Opcje tematu
#558231 - 15/04/2006 10:55 czyżby nowy oszust ? prosze o komentarz.
norman1001 Offline
journeyman

Meldunek: 07/03/2006
>Witaj! Piszę do Ciebie, bo wiem że na pewno skorzystasz i zarobisz. Sam się przekonasz. Ten mail zarobi dla Ciebie 15000 złotych. Kasując go wyrzucasz 15000 złotych.Jeśli nie masz teraz 5 minut żeby na spokojnie przeczytać tego maila to zapisz go na swoim komputerze i wróć do niego kiedy znajdziesz wolną chwilę. Taka okazja już się nie powtórzy.
>
>Myślisz pewnie "Kto da mi 15000 złotych za nic?". Też tak myślałem kiedy czytałem po raz pierwszy tego maila. Nikt jednak nie powiedział, że dostaniesz 15000 złotych za darmo. Najważniejsze prawo jakim rządzi się gospodarka mówi że aby coś zyskać, należy najpierw zainwestować. Całkowity wkład pieniężny jaki poniesiesz aby zarobić 15000 złotych wynosi zaledwie 5 polskich złotych. Dodatkowo będziesz musiał jednorazowo poświęcić około 30 minut dziś albo jutro. Czytając dalej tego maila dowiesz
>się jak inwestując 5 złotych i poświęcając jednorazowo 30 minut swojego wolnego czasu zarobić 15000 złotych. Nie pozwól aby taka okazja przeszła Cię bokiem. Kolejny raz podobna sytuacja już Cię nie spotka. Jeśli skasujesz tego maila stracisz 15000 złotych.
>
>Początkowo osobiście również w to nie wierzyłem. Byłem nastawiony do tego meila podobnie jak Ty teraz. Zaryzykowałem jednak niewielką kwotę jaką jest 5 złotych i przekonałem się, że to działa .Zarabiasz jak każdy kto bierze w tym udział 15000 złotych w około miesiąca.
>Osobiście zarobilem dokladnie 23105 złotych w dokładnie 36 dni, a to dlatego, że poświęciłem jednorazowo 2 godziny swojego wolnego czasu, a nie 30 min .Z czystym sumieniem mogę teraz powiedzieć, że się opłacało. Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki-najbogatszy inwestytor na świecie,który w dodatku nie ma pracy .Mail ten wędrował po świecie i tak oto trafił do do
>mnie i do Ciebie i trafi jeszcze do wielu. Zarobiło na nim mnóstwo ludzi na całym świecie, praktycznie w każdym kraju na globie. Pomyśl czy nie warto się trochę zaangażować zanim pochopnie wyrzucisz 15000 złotych. Moi znajomi już przestali narzekać na brak kasy, po tym jak przekonali się na własne oczy, że ten program działa. Początkowo nie chcieli się zaangażować,
>mieli wątpliwości zupełnie jak Ty w tej chwili. Teraz dziękują mi, że dostali ode mnie tego maila. Dziękują również sobie, że nie przepuścili takiej okazji i nie skasowali tego maila. Nigdy nie zapomnę ich min, kiedy opowiadali o tym jak zajrzeli na swoje konta. Mnie osobiście też szczęka opadła, kiedy zobaczyłem swoje konto po 20 paru dniach od kiedy przeczytałem tego maila. Na dodatek suma na koncie z dnia na dzień rosła i dalej rośnie. Ja tak dalej pójdzie, zostanę milionerem z jednego
>internetowego biznesu. Nawet teraz jak to piszę dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować, by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino domowe, laptopa czy po prostu nowy komputer. Jestem teraz niesamowicie wdzięczny temu, od którego dostałem tego maila i który przedstawił mi ten pomysł. Dziękuję, że nakłonił mnie do tego, abym oderwał się od szarego życia i zainwestował swoje pieniądze po to, by raz włożone pracowały dla mnie, a nie żebym to ja pracował na nie. Nigdy nie
>zarobiłem mniej niż 15000 złotych przy każdej okazji. I pomyśleć, że to wszystko dzięki 5 złotym.
>
>Udowodnię Ci teraz, że jest to w 100% legalny i uczciwy biznes. Nie potrzebujesz niczego sprzedawać,nie będziesz o tym rozmawiać z przyjaciółmi czy rodziną (chyba,że najdzie Cię na to ochota), a w dodatku, jeśli jesteś nieśmiały, to masz problem z głowy, bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Tylko Ty, Twoje 5 złotych i 30 minut wolnego czsu. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz,
>że każdy ma swoje 5 minut, to po prostu zrób krok po kroku tak, jak jest to napisane poniżej. To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości. To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim krótkim czasie.
>
>Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. Nieważne ile masz lat. Na dodatek nie będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych, nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery lub spamować, nie będziesz także płacić za reklamy ani nic podobnego. Wszystko,czego potrzebujesz to :
>
>- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale niekonecznie)
>
>- Około 30 minut Twojego czsu jednorazowo!
>
>
>Oto instrukcja opisana w kilku krokach jak należy postępować, aby wszystko to miało sens:
>
>
>KROK 1
>
>Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że aby coś dostać, musisz najpierw dać!
>
>Pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować 5 złotych. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - "Jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz, tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Więc jak najszybciej przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem wpłaty):
>
>"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej"
>
>Chcę, żebyś wiedział, że jest to po to, aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste. Wpłacając 5 złotych na pierwsze konto z poniższej listy nabywasz pełne prawo do modyfikowania treści oraz rozsyłania tego maila innym. Gdy wyślesz 5 złotych na pierwsze konto z poniższej listy, to po prostu możesz już się szeroko uśmiechać. Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
>
>Oto obecna lista:
>
>
>1. Nr. komta; 45 1060 0076 0000 3010 0032 5976 <AccountDetails?P_ACCOUNT_NUMBER=45-10600076-0000301000325976>
>
>2. Nr. konta: 85 1140 2004 0000 3602 3566 2852
>
>3. Nr. konta: 69 1140 2004 0000 3302 3967 7729
>
>4. Nr. konta: 21 1140 2004 0000 3402 3566 2841
>
>5. Nr. konta: 42 2030 0045 1130 0000 0536 1770
>
>
>Jako dane przy przelewie można podać swoje dane personalne, jeżeli takowe sa wymagane. Zgodnie z nowym prawem bankowym nie są one jednak konieczne.
>
>Pamiętaj! Wpłać 5 złotych na konto numer 1, potem skasuj je (właściciel tego konta już zarobił swoje 15000 złotych i zarabia dalej), a na dole dopisz swoje konto przesuwając cyferki 1,2,3,4,5. Konto numer 2 będzie teraz na pierwszej pozycji, 3 na drugiej itd.
>
>KROK 2
>
>Gdy już wysłałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1 miejscu listy (wraz z dodatkową notką - to bardzo ważne!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to utworzyć kopie tego maila, po to, by wysłać go ponownie (korzystając z Twojej książki mailowej) do na przykład 40 osób. Zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób, umieszczać darmowe ogłoszenia w Internecie przez co więcej ludzi usłyszy o tym programie, a Ty na tym zarobisz!
>
>A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby (oczywiście nie są to wszystkie), które testowały ten program i które zainwestowały nic innego jak 5 złotych i 30 minut swojego czasu. To jest dowód na to, że ten program działa!
>
>
>"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000, o których mówiliście, ale te 9 135 zł też mnie powaliły, a jeszcze został do pełnego miesiąca tydzień )"
>
>Tomasz Watorek, Warszawa
>
>
>"Cześć. Tu Justyna! No cóż - co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOO BARDZOOO MOCNO Wysłałam 40 maili tak jak mowiliście i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam to moje konto po kilku tygodniach, to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu:) Było tam prawie 15000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko?:) Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej Dziękuję jeszcze raz :*"
>
>Justyna Tojan, STRZELCE OPOLSKIE
>
>
>"Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440 zł. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie zaje*istego kompa! Nareszcie! :-) Dzięki, dzięki, dzięki!"
>
>Ryszard Bodler, Gdańsk
>
>
>Kilka miesięcy temu każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co TY teraz w tej chwili-czytał to i się zastanawiał. Ci ludzie uwierzyli jednak w ten system, zainwestowali niewielką sumę, jaką jest 5 złotych i poświęcili około 30 minut swojego wolnego czasu. Sam widzisz, że teraz tego nie żałują. A to z tego prostego powodu, że to działa!
>
>Teraz czs na trochę teorii i matematyki:
>
>Kiedy wyślesz swoje maile, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to, by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłuumaczę poniżej.
>
>Jak długo będziesz wysyłać maile do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5% dla utrudnienia.
>
>Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się, że 5 z nich zrobi dokładnie to, co TY (12,5% z 40=5). Ale tym razem Twoje konto bankowe przesunie się na 4 pozycję. Wteczas już będzie o tym programnie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi udzieli się 25 (12,5% z 200 =25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40 ) podniosą Twoje konto na 3 pozycję. Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, że udzieli się 125 osób (12,5% z 1000 = 125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie
>Twoje konto na 2 pozycję w liście. Z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać sie 625 osób, które się udzielą (12,5% z 5 000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie Twój numer konta bankowego na 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, że 3125 z nich odpowie (12,5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Zarobisz więc:
>
>15 625 złotych! (3125 x 5zł)
>
>
>Z momentem, gdy Twoje konto bankowe znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to, by zbierać pieniądze! Przez serię 30 dni, te pieniądze będą wysyłane przez kilka tysięcy ludzi, tak jak Ty to zrobiłeś! Sam więc widzisz, że cały ten program ma sens. Ma sens, jeśli tylko będziesz postępować według wskazówek, które przeczytałeś wyżej.
>
>Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś jeszcze, nie wyrzucaj tego maila. Przeczytaj go jeszcze raz. Przemyśl wszystko i przeczytaj po raz 3. To jest Twoja jedyna taka okazja. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
>
>

-- Nie przychodz! Nie przyjezdzaj! Nie dzwon! Zamow ogloszenie drobne do "Gazety Wyborczej" przez internet wchodzac na

Do góry
Bonus: Unibet
#558232 - 15/04/2006 11:01 Re: czyżby nowy oszust ? prosze o komentarz.
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
to już było parę razy, był pomysł żeby swój numer konta wpisac od razu na początek ale jest jeszcze lepszy... wpisac swoje konta we wszystkie pięć miejsc od razu

Do góry
#558233 - 15/04/2006 11:36 Re: czyżby nowy oszust ? prosze o komentarz.
Belisariusz Offline
old hand

Meldunek: 16/03/2002
Zgadza się to coś jest tak stare jak ludzka naiwność. Zmienia się tylko forma piramidek idea zawsze ta sama

Do góry
#558234 - 15/04/2006 13:00 Re: czyżby nowy oszust ? prosze o komentarz.
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Jak dostaje coś takiego to pisze że ide na policje..
Kilka razy mnie mocno przepraszali i nie wiedzieli że to jest nie legalne

Do góry

Moderator:  rafal08