#5491394 - 07/08/2012 21:55
Re: QC Tenis - 6.08 & 7.08
[Re: mafia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2010
|
polska miernota dostaje dziś lekcję od makarovej dolgopolov benneteau fognini
coś z tego taa, kompleksy, kompleksy 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491399 - 07/08/2012 22:09
[Re: Azazel]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
polska miernota dostaje dziś lekcję od makarovej dolgopolov benneteau fognini
coś z tego taa, kompleksy, kompleksy napewno nie miernota ale o zwyciestwo dzis bedzie ciezko 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491404 - 07/08/2012 22:19
[Re: Uve87]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491407 - 07/08/2012 22:22
[Re: tronk]
|
member
Meldunek: 25/07/2012
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491412 - 07/08/2012 22:28
[Re: DropShot]
|
you'll never walk alone
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem. czasem tak bywa gadka z jakas panienka, troche wypiwszy i nagle pocisk trzeba przyjac nawet nie wiem czy o nia poszlo, ale jak mi farba poszla to juz pierdole startowac, kogo takiego nazwac ktory uderza z nienacka? truska ciec slabeusz itd chcesz solo to sie mowi, w bojki sie nie wdaje ale silka czy amatorski boks to juz lifestyle 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491414 - 07/08/2012 22:30
|
newbie
Meldunek: 29/07/2012
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem. czasem tak bywa gadka z jakas panienka, troche wypiwszy i nagle pocisk trzeba przyjac nawet nie wiem czy o nia poszlo, ale jak mi farba poszla to juz pierdole startowac, kogo takiego nazwac ktory uderza z nienacka? truska ciec slabeusz itd chcesz solo to sie mowi, w bojki sie nie wdaje ale silka czy amatorski boks to juz lifestyle Jak ty od komputera nie odchodzisz to chyba od starego dostałeś.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491416 - 07/08/2012 22:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione bylo mu oddac slajsem
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491418 - 07/08/2012 22:34
[Re: DropShot]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem. wrzuć zdjęcie 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491419 - 07/08/2012 22:35
[Re: windykator]
|
you'll never walk alone
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem. czasem tak bywa gadka z jakas panienka, troche wypiwszy i nagle pocisk trzeba przyjac nawet nie wiem czy o nia poszlo, ale jak mi farba poszla to juz pierdole startowac, kogo takiego nazwac ktory uderza z nienacka? truska ciec slabeusz itd chcesz solo to sie mowi, w bojki sie nie wdaje ale silka czy amatorski boks to juz lifestyle Jak ty od komputera nie odchodzisz to chyba od starego dostałeś. Kiedy wychodze kiedy jestem przy comp,kiedy na tel,lapku skad ty to mozesz wiedziec? a od starego sie odwal swojemu idz lepiej zwal 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491420 - 07/08/2012 22:37
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2009
|
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491423 - 07/08/2012 22:40
[Re: Fresh'n'Funky]
|
you'll never walk alone
|
korwa dostalem kilka dni temu z forhendu od jakiegos goscia , nos troche spuchl poszla krew, zdjecie zrobione, napisali nie ma zlamania i korwa nie beda nic z tym robic  jak sie wqrwilem to zjebalem doktorka od takich ze hej i ze zapomnialem koperty  skandal ze ja pierdole, kosc mi wyskoczyla a te ''fachowcy'' zadnej repozycji nic dramat polskiej sluzby zdrowia, kurestwo nic wiecej dalej trzeba z tym pojsc bo nos mialem korfa caly prosty i pisze tu bo jest element tenisa czyli fh byl z tego co mowili co do napastnika to obezwladniony jak biedron na marszu niepodlegosci a wyglada jak adamek po k.o kliczki  no musialem bo wqrw to napisac i sie wyzalic to trzeba byc baselinerem. wrzuć zdjęcie nie wyglada to tragicznie ale pierdole, beka bedzie i ksywy dostane dzepetto czy cos 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491424 - 07/08/2012 22:44
[Re: Rosati]
|
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
|
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491428 - 07/08/2012 22:53
[Re: Platini]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/03/2012
|
Franka tylko serwis ratuje, w wymianach dno, bez szans z taką grą
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5491429 - 07/08/2012 22:55
[Re: MazurTL]
|
old hand
Meldunek: 29/07/2011
|
Franka tylko serwis ratuje, w wymianach dno, bez szans z taką grą serwis albo bledy z gry kukuszka ;D
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|