Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#5443224 - 05/07/2012 00:28 Szczecin - SportBar LIVE
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2003
Witam serdecznie wszystkich mieszkańców grodu Gryfa oraz okazjonalnie wizytujących Pomorze Zachodnie.

Jako że to moje współprzedsięwzięcie to się zareklamuję ooo

Chciałbym przedstawić miejsce i zaprosić wszystkich zainteresowanych sportami wszelakimi do szczecińskiego SportBaru.

Sport Bar Live

FaceBook

Mamy 9 ekranów HD, 2 projektory HD, 3 sektory z 3 niezależnymi transmisjami.

Lotki
Piłkarzyki
Konsole
Flipery (w transporcie)
Automaty Arcade (w transporcie)

2 bary, przystępne ceny alkoholu, rezerwacje w dowolnych konfiguracjach,
możliwość uruchomienia parkietu

Sezon wakacyjny troche jałowy sportowo (poza Olipmpiadą)
ale generalnie puszczamy wszystko co tylko się da, o ile jest transmitowane w TV.

Wszystkie polskie kanały sportowe, transmisje internetowe co tylko dusza zapragnie.

Możemy bez problemu otworzyć się o dowolnej godzinie, zgodnie z zegarem transmisji sportowych.

Szybki internet, mile widziani goście z laptopami obstawiający zakłady.

Wielce prawdopodobne jest otwarcie przez nas "ziemniaka". Milenium sie dobija wink

Już współpracujemy miedzy innymi z Pogonią i Husarią.

Temat w sumie informacyjno - badający rynek wink

Wszelkie sugestie, propozycje, chęć nawiązania stałej, jednorazowej współpracy, organizacja wspólnych oglądań,
minizlotów itp bardzo mile widziana, odpowiedzi tu lub na priv

Co można zrobić lepiej, co dodać, z kim nawiązać wpółpracę?

Może już byliście napiszcie co się podobało a co należałoby zmienić.

Z góry dziękuję za pomoc, współpracę, wdzięczność wyraże w stosownej formie piwo

Wszelkie zapytania do mnie na priv

Do góry
Bonus: Unibet
#5443236 - 05/07/2012 00:32 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

I przykładowa sprawa

W sobotę wielka gala UFC 148
Silva - Sonnen

Tylko godzina nieszczęśliwa wink
Start w sobote o 0400

Jeśli się znajdzie koło 15 osób to puszczamy wink i oglądamy
Na razie zbieramy zapisy chętnych

A z drugiej strony zapraszam na jutro na mecz:
Polska - Brazylia
1630

Po porażce z Kubą, Brazylia pod ścianą i może być fajny mecz.

Od następnych relacji w przyszłym tygodniu, na hasło mecz.pl będzie promocja na barze piwo

Do góry
#5443287 - 05/07/2012 00:53 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
antyfutbol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2005
dlaczego takiego sportsbaru nie ma w lodzi

Do góry
#5443362 - 05/07/2012 01:27 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: antyfutbol]
Happy Birthday fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Fajna sprawa Coronach, na pewno zagoszczę przy okazji smile

Ile kosztują piłkarzyki? wink

Do góry
#5443454 - 05/07/2012 01:52 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
olo1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
Ja również w najbliższym czasie zjawie się na pewno obadać lokal wink No i powodzenia piwo

Do góry
#5443469 - 05/07/2012 01:56 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
BartasPT Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/07/2010
otworzenie takiego baru to moje marzenie smile od jesieni bede stacjonowal w Szczecinie wiec moze bylbym stalym bywalcem wink

a z propozycji... na pewno przydalby sie bilard wink

Do góry
#5443509 - 05/07/2012 02:13 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
będę nakręcał ekipę na odwiedziny piwo

Do góry
#5443773 - 05/07/2012 04:13 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
To w miejsce Boom Baru otworzyliście ? smile

Dobry pomysł. Brakuje takiego miejsca w Szczecinie i mam nadzieję, że się przyjmie. A jak się przyjmie to mam nadzieję, że nie zrobią Wam konkurencji od razu, jak to było z Seta i galareta laugh Jak będę w Szczecinie to na pewno wpadnę coś obejrzeć z kolesiami.

Do góry
#5443779 - 05/07/2012 04:30 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: fechu]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Tak jest były BoomBar, nawet ekipa podobna działa wink
Też mamy nadzieję, że się przyjmie, teraz ciężki okres sportowo,
ale walczymy o teren i świadomość społeczną wink

no i żeby ludzi w ogóle z domu wyciągnąć piwo

Originally Posted By: fechnerinho
Ile kosztują piłkarzyki? wink

2 PLNy

Do góry
#5443879 - 05/07/2012 05:51 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Terry Butcher Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2003
Przemyslcie pomysl laczenia tego z hazardem. W FR w barach PMU, gdzie gromadzi sie specyficzna 'hazardowa' klientela, atmosfera jest zazwyczaj napieta, a czasem bywa nerwowo. Przynajmniej w czasie gdy biegaja koniki. konie A to nie zawsze sluzy osobom niezainteresowanym zakladami. Chyba, ze taki chcecie przyjac profil...

Powodzenia! piwo

PS Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP

Do góry
#5443934 - 05/07/2012 11:15 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
Sam kiedyś marzyłem o otworzeniu czegoś takiego.Ciekawy jestem czy taki lokal ma odpowiednie zapotrzebowanie wśród ludzi.W każdym razie życzę wam żeby wypaliło

Do góry
#5444926 - 05/07/2012 20:51 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
davccio Offline
a.k.a. "dave_k.o."

Meldunek: 19/11/2003
Coronach pomysl nad wprowadzeniem do oferty piw regionalnych , bylem na Gran derbi w sportowym pubie w Poznaniu bodajze Cooliozium sie nazywał i tam wlasnie do wyboru bylo prawie 50 rodzajów piw , teraz ogolnie okolo 7-8 % rynku to piwa regionalne i wiele osob szuka wlasnie lokali gdzie moga sie napic swojego ulubionego gatunku, ja rowniez staram sie wybierac lokale gdzie jest cos wiecej niz tyskie harnas czy lech. Kilka lokali w Szczecinie probuje takich piw , moglbys zasiegnac opinii na temat zbytu i zaopatrzenia przyklad w takiej spelunie na malym targowisku naprzeciw manhattanu czy w sklepie piwnym na monte cassino lub nawet poczytac na www.browar.biz

Do góry
#5445007 - 05/07/2012 21:05 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Self-Confident Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/12/2008
moze potrzebne Wam pozycjonowanie strony? tongue

Do góry
#5445018 - 05/07/2012 21:07 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
sieyahh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/08/2009
A ode mnie znajomi z firmy latają do Szczecina z jednym z najlepszych piw w Polsce z Olsztyna - Browar Kormoran smile Olsztyńskie, Świeże, Wiśnia w piwie itd i ew mogą mieć punkt u Ciebie grin

Do góry
#5445280 - 05/07/2012 22:21 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Po ile pwio w Szczecinie?

Do góry
#5445375 - 05/07/2012 22:50 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Z piwem akurat mamy niewielkie pole do manewru wink

Już dzisiaj zapraszam wszystkich szczecińskich kibiców na sobotni finał Wimbledonu

Agnieszka Radwańska - Serena Williams

Finał startuje o 1500

Póżniej być może Polacy w półfinale ligi światowej

Wieczorem Boks: Kliczko - Thompson i Proksa - Hope

Do góry
#5445391 - 05/07/2012 23:00 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
lupus Offline
antimadrista

Hehe, ja pytam, bo u mnie tez jest taki pub sportowy, ale oczywiscie mniejszy.

Ale do szału doprowadza mnie i zreszta nie tylko mnie, ze np cena herbaty, napoju gazowanego czy chocby nestea jest w cenie piwa.

Do góry
#5445524 - 06/07/2012 00:01 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

O tym piwie to ja do tych postów o piwie regionalnym pisałem wink

Generalnie ceny piwa od 6 PLN
Woda i Herbata 3 albo 3.5 nie pamiętam
Kawa koło 5 wink

akurat ceny w lokalu to nie moja działka i nie pamiętam wink dokładnie

Do góry
#5445563 - 06/07/2012 00:11 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: davccio]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Originally Posted By: davccio
Coronach pomysl nad wprowadzeniem do oferty piw regionalnych , bylem na Gran derbi w sportowym pubie w Poznaniu bodajze Cooliozium sie nazywał i tam wlasnie do wyboru bylo prawie 50 rodzajów piw , teraz ogolnie okolo 7-8 % rynku to piwa regionalne i wiele osob szuka wlasnie lokali gdzie moga sie napic swojego ulubionego gatunku, ja rowniez staram sie wybierac lokale gdzie jest cos wiecej niz tyskie harnas czy lech. Kilka lokali w Szczecinie probuje takich piw , moglbys zasiegnac opinii na temat zbytu i zaopatrzenia przyklad w takiej spelunie na malym targowisku naprzeciw manhattanu czy w sklepie piwnym na monte cassino lub nawet poczytac na www.browar.biz

Dobrze zapamietales nazwe, najlepszy pub sportowy w Poznaniu. Jestem tam stalym bywalcem, znam sie bardzo dobrze z managerem i wszystkimi barmanami, spoko klimaty- polecam wszystkim;) Piw maja znacznie wiecej niz 50, teraz pewnie kolo setki. Jest sporo regionalnych i w ogole generalnie jak chodze po pubach czy to w Pzn czy ostatnio jak bylem u kumpla w pizzerii w Osw, to niektore browary regionalne sprzedaja sie swietnie, weic w pelni sie zgadzam.

Do góry
#5447633 - 07/07/2012 00:16 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: codi]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Kilka tygodni/miesięcy temu opisałem taki przykład w PW, ale może tu też się przyda... smile

------

Ostatnio czytałem gdzieś o pomysłach na rozwinięcie pubu i oprócz standardowych propozycji typu piłkarzyki czy szafa grająca ktoś opisał jak w pewnym barze dostaje się 'Paszport dookoła świata'. W tym paszporcie masz specjalnie oznakowane miejsca na 50 stempli, każde z których dotyczy innego kraju a konkretnie specjalnego piwa z danego kraju. Aby wypełnić paszport stemplami musisz w barze wypić każde z tych piw, i jak to zrobisz to na którejś ścianie jest specjalne miejsce z małymi metalowymi plakietkami z imieniem i nazwiskiem każdego kto wypełnił taki paszport. smile

Niby taki fajny trik, ale ludzie lubią takie rzeczy. Wpisać się w historię pubu, mieć swoje miejsce na ścianie. No i fajnie się pije mając jakiś poboczny cel. wink

W Singapurze natomiast popularne jest to, że jak kupisz całą butelkę whisky to możesz ją zostawić i będzie one za barem na ścianie leżała z dziesiątkami innych butelek, oczywiście opisana, i czekała aż wrócisz do pubu kolejny raz (do 30 dni trzymają).

Do góry
#5447662 - 07/07/2012 00:26 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

A tak a propos to super pomysł Coronach, niech biznes się rozkręca a pub zdobywa coraz więcej stałych patronów i gości. piwo zloto toast

Jeszcze tylko dodam, że według mnie bardzo ważny jest dobry asortyment piwa. Dzisiaj często pod tym względem patrzę na to gdzie wyjść. Jeśli mają np. tylko Żywiec z nalewaka to moje szanse na pójście tam drastycznie spadają.

Natomiast podejrzewam, że wielkie koncerny wymuszają na lokalach by brały piwo tylko z ich grupy w zamian za jakieś dodatki, lepsze ceny, itd.

Dzisiaj jest bardzo mocny trend ku piwom niszowym, spoza tych dominujących brandów (nawet jeśli nie "kultowy" Ciechan to Perła, Łomża, itd), do tego nie uważam aby ten trend się szybko odwrócił. Też warto mieć na uwadze. Trafić jakieś super piwo z kija z innego regionu kraju i wtedy będzie napływ także tych klientów, którzy specjalnie będą przychodzić tylko dla tego rodzaju piwa.

Do góry
#5448012 - 07/07/2012 03:37 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Niestety na dobór piw i podpisanie kontraktów nie miałem wpływu, zastałem jak jest, czyli grupa Żywiec ale walczę i może wywalczę zmianę mentalności biznespartnerów wink

I tak mamy spory wybór, Żywiec, Porter, Warki, Paulaner, wszysto z nalewaka, plus Specjal itp, walczę o Królewskie (niszowe w Szczecinie) ale jak to w biznesie czasem mało miejsca na negocjacje wink

Twoje pomysły ciekawe, przemyślę sprawę wink

Do góry
#5448014 - 07/07/2012 03:48 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
lupus Offline
antimadrista

No, ale butelkowe inne mozesz mieć?

Do góry
#5448016 - 07/07/2012 03:52 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

No właśnie jest taka umowa, że nie

Negocjuję zmianę podejścia do tematu, bo ja również jestem wielkim zwolennikiem piw regionalnych, Kormoran, Fortuna, Koreb dla mnie rządzą,

a jeszcze czeskie: pszeniczny Primator i Krakonos, musimy się troche douczyć od braci z południa, jak dla mnie mistrzowskie piwa wink

Do góry
#5448039 - 07/07/2012 04:43 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Originally Posted By: Coronach
Niestety na dobór piw i podpisanie kontraktów nie miałem wpływu, zastałem jak jest, czyli grupa Żywiec ale walczę i może wywalczę zmianę mentalności biznespartnerów wink

I tak mamy spory wybór, Żywiec, Porter, Warki, Paulaner, wszysto z nalewaka, plus Specjal itp, walczę o Królewskie (niszowe w Szczecinie) ale jak to w biznesie czasem mało miejsca na negocjacje wink

Z Żywcem tak strzeliłem pod kątem własnych upodobań, nie wiedziałem że macie, na zdjęciach Warkę widziałem. smile Paulaner oczywiście bajka dla miłośników pszenicznego, do tego wydaje mi się że Specjał mógłby być dobry - jak on Wam schodzi względem innych brandów? Leżajsk mógłby też być dobry (i w tej samej grupie) choć z drugiej strony nie wiadomo czy młodzi w ogóle by kojarzyli.

Królewskie takie sobie jest, nie wiem czy bym ryzykował, chyba że jakieś niepasteryzowane z beczki zaczną dawać choć nie wiem czy to w ogóle możliwe.

Jeden z moich ulubionych lokali w Warszawie ma Okocim i Kasztelana z nalewaka, ale ogólnie chyba najlepiej się związać z Kompanią i mieć Tyskie, Lecha, itd. bo marketing jednak robi swoje a piwa są też całkiem dobre jak na te duże marki.

Do góry
#5448042 - 07/07/2012 04:48 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Moj elbląski Specjalek wink ,ktory juz nie jest tak dobry jak kiedys, zepsul sie ostatnimi czasy wink

Do góry
#5448231 - 07/07/2012 13:14 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Gaske Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/08/2006
Specjal? Nigdy więcej. :-)

Do góry
#5448255 - 07/07/2012 14:01 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Niesamowite, najpierw zepsuli Żywca, później to samo z EB (najlepszym wówczas piwie w Polsce), wycofali butelkowego Krakusa (świetne piwo było), teraz Specjala posyłają na dno...

Nawet flagowy Heineken do wiecznego rywala Carlsberga ma się jak Trabant do Audi.

Czy skupili jeszcze jakieś marki, których nie zdążyli zepsuć?

Robienie coraz gorszego produktu i pompowanie pieniędzy w marketing zamiast w jakość piwa doprowadziło do obecnego odejścia ludzi na rzecz browarów regionalnych. Muszę tego Kormorana trafić, choćby z butelki.

Do góry
#5448258 - 07/07/2012 14:09 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Coronach, czy macie dużo pomocy ze strony świata sportu jeśli chodzi o jakieś gadżety (np. koszulki z podpisami), itd? Czy trzeba długo walczyć o każdą rzecz?

Może na forum by się znalazło sporo ciekawych memorabiliów sportowych, które ludzie by przekazali? Też pewnie bym coś znalazł, od futbolu college'owego po koszulkę Korony z najlepszych lat z podpisami całej drużyny (choć w nas to nie wiadomo jak to jest z klubowymi rzeczami ze względu na animozje).

Z bukiem byłby fajny pomysł, ale wyłączyłbym z tego konie/pieski. Oprócz Milenium sprawdź też Etoto, ludzie z forum są blisko z nim związani tak więc miałbyś świetny kontakt wewnątrz buka, nie byłoby typowych problemów z limitami, itd.

Do góry
#5448500 - 07/07/2012 18:01 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Conrad]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

@ Conrad

O tych pamiątkach to Ci później napiszę. Teraz mam trochę zajęć wink związanych z tym:

Zapraszamy od 1430. Od razu, na dzień dobry wielkie emocje:

15:00 Finał Wimbledonu: Agnieszka Radwańska - Serena Williams

19:45 Półfinał Ligi Światowej: Polska - Bułgaria
wcześniej na rozgrzewkę drugi półfinał Kuba - USA, mamy niepowtarzalną szansę wygrać coś znaczącego w siatkówce, w sam raz na rozgrzewkę przed olimpiadą, od razu na miejscu przyjmujemy rezerwacje na finał wink

20:00 Start gal bokserskich
umknie w siatkarskiej atmosferze, ale akurat koniec meczu powinien się zbiec z walką Kliczko - Thompson

transmisje w zależności od preferencji gości

Także zamiast nad deszczową wodę, deszczowego grilla wpadać kibicować, zwłaszcza Radwańskiej

Jako bonus można się ze mną piwa napić laugh

A i dorywcze zajęcie dla mnie można zyskać/zdobyć bo potrzebuję 1 osobę, ogarniającą net, interesującą się sportem w stopniu bardziej niż zaawansowanym wink

Raczej ze Szczecina, więc pisać na priva albo tu, to się odezwę

Do góry
#5450380 - 08/07/2012 18:37 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Z pamiątkami to sam miałem taki pomysł, ale chciałem osobny temat założyć że jak ktoś, gdzieś trzyma na strychu lub w piwnicy coś fajnego to w miarę chęci, możliwość odstąpił, udostępnił w jakiejś formie, bylibyśmy bardzo widzięczni.

Co do koszulek to znając mentalność raczej Korona Kielce na ścianie by nie przeszła, zwłaszcza że mecze Pogoni są dość ważnym elementem naszego działania wink

Dzisiaj wieczorem Liga Światowa, siatkówka leci od 1630
Także zapraszam wszysktich

Do góry
#5451445 - 09/07/2012 01:26 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Jeśli jesteś zainteresowany to mogę ofiarować szalik Legii Warszawa który kiedyś wygrałem tu na forum... oczywiście wstępnie go za darmo go nie oddam ale moje warunki są śmiesznie łatwe do przyjęcia wink

Do góry
#5451650 - 09/07/2012 13:18 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
ice18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2006
tyskie/lech to podstawa

Do góry
#5452261 - 10/07/2012 00:33 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
skunkss Offline
enthusiast

Meldunek: 21/12/2010
Świetna sprawa świetny lokal oby tak dalej. Widzę że z reklamą jakoś działacie chociażby poprzez byłego eurotypera na ligowcu smile

Do góry
#5452853 - 10/07/2012 17:04 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Z ligowcem w miarę fajnie się współpraca układa wink

Od wczoraj już tak normalnie, dla klientów mamy wystawionego XBOXA (nie do końca legalnie ale raczej nas ścigać nie będą)

Można wpaść i sobie pograć, gra jest jako dodatek do "konsumpcji"

Na dzisiaj mamy takie gry, bez szaleństw, ale myślę że pobawić się można, zwłaszcza że podłączony pod rzutnik i to porządny wink

Aktualna lista gier:

FIFA 2012
PES 2010
NBA LIVE 2008
PGR3 (Gotham Racing)
NFS PRO STREET
UFC 2009
SMACKDOWN RAW 09

Myślę że pobawić się można wink

Do góry
#5452880 - 10/07/2012 17:18 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Mikstat Offline
stranger

Meldunek: 10/07/2012
Jeśli chodzi o piwo, to dobrze by było żebyś się postarał o Tyskie z Tanka. ZUpełnie inny smak niż lane z nalewaka zwykłego. Bardziej soczyste i swieże. Jak dla mnie rewelacja.

No i najważniejsze żebyś nie poddał się chciwości i nie dolewał wody do piwa ludziom..bo to prędzej czy później się mści...

ale w twoim przypadku można być dobrej myśli..w koncu dobry pomysł na klub który prowadzi człowiek z pasją do sportu i hazardu. czego chcieć więcej. Polece znajomym żeby wyprobowali, ja sam może kiedyś nawiedze. pozdrawiam

Do góry
#5453269 - 10/07/2012 21:51 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: ice18]
Conrad Offline

Originally Posted By: ice18
tyskie/lech to podstawa

Trochę nad tym myślałem i dla pubu to rzeczywiście najlepszy kierunek gdyż Carlsberg/Okocim/Kasztelan jako grupa chyba nie ma takiego popularnego wzięcia jak "Tyskie & Co." mimo iż jest to super trio (międzynarodowy brand/dobre krajowe piwo z tych dużych/niszowo-regionalne).

Natomiast jeśli jest kontrakt z grupą heinekeno-żywiecką to trzeba go do końca wypełnić, choć nie ukrywam że w pierwszej możliwej chwili bym się ich wyzbył w mignięciu oka.

Trzeba będzie do Szczecina się wybrać w te lato, kilka lat temu byłem to piwo się lało non-stop, bardzo przyjemne miejsce (no i rodzina blisko). piwo

Do góry
#5453270 - 10/07/2012 21:54 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

myślę że pobawić się można, zwłaszcza że podłączony pod rzutnik i to porządny wink

Właśnie miałem się spytać jak stoicie pod względem "technologicznym" jeśli chodzi o rzutnik oraz telewizory w lokalu, czy macie też przekaz w Full-HD?

Ostatnio byłem w fajnym lokalu w Warszawie, dobre piwo, wszystko super, ale jak włączyli rzutnik to nie dość, że obraz był mało ostry to jeszcze kolor murawy nawet nie przypominał zielonego...

Do góry
#5453301 - 10/07/2012 22:30 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Całość Full-HD wink

Do góry
#5453320 - 10/07/2012 23:06 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Całość Full-HD wink

Czyli Full-Profesjonalizm. piwo

Do góry
#5453488 - 11/07/2012 01:24 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Jak się zdecydujesz, to Cię z JuNem, po staropolsku ugościmy wink

Do góry
#5453495 - 11/07/2012 01:28 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
lupus Offline
antimadrista

Paprykarzem? grin

Do góry
#5453505 - 11/07/2012 01:42 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Jak się zdecydujesz, to Cię z JuNem, po staropolsku ugościmy wink

Dzięki, to trzeba będzie zrobić plany i przyjechać. toast

Do góry
#5453570 - 11/07/2012 03:09 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: lupus]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Originally Posted By: lupus
Paprykarzem? grin

nieee...

Starka smile

http://www.polmos.szczecin.pl/?Historia_Starki

Do góry
#5458016 - 14/07/2012 14:16 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: JuN]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Jeśli ktoś jeszcze nas nie widział od środka;)

To można się przejść

Wersja niefinalna, nie działa pod IE

SportBar LIVE w 3D wink

Do góry
#5458018 - 14/07/2012 14:24 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Kielon86 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2010
Musze przyznac ze robi wrazenie.Powodzenia w rozkrecaniu biznesu piwo

Do góry
#5458044 - 14/07/2012 15:23 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Tak z ciekawości, metrażowo jaki macie ten pub i jak wygląda sprawa xboxa, jako darmowy dodatek dla klientów? chętnie z tego korzystają?

Jak niemal każdy user tego forum, mam podobne marzenia odnośnie własnej knajpki, kto wie, może jeszcze w tym roku wink

Do góry
#5459021 - 15/07/2012 08:16 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: JuN]
Terry Butcher Offline
old hand

Originally Posted By: JuN
Originally Posted By: lupus
Paprykarzem? grin

nieee...

Starka smile

http://www.polmos.szczecin.pl/?Historia_Starki

Mozna gdzies obecnie kupic Starke ? Slyszalem, ze w Polmosie jest syndyk, a na Jagielonskiej w sklepie firmowym Starki brak. Jak bys mial jakis zapasik to chetnie przyjme w prezencie butelke. Adres na priv grin

A swoja droga - jak to jest, ze nie uchowal sie naprawde swietny napitek, mimo, ze w swietle produkowanej tandety, nie mial praktycznie zadnej krajowej konkurencji ?

Do góry
#5460424 - 16/07/2012 22:12 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004

Do góry
#5460433 - 16/07/2012 22:19 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Nie myślałeś aby przyjmować zakłady sportowe w barze ?

Do góry
#5460434 - 16/07/2012 22:19 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Bar bardzo dobrze się prezentuje.

Do góry
#5460642 - 17/07/2012 00:31 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: JuN]
Terry Butcher Offline
old hand

Do góry
#5460723 - 17/07/2012 01:51 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: wafe(L)nica]
Conrad Offline

Originally Posted By: pawel Wafel

Przeczytaj pierwszy post w temacie. toast

Do góry
#5460730 - 17/07/2012 01:58 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Conrad]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Originally Posted By: Conrad
Originally Posted By: pawel Wafel

Przeczytaj pierwszy post w temacie. toast

Aha widzę, czytałem ale nie zwróciłem uwagi smile

Do góry
#5491754 - 08/08/2012 02:34 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: wafe(L)nica]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Jutro ciekawy wieczór, więc zapraszam kibiców ze Szczecina i okolic wink

20:00 Manchester Utd - FC Barcelona (towarzysko, w Szwecji grają, ale dość prestiżowe spotkanie)

20:30 Polska - Rosja (ciężko idzie naszym na tej Olimpiadzie ale i tak człowiek siądzie jutro i będzie trzymał kciuki wink

Aktualnie promocja:

Warka 0.5l 4.5 PLN

Do góry
#5491757 - 08/08/2012 02:34 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Ach, mecze lecą jednocześnie, w części sali nożna, na reszcie siatka wink

Do góry
#5491897 - 08/08/2012 03:52 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

A nie puścisz klientom Helsingborg - Śląsk ?> laugh

Do góry
#5496284 - 12/08/2012 16:08 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: wafe(L)nica]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Sezon piłkarski rozpoczyna się już dzisiaj!

O 20:00 mecz Borussia Dortmund - Bayern Monachium, Superpuchar Niemiec.

Kolejne starcie tytanów niemieckiej piłki nożnej. Komu mecz o Superpuchar Niemiec, otworzy drogę do potrójnej korony w przyszłym sezonie?

Na rozgrzewkę o 16:30 mecz Legia Warszawa - Śląsk Wrocław, o Superpuchar Polski

Można też zdecydować się na ostatnie transmisje z aren olimpijskich.

W ofercie dwa nowe piwa (wkrótce więcej nowości):

Brackie
"...najlepszy polski Lager"
"... tym, że Brackie jest ponadprzeciętnym produktem Grupy Żywiec przekonujemy się jeszcze zanim go spróbujemy.
Klarowne, jasno bursztynowe piwo pokrywa czapa gęstej piany, która w polskich "koncerniakach" nigdy nie występuje w takiej postaci.
Zapach Brackiego nie jest zbyt intensywny, jednak dominuje w nim chmiel i dużo mniej intensywne aromaty słodowe."

Kaper
Znany wszem i wobec "zabójca"

Także zapraszamy do SportBaru już od 14:00, transmisja z Olimpiady, dart, piłkarzyki, XBOX.

Rezerwacje: 884 902 757

SportBar LIVE
Wojska Polskiego 20 (wejście od Bogusława)

SportBar LIVE

SportBar na facebooku

info i rezerwacje 884 90 27 57

Do góry
#5500470 - 17/08/2012 17:48 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Jeśli ktoś nie zdąży, nie może, nie lubi odwiedzać stadionu Pogoni,
to zapraszam na wspólne oglądanie meczu, przy piwku, przed ekranem

Mecz zaczyna się o 18:00

ooo

Do góry
#5502332 - 19/08/2012 04:33 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

W ofercie dwa nowe piwa (wkrótce więcej nowości):

Brackie
"...najlepszy polski Lager"
"... tym, że Brackie jest ponadprzeciętnym produktem Grupy Żywiec przekonujemy się jeszcze zanim go spróbujemy.
Klarowne, jasno bursztynowe piwo pokrywa czapa gęstej piany, która w polskich "koncerniakach" nigdy nie występuje w takiej postaci.
Zapach Brackiego nie jest zbyt intensywny, jednak dominuje w nim chmiel i dużo mniej intensywne aromaty słodowe."

To jest super piwo, w Cieszynie zawsze wypijam sporo tego bo stamtąd też pochodzi, świetny wybór.

Do góry
#5551418 - 20/09/2012 18:32 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
Conrad Offline

Coronach, jak wyszło z tym PSP, potrzebujesz jakieś gry na niego?

Do góry
#5554337 - 22/09/2012 04:41 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Conrad]
I love mecz.pl

Byłem na Derbach Warszawy.

Całkiem przyjemnie w lokalu.

Ale duży minus za brak 2-złotówek przy barze do wymiany na piłkarzyki. Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink

Brawo za pomysł i realizację aplauz

Do góry
#5554372 - 22/09/2012 07:01 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: fechu]
Danielsan Offline
tkliwy nihilista

Meldunek: 18/06/2006
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink
szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? tongue

Do góry
#5554380 - 22/09/2012 13:16 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Danielsan]
I love mecz.pl

Originally Posted By: Danielsan
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon wink
szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? tongue

Przepraszam bardzo Panie Danielsanie, ale gdzie jest napisane, że się wdzięczyłem? smile

Odpowiadając na pytanie. Nie pozwala, ale w końcu pierdolnąłem pięścią w stół i powiedziałem:

"Wychodzę..."

I wyszedłem wink

Do góry
#6294374 - 07/08/2014 00:52 Re: Szczecin - SZAMA [Re: fechu]
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta.
Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem.

Do góry
#6294467 - 07/08/2014 08:49 Re: Szczecin - SZAMA [Re: Coronach]
moldefk Offline
addict

Meldunek: 08/08/2013
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?

Do góry
#6294469 - 07/08/2014 09:21 Re: Szczecin - SZAMA [Re: gruda]
hallik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2010
Originally Posted By: gruda
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta.
Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem.

w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie wink jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci

Do góry
#6297094 - 08/08/2014 21:15 Re: Szczecin - SZAMA [Re: moldefk]
Conrad Offline

Originally Posted By: moldefk
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?

Właśnie, dobre pytanie, jak sam lokal?

Do góry
#6297382 - 09/08/2014 04:12 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Terry Butcher]
Terry Butcher Offline
old hand

Originally Posted By: Terry Butcher
Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP

Widocznie klatwa dziala karty

Co do szczecinskich 'mleczakow' to od glebokiej komuny istnial nieopodal Dworca Niebuszewo bar "Zacisze". O ile jeszcze dziala i masz ochote opierdolic kopytka w oldschoolowym klimacie to polecam.

Do góry
#6297384 - 09/08/2014 08:31 Re: Szczecin - SportBar LIVE [Re: Coronach]
moldefk Offline
addict

Meldunek: 08/08/2013
w dobie czasów, gdy każdy ma w domu plazme tudziez innego leda lub -uleda, kto będzie chodził do knajpy oglądac mecz na ,,ready hd''. Lokal poistniał zapewne pare miechów, ale z samych dwujek na pilkarzyki sie wyżyc nie da...co robi teraz comarach, cholera wie...

Do góry
#6302340 - 16/08/2014 10:55 Re: Szczecin - SZAMA [Re: hallik]
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
Originally Posted By: hallik
Originally Posted By: gruda

w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie wink jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci

dzieki hallik. pierogarnia i bro burgers zaliczone. smacznie, choc bulki wg mnie mogliby miec lepsze.

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08