te "podrobke" ktora krazyla na tym forum? bo ja mialem (mam) w rekach pelna wersje (ktora wyglada calkiem inaczej i jest zdecydowanie bardziej rozbudowana) i przyznam ze to ciekawa sprawa. 50% wylacznie dla poczatkujacych, ale pozniej zaczyna sie robic ciekawie - rzeczy o ktorych zapewne wiele osob nie slyszalo.

uwazam ebook za udany. no chyba ze ktos gra pociagi za 2 zl to mu tych 30-40 zl bedzie szkoda

Do góry
#57442 - 22/05/2004 16:00 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Maverick7000 Offline
veteran

Nie wiem czy z tymi pociagami to aluzja do mnie, ale stawiam o wiele wieksze stawki niz 30-40 zl, ale w pelni sie z toba musze zgodzic sa tam rzeczy ktore na swoj sposob sa ciekawe, moze i faktycznie mielismy inne wersje no ja juz poczatkujacy nie jestem dawno, wiec moze dlatego mnie to nie zainteresowalo.
Pozdro iwo:

Do góry
#57443 - 22/05/2004 17:34 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Anonymous
Unregistered

nie byla to aluzja do Ciebie. napisalem ogolnie po prostu nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze ebook jest nieprzydatny, bo naprawde mozna znalezc tam ciekawe rzeczy - nawet jesli sie jest zaawansowanym graczem

oczywiscie mowa o prawdziwym ebooku,a nie wersji ktora krazyla na tym forum - to dwie rozne rzeczy.

Do góry
#57444 - 22/05/2004 17:42 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Odpowiedz na pytanie: Nauczyć można, ale nie w taki sposób jak wyżej omawiany.

Do góry
#57445 - 22/05/2004 18:13 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
marasking Offline
old hand

Meldunek: 27/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nesta:
[qb]Zobaczylem to i rezygnuje:
"Jerzy Mucha, rencista"[/qb][/QUOTE

Większość szefów gangów jest w Polsce rencistami, więc może nie nalezy od razu skreślać tej książki

Do góry
#57446 - 22/05/2004 18:33 Re: czy mozna kogos nauczyc bukmacherki?
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb][/QUOTE]Witam

pozdro iwo: [/qb][/QUOTE]Nie znam Johny Brava,ale jak jest taki madry jak Ty to duzo nie stracilem.

nie wieze ..pisze sie " nie wierze"[/qb][/QUOTE]pijany wczoraj byłem jak szedłem spac , a po za tym wiem ze sie tak pisze bo wiara , ale zebys sie doczepiał bys sie wstydził , i co ze tak napisałem to wypowiedz traci sens ?
nie będe wojny robił bo mnie nie rusza twoja wypowiedz a po za tym jak bym zaczał to bym cie tak z... ze bys do konca zycia zapamietał wiec siedz cicho , i powodzenia al:

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08