Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#543580 - 28/03/2006 12:39 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Meldunek: 30/08/2003
zoRRo :

Szczerze mówiąc nie wiem skąd masz takie informacje ,że członkom rodziny nie przysługują bonusy.
Ja pisałem w piątek przed rejestracją u nich czy na dane personalen takie i takie jest możliwość przyznania bonusa.Odpowiedź była twierdząca " nie widzimy żadnych przeszkód " tylko proszę użyć innej nazwy użytkownika (loginu ).

Abstrachując już od tego faktu , powiedzmy że masz 100% rację odnośnie przyznawiania bonusów, to dlaczego nie zachowali się jak prawdziwa firma i nie odpisali mi od salda konta ,które opiewało na sumę 330 euro tych dziadoskich 50 euro z bonusu ? Tylko jedynie "uraczyli" mnie zwrotem początkowego zainwestowanego kapitału czyli 50 euro ?

Druga rzecz : czemu nie poinformowali mnie od razu w piątek,że nie przysługuje mi bonus(ale właśnie mi przysługiwał ! bo w tej sprawie do nich pisałem - ot cały paradoks ) ,tylko pozwolili grać przez cały weekend aż do próby wypłaty pieniędzy ( podejrzewam,że jeśli bym grał dalej i rozjebał całą kasę to żadego problemu by nie było dla nich prawda ? )

Pieniędzy nie odzyskam już , wiem o tym.
Chcę tylko aby innych użytkowników coś podobnego nie spotkało.
Też kiedyś czytałem,czytałem i czytałem problemy z wypłatami innych userów,aż sam na własnym tyłku wreszcie poczułem jak to jest.

Do góry
Bonus: Unibet
#543581 - 28/03/2006 21:39 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
mi kiedyś pomogło w Baw straszenie więc z mojego punktu widzenia jest to dobre,

zorro gdzie wyczytales ze rodzina nie moze korzystac z bonusow ?

Do góry
#543582 - 28/03/2006 21:43 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
palazzi oni sobie wybierali losowo tych ludzi ktorym blokowali konta , koledze zablokowali mimo tego ze jeszcze nie wplacil tam kasy heh i gdzie tu sens i logika ,nie przejmuj się walcz o swoje .

Do góry
#543583 - 28/03/2006 22:55 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Meldunek: 30/08/2003
Maciek zamieszczę mój problem na zagranicznych forach ,ale pieniędzy niestety już nie odzyskam

Straszyłem ich sądem ( tak jak mi poradziłeś napisałem ,że mam wujka mieszkającego na stałe w Austrii który jest prawnikiem ) , napisałem,że opublikuję sprawę na zagranicznycch forach to wiesz co mi odpisali :

"You have been informed of the situation several times, please stop sending us new e-mails as this will not change anything.

Your initial deposit of 50 euros should now already be available on your MoneyBookers account.

Best regards "

czyli :
"Byłeś informowany o sytuacji kilkakrotnie ,proszę przestać wysyłać do nas nowe maile bo to i tak nic nie zmieni.
Twój początkowy depozyt w wysokości 50 euro jest już dostępny na Twoim koncie w MoneyBookers.

I jeszcze te bezczelne Best regards , czyli pozdrowienia "

Szczerze mówiąc wbijam już w nich ,z motłochem nie będę się zadawał , tak jak pisałeś , prędzej bym się porozumiał z Chińczykiem niż z nimi.

Jak każdy z nas będzie tych oszustów czyli BAW i jego klony rypał na kase czytaj ogrywał to będę bardzo szczęśliwy ,a na playoffach w polskiej ręcznej i tak sobie na nich odbije i nie tylko ja !

Do góry
#543584 - 29/03/2006 00:26 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Niestety obecnie jestem b.zajęty osobistymi sprawami ale jeśli zostaną zaprezentowane niezbite dowody na sugerowane skandaliczne zachowanie ze strony tej firmy to nie zawaham się zdjąc jej wszystkich banerów ze swojej strony.

Pozdrawiam
djsosna

PS: z tymi "powielanymi" bonusami to zawsze polacy pracowali usilnie w tej kwestii na swoją obecną opinię wśród firm bukmacherskich i to jest (niestety) fakt

Do góry
#543585 - 30/03/2006 13:07 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Przemo_131 Offline
member

Meldunek: 18/12/2005
Mam problem poniewaz wplacilem nie na swoje konto z konta moneybokers swojego i napisali mi tak
Thank you for your e-mail.

We regret to inform you that your account has been closed by our financial department due to security reasons and will not be reopened again.

Further your Moneybookers deposit from 14/3 will be refunded within the next few days, and no further funds will be paid out from your bet account.

We apologise for any inconvenience this may cause.

Best regards,

Oczywiscie zamkneli Moje konto. Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego i czy zwroca mi pieniadze ktore ja tam do nich wplacilem??

Do góry
#543586 - 30/03/2006 13:08 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
A nie umiesz czytac?

"Further your Moneybookers deposit from 14/3 will be refunded within the next few days"

:?

Do góry
#543587 - 30/03/2006 13:14 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Przemo_131 Offline
member

czyli bo niebardzo sie orientuje w angielskim??

Do góry
#543588 - 30/03/2006 14:23 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
rafik99 Offline
addict

Meldunek: 04/03/2005
Quote:

czyli bo niebardzo sie orientuje w angielskim??

czyli depozyt Ci zwrócą w ciągu najbliższych dni...

Do góry
#543589 - 04/04/2006 11:03 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Przemo_131 Offline
member

Your account has been closed for security reasons and will not be re-opened.

We apologise for any inconvenience this decision may cause.

Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.

Mam takiego Maila od Betoto moze mi ktos go przetlumaczyc. Niebardzo sie orientuje. Głownie chodzi o to kiedy mi zwroca depozyt skoro juz mi zablokowali konto, ile to tak Mniej wiecej trwa, ten zwrot??

Do góry
#543590 - 04/04/2006 15:10 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Przemo_131 Offline
member

Your funds should be at your disposal within the next few days.

Mam takiego Maila od Betoto moze mi ktos go przetlumaczyc. Niebardzo sie orientuje. Głownie chodzi o to kiedy mi zwroca depozyt skoro juz mi zablokowali konto, ile to tak Mniej wiecej trwa, ten zwrot??

Do góry
#543591 - 04/04/2006 15:33 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
rafik99 Offline
addict

Meldunek: 04/03/2005
Quote:

Your funds should be at your disposal within the next few days.

zainstaluj sobie translatora i bedziesz wiedzial o co chodzi.
albo słownik bo to kilka słowek tylko.

Do góry
#543592 - 11/04/2006 19:57 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
waldekw Offline
stranger

Meldunek: 27/11/2005
Witam

Wlasnie 10minut temu wplacilem pieniadze do betoto przez mb na konto, na ktorym juz nie gralem od jakiegos czasu (3miesiace). Nastepnie jak chcialem zagrac zaklad, pokazuje sie komunikat:

"On legal grounds residents of your country are unfortunately not permitted to participate in wagering on this website. We thank you for understanding"

Tez macie takie cos? Wszystkim Polaka zabronili grac u siebie?
Co moge jeszcze dodac:), ta firma jest chora, a ludzie wplacaja tam tylko spowodu oferty,bonusa,kursow, jak w baw, z tym ze w betoto jeszcze nie dorobili sie limotw...ogolnie ODRADZAM!

P.S.
Teraz pewnie bede mial zamrozone pieniadze przez okolo tydzien! :/

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08