#566714 - 26/04/2006 10:42
Bukmacher na Mistrzostwa Swiata w pilce noznej?
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Wiele osob pewnie planuje wyciagnac niezla kase na Mistrzostwach Swiata w pilce noznej, rowniez sie do nich zaliczam, zdaje sobie jednak sprawe ze obstawianie 1,x,2 nie wystarczy, bede potrzebowal bogatej oferty, poniewaz skupie sie na malo znanych druzynach, a co za tym idzie, szczegolowa oferta bedzie narazona na bledy analitykow, czyli tam beda najwieksze okazje.
Stad moje pytanie- jaki bukmacher planuje miec dosc rozbudowana oferte na MS? Chodzi oczywiscie o powaznych bukmacherow, czyli buki typu b&w odpadaja.
|
Do góry
|
|
|
|
#566715 - 26/04/2006 20:08
Re: Bukmacher na Mistrzostwa Swiata w pilce noznej?
|
journeyman
Meldunek: 18/03/2006
|
Hmm teraz to trudno powiedziec moim zdaniem wiadomo B&W bedzie mial zapewne najwiecej zdarzen jednak powazne firmy bukmacherskie zapewne dopiero wprowadza swoja oferte przed MS. Dlatego mysle ze warto miec kase na karcie badz w jakims systemie platnosci i 1-3 dni wplacic kase do 2-3 bukow.
|
Do góry
|
|
|
|
#566717 - 26/04/2006 23:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
Quote:
nie rozumiem niby dlaczego b&w odpada, wg. mnie najlepszy buk :/
bez komentarza 
|
Do góry
|
|
|
|
#566718 - 26/04/2006 23:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/05/2002
|
Polecam BetFair - co prawda to nie buk, tylko platforma p2p, ale kursy zazwyczaj maja najlepsze w sieci, przy dość bogatej ofercie. Większość meczy można grać live (bez live'a sa tylko siatka i niekiedy kosz w malo znanych ligach), więc będziesz miał również live wszystkie mecze MŚ. Jak chcesz wiecej info to gg: 4214791 Co do BAW to prosze nie żartujmy - najlepszy to on nigdy nie będzie. Lecz nawet tam warto wpłacić kase ze wzglęu na dziwne kursy na live - mozna zarobic spora kase grajac na BAW i BetFair jednocześnie (surebety wielokrotnie po 10% mialem). BAW ma najniższe kursy na faworytów, co można czasem wykorzystać. Poza tym przejrzyj jeszcze GB oraz Unibet (bardzo dobre kursy, choć słabsza oferta)
|
Do góry
|
|
|
|
#566721 - 27/04/2006 12:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Quote:
tez odliczam dni do frontalnego ataku, dlatego od jakiegos czasu przegladam oferty bukow pod tym katem. nie wiem co kto planuje miec, ale na chwile obecna szeroka oferte na MŚ maja Betsafe, Exp, Interwetten, i pare ciekawszych betow juz mam na oku. jak betsafe z limitami stoi nie mam pojecia; interwetten niestety duzo poziomem od baw sie nie odbiega; w expie tez to zamietowo nie wyglada - przyjmuje za 250-500 a reszta stawki akceptacji.za ile ostatecznie przyjmuje to nie wiem, bo w fazie przymiarek jestem.
w zasadzie każdy większy zakład exp przyjmuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#566722 - 28/04/2006 16:41
|
journeyman
Meldunek: 24/03/2006
|
ja tez juz odkladam w bfair :P
|
Do góry
|
|
|
|
#566724 - 29/04/2006 21:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Betfair oczywiscie
a jesli chodzi o buka to expekt dlatego ze maja wysokie limity, na znane druzyny pewnie nie bedzie wogole limitow tak do 100 tys bedzie mozna smialo grac, jesli beda grac mniej znane/popularne druzyny to oczywiscie limit bedzie nizszy ale mysle ze wyzszych limitow niz w expekcie nigdzie nie ma... Gralem juz u wielu, chwala sie ze maja kosmiczne limity a jak przychodzi co do czego to daja stale ograniczenie %-)
|
Do góry
|
|
|
|
#566725 - 30/04/2006 18:34
|
newbie
Meldunek: 21/08/2005
|
Quote:
Betfair oczywiscie
a jesli chodzi o buka to expekt dlatego ze maja wysokie limity, na znane druzyny pewnie nie bedzie wogole limitow tak do 100 tys bedzie mozna smialo grac, jesli beda grac mniej znane/popularne druzyny to oczywiscie limit bedzie nizszy ale mysle ze wyzszych limitow niz w expekcie nigdzie nie ma... Gralem juz u wielu, chwala sie ze maja kosmiczne limity a jak przychodzi co do czego to daja stale ograniczenie %-)
Tylko trzeba pamietac ,ze max wygrana w Expekt to 200000 zł na 1 kupon.100 tys o ktorych piszesz odnosi sie do singli?(pytanie stad ,ze za tak wysokie stawki nigdy nie gralem).Zaklady kombinacyjne jakie maja mniej wiecej gorne granice stawki na znane druzyny/popularne ligi?
|
Do góry
|
|
|
|
#566726 - 30/04/2006 22:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Mysle, ze zaklady na MŚ to bedzie arena wielkiej walki o prymat na rynku + o nowych klientow  Dlatego podejrzewam, ze wszedzie bedzie spoko oferta. Co do betandwin - N/C
|
Do góry
|
|
|
|
#566727 - 01/05/2006 06:48
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Chyba lepeszczej okazji niz MŚ nie ma do wypromowania się bo w tym czasie jest mało innych ciekawych zdarzeń i wszyscy skupiają sie na MŚ - wiec beda walczyci obszerną i ciekawa ofertą jak róznież promocjami na mistrozstwa zapewne.
|
Do góry
|
|
|
|
#566728 - 01/05/2006 09:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Quote:
Quote:
Betfair oczywiscie
Tylko trzeba pamietac ,ze max wygrana w Expekt to 200000 zł na 1 kupon.100 tys o ktorych piszesz odnosi sie do singli?(pytanie stad ,ze za tak wysokie stawki nigdy nie gralem).Zaklady kombinacyjne jakie maja mniej wiecej gorne granice stawki na znane druzyny/popularne ligi?
Zalezy jaka liga jak popularna (angielska, wloska itd) to limitow praktycznie nie ma. Znaczy nie ma do 100 tys za wiecej nie gralem to nie umiem powiedziec, ale mysle ze taki limit to juz duzo i chyba nikt tyle na singla nie bedzie gral no chyba ze spi na forsie 
Jesli chodzi o zaklady kombinacyjne to limty sa jeszcze wyzsze, bo wiadomo trudniej trafic kilka spotkan niz jedno i wtedy expekt to akceptuje.
Tyle tylko ze praktycznie zawsze przesylaja kwote do akceptacji, ale zawsze to akceptuja.
Wiec mysle ze mecze MS sa dosc popularne wsrod graczy na calym swiecie wiec limitow praktycznie nie bedzie na te mecze juz cwiercfinal, polfinal i final.
|
Do góry
|
|
|
|
#566729 - 01/05/2006 19:37
|
journeyman
Meldunek: 01/05/2006
|
betandwin - to będzie bukmacher, który będzie miał najlepsze zakłady live na MS. a fixed odds będą podobne wszędzie, chociaż patrzac ile juz maja zakladow na inaugurujacy mecz MS to ciezko mi sobie wyobrazic, ze ktos ich przebije.
|
Do góry
|
|
|
|
#566730 - 01/05/2006 20:40
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
betandwin - to będzie bukmacher, który będzie miał najlepsze zakłady live na MS. a fixed odds będą podobne wszędzie, chociaż patrzac ile juz maja zakladow na inaugurujacy mecz MS to ciezko mi sobie wyobrazic, ze ktos ich przebije.
Tak zeby chociaz rozliczali wszystkie uczciwie 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|