Panowie takie pytanko odnośnie meczu BEŁCHATÓW-LECHIA...warto zagrać na gospodarzy kurs kusi...lechia bez Razacka i z Rasiakiem w ataku...a Bełchatów już przyzwoicie zagrał w Lubinie i bliski był remisu...widać że Probież powoli układa klocki...no i kiedyś passa bez zwyciestwa Bełchatowa musi zostać przerwana...bełachtów nadal bez braci Maków i raczej bez Nowaka...najbardziej pasuje 1x za 1,5...ale prawie 3,0 na zwyciestwo GKS oj kusi kusi...
Nie jest to peffa peff, ale ja to wziąłem. Mecz za 40 minut:
Koral Dębnica - Arka II Gdynia
Arka dziś dość mocno wzmocniona w Dębnicy. W składzie min. najlepszy asystent w 1 lidze bardzo utalentowny Mateusz Szwoch, reprezentant Polski w swojej kategorii wiekowej Dariusz Formella również grający ostatnio w pierwszej drużynie, Paweł Brzuzy, który dał świetną zmianę w Łodzi z ŁKSem i Janusz Surdykowski, który po kontuzji na razie gra w rezerwach i w ostatnich 2 meczach strzelił tam 4 gole. Żale nie spróbować po kursie 2.4 w meczu sąsiadów z tabeli.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
tasmociąga zaraz skleję ale nie bardzo wiem co przysunąć grubiej w singlu/dublu kusi mnie city a raczej zniechęca benitez pewnie vive kielce w ręczną i coś z trójki united,arsenal,real bardzo oryginalnie