No i będzie krecz żabojada Coś mam dzisiaj pecha - Harrison, Zemlja teraz Paire. Trzeba było się wysilić i zlecić wypłatę a nie trzymać wszystko w 365 :/
No i będzie krecz żabojada Coś mam dzisiaj pecha - Harrison, Zemlja teraz Paire. Trzeba było się wysilić i zlecić wypłatę a nie trzymać wszystko w 365 :/
noo to jak bedzie krecz to przynajmniej zwrot dostanie
Ciekawe, że nie mógł zregenerować organizmu w 4 dni To ciekawe jak on sobie poradzi po 5-setówce na AO, nie zagra do marca chyba
Wiesz ile trwa lot z Chennai do AUckland?
Nie mam pojęcia, ale odległości nie ma chyba kosmicznej znowu. A post na Twittcie napisał 2 dni temu więc...
Odległości może nie ma kosmicznej ale za to lot trwa cały dzień z przesiadkami. Weź się tutaj zregeneruj w takich warunkach. Dodatkowo zmiana czasu, warunków pogodowych wszystko się na siebie nakłada, a przecież wystarczyło odpuścić w sobotę debla
Rozumiem o co chodzi, ale to TOP 50 i początek sezonu, takie coś nie jest dla niego pierwszyzną więc uważam, że powinien się zregenerować od tej soboty.
noo to jak bedzie krecz to przynajmniej zwrot dostanie
Może źle się wyraziłem. Grałem Harrisona, Fallę i Lu rzecz jasna.