ja wiem, ale postawa Fenerbahce jest według mnie nie do przyjęcia ... wiem jak ciężko gra się w Cantu, w zeszłym sezonie przegrywały tam na prawdę dobre drużyny, ale jednak -24 pkt do tyłu, brak obrony i jacyś ludzie z cienia typu Marco Cusin robi 15 pkt przy 7/7 z gry, czy niemający w ogóle doświadczenia na tym poziomie Brooks 15 pkrzy przy 7/8 z gry 

skład Fenerbahce wydaje się być dobrze skonstruowany, ale Andersen się póki co w ogóle nie odnajduje, McCalebb niby jest w lidze oszczędzany, żeby później wyjść w eurolidze i rzucić 3 pkt ? i jeszcze przeciętny Tabu robi na nim 15 pkt i rozdaje 7 asyst (według mnie przeciętny, bo nawet z Polakami się nie wybijał jak graliśmy z Belgami, zresztą w tym sezonie póki co wręcz bardzo słabo). więc powinien być bardzo ostry trening i ja więcej na tę drużynę nie zagram, bo według mnie trener tam nie ogarnia póki co ...
jakich Włochów masz na myśli w Armani ? dziadka Basile ? Giachettiego, Melli lub Chiotti ? jedynie ten Gentile to talent, reszta to na pewno nie najlepsi Włosi z ligi 

według mnie brak ławki bo jest 7 zawodników na poziomie - Langford, Hairston, Cook, Fotsis, Gentile, Bourossis i Hendrix, który nic nie gra póki co ... doświadczenie Basile może się i czasem przyda, ale reszta to na prawdę bardzo słabo wygląda
co do Scariolo chyba faktycznie masz rację