#557333 - 06/08/2006 18:31
Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA 21
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Quote:
FC Moskwa - Tom Tomsk (I)
Zasugerowałem się Twoją progresją i dobrze na tym wyszedłem 
|
Do góry
|
|
|
|
#557335 - 07/08/2006 18:57
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2006
|
jednak landskrona zremisowala  jutro drugi etap amiens i reims 2 francuska pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#557336 - 08/08/2006 14:59
|
member
Meldunek: 05/03/2006
|
Volgar-Gazprom Astrahan:Kuban Krasnodar (I)  wczoraj Bastia tez nie wlazla, przenosze progresje z 1st Division na FC Metz bo w nastepnych meczach mala szansa na remis, do 1st Division jeszcze wroce godne uwagi sa druzyny Baltika, Avangard ktore czesto remisuja na awayach, gral ktos wogle ta lige ? dzis: Reims - FC Metz (II)
|
Do góry
|
|
|
|
#557337 - 08/08/2006 18:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Ja mam bardzo ciekawy pomysł na progresję,a dokładniej chodzi mi o granie remisów na mecze polskich drużyn w pucharze UEFA.Czyli zaczynamy od Legii,później Wisła Płock i Wisłą Kraków tak się dobrze składa,że mecz Wisły Płock jest dużo wcześniej od meczu Wisły z Austryjakami,a więc nie będzie problemu ze znaniem wyniku.Mogę się z wszystkimi co tutaj grają założyć,że remis czy teraz czy w rewanżach na pewno padnie,a można trochę zarobić bo kursy na remisy są nawet wysokie. Zaczynamy od większej sumy bo wygrana prędzej czy później będzie. Szachtar Donieck-Legia Warszawa X 15 zł. Odense-WIsła Płock X 30 zł. Matersburg-WIsła Kraków X 60 zł. i później odpowiednio 120,240,480
Gra założona jest na 6 poziomów przy dojściu do tego ostatniego będziemy musieli wydać kwotę rzędu 945 zł. Trochę kasy jest ale sądzę,że już w pierwszych meczach jedna z polskich drużynzremisuje,a dokłądniej raczej drużyna grająca w pucharze UEFA bo Legia może spotkanie przegrać ale tam też jest szansa na remis,każdy skreśla Legię ale wydaje mi się,że ma ona duże szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu z Doniecka.
|
Do góry
|
|
|
|
#557340 - 09/08/2006 15:51
|
member
|
Quote:
Jaka to progresja skoro może nie być szansy na siódmy etap?
legia w najgorszym wypadku gra w P.UEFA wiedz bedzie siodmy
pozatym progresja niekoniecznie musi miec nieskonczona ilosc szans, czasami sam sobie okreslasz ze np dalej niz 6 stopien nie idziesz
ja osobiscie uznaje akurat ta progresje za dosyc ryzykowna, niesadze zeby druzyny w pucharach graly na remis, zycze jednak remisu juz dzis dla legii poniewaz mnie ten wynik tez urzadza
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#557341 - 10/08/2006 17:59
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
Quote:
Ja mam bardzo ciekawy pomysł na progresję,a dokładniej chodzi mi o granie remisów na mecze polskich drużyn w pucharze UEFA.Czyli zaczynamy od Legii,później Wisła Płock i Wisłą Kraków tak się dobrze składa,że mecz Wisły Płock jest dużo wcześniej od meczu Wisły z Austryjakami,a więc nie będzie problemu ze znaniem wyniku.Mogę się z wszystkimi co tutaj grają założyć,że remis czy teraz czy w rewanżach na pewno padnie,a można trochę zarobić bo kursy na remisy są nawet wysokie. Zaczynamy od większej sumy bo wygrana prędzej czy później będzie. Szachtar Donieck-Legia Warszawa X 15 zł. Odense-WIsła Płock X 30 zł. Matersburg-WIsła Kraków X 60 zł. i później odpowiednio 120,240,480
Gra założona jest na 6 poziomów przy dojściu do tego ostatniego będziemy musieli wydać kwotę rzędu 945 zł. Trochę kasy jest ale sądzę,że już w pierwszych meczach jedna z polskich drużynzremisuje,a dokłądniej raczej drużyna grająca w pucharze UEFA bo Legia może spotkanie przegrać ale tam też jest szansa na remis,każdy skreśla Legię ale wydaje mi się,że ma ona duże szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu z Doniecka.
gratuluję pomysłu noi oczywiście wygranej brawo brawo brawo - wrzucaj takich pomysłów więcej
|
Do góry
|
|
|
|
#557342 - 11/08/2006 09:47
|
stranger
Meldunek: 11/08/2006
|
jestem swiezy i najbardziej do grania podoba mi sie progresja,mysle ze liga polska jest ciekawa, zaczynam od dzis ZA MARNIUTKIE STAWKI,pozniej stawki bede podwajal,na betandwin.
Widzew -LKS (I) za £1 Zaglebie L-Cracovia (I) za £0.50 Stal St.W-Polonia W (I) za £0.50
mam male pytanko.gracie wiele lat progresja,czy moze ktos powiedziec czy byl temat o tym o ile procent zwiekszyl sie budzet typowego progresowicza na przyklad po roku.chodzi mi o wasze osiagniecia,zyski z progresji w stosunku rocznym w %
|
Do góry
|
|
|
|
#557343 - 11/08/2006 10:13
|
member
|
grzesol gratki pomyslu i sukcesu  ja jak zobaczylem jak wislacy graja to odrazu pomyslalem ze nie bedzie w tym meczu zadnej bramki i tez jestem do przodu, ale czas wrocic do progresji  Dziś: Dijon - Reims (II) FC Metz - FC Libourne (III) Jutro: Saturn Ramenskoye - FC Moskwa (I)
|
Do góry
|
|
|
|
#557344 - 11/08/2006 21:39
|
addict
Meldunek: 01/11/2005
|
Na wekeend
FC LAHTI III etap
HIROSHIMA I etap
KALMAR I etap
INTER TURKU,skończyłem na III etapie,nie zawsze mam czas na podawanie kolejnych etapów.
No i chyba czas na BORDEAUX,
co Ty na to bcn 1899,pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#557345 - 11/08/2006 22:01
|
enthusiast
Meldunek: 08/01/2005
|
witam pozwole dodac swoja druzyne do progresji
BLACKPOOL- 1 etap
Przez ostatnie dwa sezony sporo remisow 2006 42 spotkania 17 remisow 2005 46 12 2004 46 11
|
Do góry
|
|
|
|
#557346 - 13/08/2006 10:01
|
member
|
Dijon - Reims (II)  FC Metz - FC Libourne (III)  Saturn Ramenskoye - FC Moskwa (I)  obstawilem tez 5 meczy z orange extraklasa, z czego 3 weszly, zastanawiam sie nad tym czy nie grac w polskiej remisow, bo cos czuje ze w naszej fatalnej kopanej lidze gdzie nie mamy nadmiaru dobrych napastnikow, bedzie duzo remisow w tym sezonie
|
Do góry
|
|
|
|
#557348 - 13/08/2006 10:17
|
member
Meldunek: 13/11/2005
|
Ludziom, ktorzy biora z forum informacje i je stosuja SUGERUJE zeby najpierw sami sprawdzali a potem stosowali, gdyz widze juz liczne przypadki sugerowania sie innymi zamiast pomyslec samemu... Tzw. owczy ped. A przeciez kazdy na forum jest tylko czlowiekiem i widze, ze ponad polowa to TOTALNE ZOLTODZIOBY ktore mysla, ze wymyslily jakis genialny system i wyciagna na tym Bog wie jakie kokosy (z calym szacunkiem dla pozostalych) Ludzie zejdzcie na Ziemie, bo juz czas  Zeby nie wiem jaki byl system - ze wzrostem zyskow ZAWSZE rosnie ryzyko czyli wnoszony kapital... bazylus1 -> Sugeruje poczekac kilka kolejek i zobaczyc jak beda sobie radzic. Nie wiem czy zauwazyles, ale w lidze angielskiej teraz kazda liga ma po 24 zespoly. Tzn. ze druzyny z ktorymi beda grac moga sie DIAMETRALNIE zmienic. Nie mowiac juz o transferach...  marianosum -> jak juz podajesz jakas druzyne do progresji, to moze cos o niej napisz laskawie... 
|
Do góry
|
|
|
|
#557349 - 13/08/2006 10:27
|
enthusiast
|
Ja również zamierzam rozpocząć progresje na kilka drużyn z polskiej ligi.
Jedną progresje zaczne juz dziś mimo że niektórzy powiedzą ze jest ryzykowna to bardzo prawdopodobna gdyz Wisła Kraków nie ma wcale takiej siły w ataku jak kiedyś a i obrona nie stanowi monolitu. Dodatkowo remis juz możliwy dziś z imienniczką z Płocka.
Wisła Kraków (I)
|
Do góry
|
|
|
|
#557350 - 13/08/2006 10:44
|
member
|
bartlomeo ja wlasnie sobie dzis odpuscilem wisle, poniewaz jest to jednak kandydat na mistrza i jesli ma nim pozostac nie moze remisowac, tymbardziej ze legia wtopila wiec wisla bedzie zmotywowana zeby odskoczyc na 3 pkt, ponadto porownujac gre obydwu wisł w pucharach raczej bedzie 1, chodz dla mecz na 1x ale za mala stawka niestety, a na wisle plock mozna zaczac progresje ale od innej kolejki, ja troche inna taktyke obralem w orangeeXtra, nie wybieram druzyn ktore bede gral progresja, lecz bede wylapywal mecze w ktorych potencjalnie moze byc remis, tak jak np wczoraj zagralem wszystko oprocz legi, a dzis nie gram wisly. sorka ze nie podalem wczoraj tego co zagralem, ale byl to eksperyment i niewiedzialem ze tak dobrze mi pojdzie pozdro dla maniakow remisow 
|
Do góry
|
|
|
|
#557351 - 13/08/2006 10:49
|
enthusiast
|
Wiem wiem, że na Wisłe i Legie lepiej nie grać ale zarówno Wisła jak i Legia nie zachwycają narazie formą i mogą troche poremisować. Wisła pierwszy mecz wygrała szczesliwie 1-0 po karnym a w drugim z Arka widac było że czegos im w ataku brakuje i pozostało 0-0 Dziś również duza szansa na 0-0 lub ewentualnie 1-1 bo przy okazji to mecz po pucharach jest. Ja zamierzam grac progresje na Wisłe z Krakowa bo kursiki sa najczesciej bardzo zadowalające  Dodatkowo tak jak Ty będe wybierał mecze w których mozliwe są remisy. Wczoraj na sucho obstawiłem kilka remisów i wpadło.... wiec moze warto...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|