#5483759 - 02/08/2012 04:08
Re: QC Piłka nożna - 30.07 - 1.08
[Re: fajans]
|
stranger
Meldunek: 31/07/2012
|
Kazimierczak- ciele, ruchliwy jak skurwesyn, rzuca tylko cien na boisku, umysłowy imbecyl Mila- cwaniak, wyglada jak waldek z kiepskich i takim samym jest debilem Pawelec- smiech na sali, koordynacja jak u prosiaka, cały czas zgięte łokcie trzymane przy ciele Voskamp- kloc i reszta nieudaczników, no pytam sie z czym do ludzi ? aha i ten dziad, przemadrzelec Lenczyk, najmadrzejszy trener na swiecie  dziadek wybieraj sobie powoli sarkofag a nie w krótkich majtach latasz  pajacu o kur.wa  dobrze czasami zapalic holendra i wejsc na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#5483760 - 02/08/2012 04:09
[Re: Platini]
|
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
|
właśnie Legia w pucharach ma farta i czasem przebłyski większej chęci do gry  ruch napewno nie podoła na aika nie mam pomysłu
|
Do góry
|
|
|
|
#5483763 - 02/08/2012 04:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
|
piłka reczna kobiet - nie ma nas piłka reczna mężczyzn - nie ma nas koszykówka kobiet - nie ma nas koszykówka mężczyzn - nie ma nas siatkówka kobiet - nie ma nas siatkówka mężczyzn - JESTEŚMY co tam jeszcze z drużynowych? jak ktoś chce na siłe to można dodać debla w tenisa i plażowke , ewentualnie badmintona , tylko z tych 3 to jedynie w plażówce nam jakoś idzie Minister sportu to powinien za jaja być powieszony , kompromitacja na skale światową.Tylko teraz niech ktoś wymyśli jak to zrobić 
|
Do góry
|
|
|
|
#5483765 - 02/08/2012 04:12
[Re: Sensei]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
piłka reczna kobiet - nie ma nas piłka reczna mężczyzn - nie ma nas koszykówka kobiet - nie ma nas koszykówka mężczyzn - nie ma nas siatkówka kobiet - nie ma nas siatkówka mężczyzn - JESTEŚMY co tam jeszcze z drużynowych? jak ktoś chce na siłe to można dodać debla w tenisa i plażowke , ewentualnie badmintona , tylko z tych 3 to jedynie w plażówce nam jakoś idzie Minister sportu to powinien za jaja być powieszony , kompromitacja na skale światową.Tylko teraz niech ktoś wymyśli jak to zrobić  ale ze co ma zrobic ten minister?
|
Do góry
|
|
|
|
#5483766 - 02/08/2012 04:13
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
piłka reczna kobiet - nie ma nas piłka reczna mężczyzn - nie ma nas koszykówka kobiet - nie ma nas koszykówka mężczyzn - nie ma nas siatkówka kobiet - nie ma nas siatkówka mężczyzn - JESTEŚMY co tam jeszcze z drużynowych? jak ktoś chce na siłe to można dodać debla w tenisa i plażowke , ewentualnie badmintona , tylko z tych 3 to jedynie w plażówce nam jakoś idzie Minister sportu to powinien za jaja być powieszony , kompromitacja na skale światową.Tylko teraz niech ktoś wymyśli jak to zrobić  ale ze co ma zrobic ten minister? właśnie miałem to napisać, nie obrażaj się sensei ale trzeba być baardzo prostym człowiekiem żeby myśleć w ten sposób
|
Do góry
|
|
|
|
#5483767 - 02/08/2012 04:14
[Re: fajans]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
Kazimierczak- ciele, ruchliwy jak skurwesyn, rzuca tylko cien na boisku, umysłowy imbecyl Mila- cwaniak, wyglada jak waldek z kiepskich i takim samym jest debilem Pawelec- smiech na sali, koordynacja jak u prosiaka, cały czas zgięte łokcie trzymane przy ciele Voskamp- kloc i reszta nieudaczników, no pytam sie z czym do ludzi ? aha i ten dziad, przemadrzelec Lenczyk, najmadrzejszy trener na swiecie  dziadek wybieraj sobie powoli sarkofag a nie w krótkich majtach latasz  pajacu internetowy popis debilzmu, lubie wejsc i z takich pacjentow lacha drzec 
|
Do góry
|
|
|
|
#5483768 - 02/08/2012 04:14
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
piłka reczna kobiet - nie ma nas piłka reczna mężczyzn - nie ma nas koszykówka kobiet - nie ma nas koszykówka mężczyzn - nie ma nas siatkówka kobiet - nie ma nas siatkówka mężczyzn - JESTEŚMY co tam jeszcze z drużynowych? jak ktoś chce na siłe to można dodać debla w tenisa i plażowke , ewentualnie badmintona , tylko z tych 3 to jedynie w plażówce nam jakoś idzie Minister sportu to powinien za jaja być powieszony , kompromitacja na skale światową.Tylko teraz niech ktoś wymyśli jak to zrobić Moim zdaniem powieszenie za jaja obecnego ministra sportu byłoby trudnym do wykonania zadania z przyczyn biologicznych.
|
Do góry
|
|
|
|
#5483770 - 02/08/2012 04:15
[Re: fechu]
|
Krecik
|
Orest Lenczyk: Przegraliśmy pechowo, bo 2 gole były od słupka Błagam, powiedz, że żartujesz... ja bym się nie zdziwił. Nie ma i nie było w historii większego pajaca i hipokryty niż Orest Lenczyk.
|
Do góry
|
|
|
|
#5483771 - 02/08/2012 04:16
|
newbie
Meldunek: 02/06/2012
|
WKS w lidze europy będą masakrowac każdego O ile nie trafią na jakąś dryżunę z Malty, wtedy może być problem. Ale z Andorrą i San Marino - Śląsk będzie walczył jak lew, jak równy z równym!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#5483773 - 02/08/2012 04:19
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
|
piłka reczna kobiet - nie ma nas piłka reczna mężczyzn - nie ma nas koszykówka kobiet - nie ma nas koszykówka mężczyzn - nie ma nas siatkówka kobiet - nie ma nas siatkówka mężczyzn - JESTEŚMY co tam jeszcze z drużynowych? jak ktoś chce na siłe to można dodać debla w tenisa i plażowke , ewentualnie badmintona , tylko z tych 3 to jedynie w plażówce nam jakoś idzie Minister sportu to powinien za jaja być powieszony , kompromitacja na skale światową.Tylko teraz niech ktoś wymyśli jak to zrobić  ale ze co ma zrobic ten minister? no właśnie nie ma winnych , jest minister za pół roku będzie nowy każdy ma to w dupie co jest u nas z poziomem naszego sportu , co miesiąc kasa na konto i niech się dzieje co chce , wyprzedziła nas litwa klasyfikacji medalowej , tragedia narodowa
|
Do góry
|
|
|
|
#5483783 - 02/08/2012 04:24
|
newbie
Meldunek: 02/06/2012
|
To ladne:
"0:3 z Helsingborgiem. To jak 0:30 z przeciwnikiem klasy europejskiej. To jak polska sztafeta pływacka, która dopływała do brzegu, jak już do basenu wskakiwali uczestnicy kolejnego wyścigu."
Ale i to ładne: "Jedyny plus należy postawić przy kibicach Śląska i ten plus stanowi zarazem ogromny minus przy działaczach Legii Warszawa. To Śląsk pokazał piękną oprawę związaną z Powstaniem Warszawskim, a fani Legii zrobić tego nie mogli, ponieważ pomysł nie podobał się działaczom. Działacze Śląska nie dość, że się zgodzili, to jeszcze udostępnili oficjalne telebimy i zrobili to w czasie meczu w europejskich pucharach – zapewne narażając się na kary – a nie podczas towarzyskiej kopaniny. To dopiero dziwactwo – Legia, klub z Warszawy, którego członkowie walczyli w Powstaniu i który rósł na gruzach stolicy nie oddał hołdu bohaterom podczas sparingu, a zrobił to wrocławski Śląsk, nie zważając na konsekwencje, podczas walki o Ligę Mistrzów…"
|
Do góry
|
|
|
|
#5483784 - 02/08/2012 04:24
|
Carpal Tunnel
|
dziś się dowiedziałem o szpadziście Polaku który reprezentuje Norwegie , nie zagłębiałem się w temat ale wątpie że jest to śpiewka w stylu rodzice wyjechali do Norwegii gdy miałem 5 lat i tak to się stało , tylko BRAK WARUNKÓW do rozwoju w tym szambie przypomniał mi się dobry kawał na tę okazje: robaczek pyta się tatusia: - tatusiu a moglibyśmy zamieszkać w gruszce? = oczywiście synu odpowiada tatuś - a tatusiu , czy moglibyśmy zamiekszać w jabłuszku? -pewnie że tak odpowiada ojciec robaczka - to tatusiu , dlaczego mieszkamy w gównie? - bo to nasza ojczyzna 
|
Do góry
|
|
|
|
#5483787 - 02/08/2012 04:27
|
Krecik
|
dziś się dowiedziałem o szpadziście Polaku który reprezentuje Norwegie , nie zagłębiałem się w temat ale wątpie że jest to śpiewka w stylu rodzice wyjechali do Norwegii gdy miałem 5 lat i tak to się stało , tylko BRAK WARUNKÓW do rozwoju w tym szambie przypomniał mi się dobry kawał na tę okazje: robaczek pyta się tatusia: - tatusiu a moglibyśmy zamieszkać w gruszce? = oczywiście synu odpowiada tatuś - a tatusiu , czy moglibyśmy zamiekszać w jabłuszku? -pewnie że tak odpowiada ojciec robaczka - to tatusiu , dlaczego mieszkamy w gównie? - bo to nasza ojczyzna Teraz to zrobiło mi się smutno  Czy Llama tradycyjnie zamknął qc na minutę podczas Godziny W ? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|