#5652159 - 02/12/2012 10:33
Re: QC US Sports /584/
[Re: młody gniewny]
|
Meldunek: 03/08/2010
|
Młody niedawno pisałeś, że obawiasz się o to, że Mavs nie wejdą do playoff, chyba masz rację... Co ciekawe buki przed sezonem typowały Mavs mniej więcej na 5 drużynę konferencji... mówisz? 6 dla mnie była z góry zarezerwowana. Potem mój czarny koń GSW, który radzi sobie bardzo dobrze. Dalej jest tłoczno i moim zdaniem Rakiety to typ na ósemkę. No to ciekawa zagadka jak dla mnie... Czy w tej szóstce są Denver Nuggets?
|
Do góry
|
|
|
|
#5652160 - 02/12/2012 10:33
[Re: Skiper]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5652162 - 02/12/2012 10:34
[Re: saturas25]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Młody niedawno pisałeś, że obawiasz się o to, że Mavs nie wejdą do playoff, chyba masz rację... Co ciekawe buki przed sezonem typowały Mavs mniej więcej na 5 drużynę konferencji... mówisz? 6 dla mnie była z góry zarezerwowana. Potem mój czarny koń GSW, który radzi sobie bardzo dobrze. Dalej jest tłoczno i moim zdaniem Rakiety to typ na ósemkę. No to ciekawa zagadka jak dla mnie... Czy w tej szóstce są Denver Nuggets? oczywiście, że tak. Zaraz mogę wkleić swoje typy z przedsezonu, mam podane na innym forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#5652164 - 02/12/2012 10:35
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
1. Miami Heat - Tłumaczyć nie trzeba, chociaż problemy Wade ciągnące się za Nim kolejny sezon mogą stanowić dużą przeszkodę w drodze po mistrzostwo. 2. Brooklyn Nets - wielki JJ powinien poprowadzić zespół do wielu zwycięstw. Ma mocniejszą paczkę niż w Atlancie Hawks, ławka jest dość szeroka i nawet kontuzje nie przeszkadzają. Oby tylko center z najlepszym post move w lidze był zdrowy, a Nets będą groźni dla wszystkich. Mają paczkę na finały. 3. Boston Celtics - Początek mają dość średni, ale długa ławka i z czasem powrót świetnie rokującego Bradleya powinien pozwolić Bostonowi zająć miejsce dające na PO przewagę własnej hali. To co na minus, że często w regularnym grają na półgwizdka. 4. Chicago Bulls - To będzie sezon ciężki dla Byków, ale wciąż mają bardzo mocną defensywę. 4 miejsce powinni sobie zapewnić, chociażby faktem że grają w centralnej dywizji. 5. New York Knicks - Dolary przeciwko orzechom, że nie utrzymają takiego tempa jakie zrobili na początku i skończą moim zdaniem poniżej 4 miejsca. 6. Milwaukee Bucks - Wielki Bogut odszedł, ale mają wciąż kilku cenionych przez mnie graczy i generał powinien tam mocno złapać za mordy towarzystwo, by klub wrócił do rozgrywek najlepszej ósemki. Szeroka ławka to będzie siła Kozłów. 7. Indiana Pacers - Granger na aucie, kiepski początek sezonu, ale i tak Indiana znajdzie się Postseason, ale ju pewnie nie tak wysoko. 8. Toronto Raptors - Mocno życzeniowo, zwłascza że kontuzji doznał Lowry, a w jego przypadku miesiąc może się przeciągnąć do trzech. Oczywiście mają na PG świetnego zastępcę, mocno niedocenianego Calderona. Ławka i geniusz Casey powinien jednak pomóc.
1. Oklahoma City Thunder - Zamaiana Hardena na Martina może okazać się niewidoczna. 2. Los Angeles Lakers - Z czasem przejdą na opcje walca i powinni rozjeżdżać rywali. Tylko po co D'Antoni na ławce? To kolejny argument przeciwko temu, że wygrają mistrzostwo. A byli moim faworytem. 3. San Antonio Spurs - Geniusz Popa i długa ławka. 4. Memphis Grizzlies - Najlepiej zbilansowana piątka w lidze i dość przeciętna ławka. Zespół bardziej na PO niż regularny. Stać ich na finały. 5. Denver Nuggets - Jeszcze mocniejsi niż w poprzednim sezonie, początek przeciętny, ale ich niesamowita koszykówka będzie nie lada wyzwaniem dla całej ligi. 6. Los Angeles Clippers - Mimo genialnego CP3 nie są moimi faworytami. Wydaje mi się, że zespoły które dałem na miejscach 1-5 są mocniejsze. 7. Golden State Warriors - Bogut już się leczy, Curry póki co się trzyma. Oby byli zdrowi, bo to jest bardzo ciekawy zespół, któremu kibicuje. 8. Houston Rockets - Z trudem przychodzi mi myśl, że Mavs zapewne nie zobaczymy w PO, nawet jeśli wróci Nowitzki. Pamiętacie jak broniłem kontraktu Asika? Tak, tak. Znowu miałem rację. Bardziej ich lubię od Utah Jazz i liczę, że powrócą do rozgrywek postseason.
|
Do góry
|
|
|
|
#5652167 - 02/12/2012 10:47
[Re: młody gniewny]
|
Meldunek: 03/08/2010
|
1. Miami Heat - Tłumaczyć nie trzeba, chociaż problemy Wade ciągnące się za Nim kolejny sezon mogą stanowić dużą przeszkodę w drodze po mistrzostwo. 2. Brooklyn Nets - wielki JJ powinien poprowadzić zespół do wielu zwycięstw. Ma mocniejszą paczkę niż w Atlancie Hawks, ławka jest dość szeroka i nawet kontuzje nie przeszkadzają. Oby tylko center z najlepszym post move w lidze był zdrowy, a Nets będą groźni dla wszystkich. Mają paczkę na finały. 3. Boston Celtics - Początek mają dość średni, ale długa ławka i z czasem powrót świetnie rokującego Bradleya powinien pozwolić Bostonowi zająć miejsce dające na PO przewagę własnej hali. To co na minus, że często w regularnym grają na półgwizdka. 4. Chicago Bulls - To będzie sezon ciężki dla Byków, ale wciąż mają bardzo mocną defensywę. 4 miejsce powinni sobie zapewnić, chociażby faktem że grają w centralnej dywizji. 5. New York Knicks - Dolary przeciwko orzechom, że nie utrzymają takiego tempa jakie zrobili na początku i skończą moim zdaniem poniżej 4 miejsca. 6. Milwaukee Bucks - Wielki Bogut odszedł, ale mają wciąż kilku cenionych przez mnie graczy i generał powinien tam mocno złapać za mordy towarzystwo, by klub wrócił do rozgrywek najlepszej ósemki. Szeroka ławka to będzie siła Kozłów. 7. Indiana Pacers - Granger na aucie, kiepski początek sezonu, ale i tak Indiana znajdzie się Postseason, ale ju pewnie nie tak wysoko. 8. Toronto Raptors - Mocno życzeniowo, zwłascza że kontuzji doznał Lowry, a w jego przypadku miesiąc może się przeciągnąć do trzech. Oczywiście mają na PG świetnego zastępcę, mocno niedocenianego Calderona. Ławka i geniusz Casey powinien jednak pomóc.
1. Oklahoma City Thunder - Zamaiana Hardena na Martina może okazać się niewidoczna. 2. Los Angeles Lakers - Z czasem przejdą na opcje walca i powinni rozjeżdżać rywali. Tylko po co D'Antoni na ławce? To kolejny argument przeciwko temu, że wygrają mistrzostwo. A byli moim faworytem. 3. San Antonio Spurs - Geniusz Popa i długa ławka. 4. Memphis Grizzlies - Najlepiej zbilansowana piątka w lidze i dość przeciętna ławka. Zespół bardziej na PO niż regularny. Stać ich na finały. 5. Denver Nuggets - Jeszcze mocniejsi niż w poprzednim sezonie, początek przeciętny, ale ich niesamowita koszykówka będzie nie lada wyzwaniem dla całej ligi. 6. Los Angeles Clippers - Mimo genialnego CP3 nie są moimi faworytami. Wydaje mi się, że zespoły które dałem na miejscach 1-5 są mocniejsze. 7. Golden State Warriors - Bogut już się leczy, Curry póki co się trzyma. Oby byli zdrowi, bo to jest bardzo ciekawy zespół, któremu kibicuje. 8. Houston Rockets - Z trudem przychodzi mi myśl, że Mavs zapewne nie zobaczymy w PO, nawet jeśli wróci Nowitzki. Pamiętacie jak broniłem kontraktu Asika? Tak, tak. Znowu miałem rację. Bardziej ich lubię od Utah Jazz i liczę, że powrócą do rozgrywek postseason. Dzięki. Jak wiesz mam dla Twoich typów/analiz wielkie uznanie. Co do Raptors jednak się nie zgadzam, Phila na 99% wejdzie do playoff i tam anmiesza  . Zachód ok, choć Clippers są według mnie groźniejsi niż uważasz i widzę Utah w playoff.
|
Do góry
|
|
|
|
#5652172 - 02/12/2012 11:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
|
Pittsburgh + OKC + Miami + Dallas za GBP70@2.6  Tulsa za GBP40@2.25  Selby -1.5 + Georgia +8.5 za GBP36.88@3.09  Portland@2.25 + Miami@1.4 za GBP50@3.15  Portland@2.10 + Miami@1.91 za GBP33.73@4.01  Dortmund x2 za GBP22.87@4.50  Na wszystko mam papiery. Poczatek grudnia znakomity 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|