Maciek zamieszczę mój problem na zagranicznych forach ,ale pieniędzy niestety już nie odzyskam

Straszyłem ich sądem ( tak jak mi poradziłeś napisałem ,że mam wujka mieszkającego na stałe w Austrii który jest prawnikiem ) , napisałem,że opublikuję sprawę na zagranicznycch forach to wiesz co mi odpisali :
"You have been informed of the situation several times, please stop sending us new e-mails as this will not change anything.
Your initial deposit of 50 euros should now already be available on your MoneyBookers account.
Best regards "
czyli :
"Byłeś informowany o sytuacji kilkakrotnie ,proszę przestać wysyłać do nas nowe maile bo to i tak nic nie zmieni.
Twój początkowy depozyt w wysokości 50 euro jest już dostępny na Twoim koncie w MoneyBookers.
I jeszcze te bezczelne Best regards , czyli pozdrowienia "
Szczerze mówiąc wbijam już w nich ,z motłochem nie będę się zadawał , tak jak pisałeś , prędzej bym się porozumiał z Chińczykiem niż z nimi.
Jak każdy z nas będzie tych oszustów czyli BAW i jego klony rypał na kase czytaj ogrywał to będę bardzo szczęśliwy ,a na playoffach w polskiej ręcznej i tak sobie na nich odbije i nie tylko ja !