Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#543540 - 27/03/2006 18:26 BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Meldunek: 30/08/2003
Witam !

Chciałem się podzielić z Wami moją "przygodą " z betoto.com.

Otóż 24 marca , to był piątek , tak jak wiele użytkowników chciałem skorzystać z bonusa 100%.Zarejestrowałem się w betoto.com.Od razu wysłałem im zeskanowany dowód osobisty ,żeby nie było problemów.

Przez weekend ( piątek wieczór , sobota i niedziela ) udało mi się zgromadzić sumkę w wysokości ponad 300 euro.
Postanowiłem ,że wypłacę 220 euro,a za resztę będę kontynuował moje dalsze granie.Tak też zrobiłem , w niedzielę na wieczór wypłaciłem na MoneyBookers 220 euro !

Dzisiaj rano ,tj. poniedziałek 27 marca próbowałem się zalogować na swoje konto w betoto.com.Ze zdziwieniem przeczytałem komunikat "Your account has been closed.Please contact with support".Potem sprawdziłem skrzynkę ,a tam kolejne Dostałem mejla od supportu ,że zablokowali mi konto z przyczyn bezpieczeństwa!

Zoobowiązali się do wypłacenia mi jedynie kwoty jaką zainwestowałem ,czyli początkowego depozytu w wysokości 50 euro.A ja przecież wypłaciłem 220 euro i zostało mi ponad 100 euro ,które zostawiłem sobie na dalsze obstawianie ,do których teraz nie mam dostępu,bo mam zablokowane konto !!!

Cały dzień im bombarduje skrzynkę pocztową , teraz już nawet nie odpisują ,bo nie mają argumentów.
Na pytanie moje :
"Jeżeli moja rejestracja była niezgodna z regulaminem to czemu pozwoliliście mi obstawiać i zarządzać kontem ? Czy tak samo zachowalibyście się gdybym przegrał ,a nie wygrał pieniądze ?"

Na to nie uzyskałem odpowiedzi

Wiele osób na forum pisało o machlojkach BAW'u czy innych jego klonów,ja jednak nie dawałem temu wiary i większość z Was pewnie też nie , póki się człowiek na własnej skórze nie przekona.

Oby nikt z Was tego nie doświadczył

Pozdrawiam
palazzi

Do góry
Bonus: Unibet
#543541 - 27/03/2006 18:35 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
terrorist Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/09/2003
Napisz do Conrada, moze On ci pomoze

Do góry
#543542 - 27/03/2006 19:09 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Quote:

"Jeżeli moja rejestracja była niezgodna z regulaminem to czemu pozwoliliście mi obstawiać i zarządzać kontem ? Czy tak samo zachowalibyście się gdybym przegrał ,a nie wygrał pieniądze ?"

palazzi - rozumiem że jako powód zamkniecia podali "niezgodną z regulaminem" rejestrację?

Do góry
#543543 - 27/03/2006 19:21 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

DJ SOSNA :

Zamknęli mi konto ze względów bezpieczeństwa :

"Your account has been closed due to security reasons and will remain closed"

Dalszych wyjaśnień niestety nie udzielono mi.Cytat z maila od supoortu : "Unfortunately, we cannot give out more information regarding this matter. "

Pytam się teraz : Czemu to zrobili dopiero wtedy kiedy uzbierałem taką sumę ? Jeżeli naruszyłem bezpieczeństwo ( swoją drogą nie wiem co się kryje pod tym wyjaśnieniem ) to czemu nie zablokowano mi konta od razu po rejestracji i wpłaceniu depozytu ? Wreszcie trzecie pytanie :
Czy betoto.com zwróciłoby mi ten początkowy depozyt - czyli 50 euro jeśli podczas weekendu przegrałbym w zakładach,a nie zgromadził sumkę ponad 300 euro ?

Te ostatnie pytanie wydaje się być retoryczne...

Do góry
#543544 - 27/03/2006 19:33 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Coś mi się nie chce wierzyc że cała tresc maila od nich wyrażała się w dwóch zdaniach ->

"Your account has been closed due to security reasons and will remain closed"

"Unfortunately, we cannot give out more information regarding this matter.

Do góry
#543545 - 27/03/2006 19:36 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Proszę DJ o to treści mail od nich :

1.Your account has been closed due to security reasons and will remain closed. Unfortunately, we cannot give out more information regarding this matter.

Our Financial Department is currently initiating the outpayment of your initial deposit of 50 euros to your MoneyBookers account.

We are sorry for any inconvenience caused.

Best regards,

2.As explained in an earlier e-mail, yuour accoutn has been closed because of security reasons. Unfortunately only your initial deposit will be credited back to you.

Best regards,

3.Your own money is the 50 euros that you have paid in on 24/03. As you have been informed of earlier, this is the money that you will receive back to yoru MoneyBookers account.

Best regards

Tłumaczyć raczej nie muszę.

Do góry
#543546 - 27/03/2006 19:43 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Reszta moich maili pozostała bez odpowiedzi.

Po prostu zrobili na mnie jeden wielki "zlew" - co będą się wdawali w dyskusje z jakimś podrzędnym polaczkiem , przecież i tak nic nie wskóra prawda ?

Głupi byłem teraz mogę powiedzieć,że wpłaciłem tam pieniądze,a pamiętam jak czytałem na BA problem jaki opisywał chłopak bodajże z Bałkanów.Betandwin wtedy mu nie chciał wypłacić ponad 10 tys euro !!!

Do góry
#543547 - 27/03/2006 19:53 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Dopóki nie będzie jasnych zasad gry,to tak nas ,Polaków,będą oszukiwać!!!Ciekawe czy jak na Twoim miejscu bylby jakis Niemiec,Anglik itp to tez by tak zrobili.
Ja juz bym wolał ,zeby było wszystko po bożemu.

Do góry
#543548 - 27/03/2006 20:01 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
no i duch Baw wciąż sie unosi, nie ty pierwszy i nie ostatni..ja jestem ciekawy co powiedzą ci co tak reklamują te buki a tak jechali po betgun w którym nie ma najmniejszych problemów z wypłatami..

Do góry
#543549 - 27/03/2006 20:05 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
palazi ja mialem to samo kiedys w baw ale na moje szczescie odblokowali konto i wyplacili kase ,2 sprawa to jak wplacales do nich kase ? moneybookers ?

Do góry
#543550 - 27/03/2006 20:06 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
szatanmarcu Offline
stranger

Meldunek: 27/03/2006
To jest straszne, co robia z nami uczciwymi graczami. Nie wiem nawet co mam napisac na tym, ale nie misci mi sie to w glowie.Zero odpowiedzi, zero wyjasnien, potraktowali palazziego jak takiego malego czlowieczka i niestety tak nas postrzegaja na swiecie nam tylko pozostaje tylko wspolczuc palazziemu

Do góry
#543551 - 27/03/2006 20:07 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Maciek Offline
Carpal Tunnel

palazi i jeszcze jedno ,czy zrobiles obrot ,ze mogles sobie pozwolic na wyplate ?

Do góry
#543552 - 27/03/2006 20:07 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Quote:

palazi ja mialem to samo kiedys w baw ale na moje szczescie odblokowali konto i wyplacili kase ,2 sprawa to jak wplacales do nich kase ? moneybookers ?

Maciek : naturalnie , pieniądze do nich wpłacałem przez MoneyBookers i w taki sam sposób zleciłem wypłatę ,której oczywiście nie dostanę już...

Do góry
#543553 - 27/03/2006 20:12 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
Maciek Offline
Carpal Tunnel

hm w takiej sytuacji proponuje straszyć ,wiem jak z nimi jest łatwiej dogadać się z chińczykiem niż z nimi ,pisz im że masz znajomego adwokata w Austrii i jeśli nie zwrócą ci kasy sprawe skierujesz do sądu napisz im też że opiszesz sprawe na wsyzstkich wiekszych forach internetowych na swiecie i wymien te fora i na koncu napisz duza czcionka TO JAKAS POMYLKA JESTEM NIEWINNY.

No tylko tak z nimi w takiej sytuacji.

Do góry
#543554 - 27/03/2006 20:17 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
palazzi Offline
old hand

Maciek :

Zrobię tak jak mówisz !

Wymagany obrót zrobiłem bez problemu ,teraz nie mam wglądu do konta ,bo jest oczywiście zablokowane jednak obrót był na pewno na ponad 500 euro.

Do góry
#543555 - 27/03/2006 20:20 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Mi moje konto usunal bet24 z kilkoma stowkami na koncie ;/

Do góry
#543556 - 27/03/2006 20:33 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Proszę DJ o to treści mail od nich :

1.Your account has been closed due to security reasons and will remain closed. Unfortunately, we cannot give out more information regarding this matter.

Our Financial Department is currently initiating the outpayment of your initial deposit of 50 euros to your MoneyBookers account.

We are sorry for any inconvenience caused.

Best regards,

2.As explained in an earlier e-mail, yuour accoutn has been closed because of security reasons. Unfortunately only your initial deposit will be credited back to you.

Best regards,

3.Your own money is the 50 euros that you have paid in on 24/03. As you have been informed of earlier, this is the money that you will receive back to yoru MoneyBookers account.

Best regards

Tłumaczyć raczej nie muszę.

Jeśli rzeczywiście tak to się odbyło to sprawa jest jasne = zostałeś oszukany
Na początek walki o odzyskanie swoich pieniądzy proponuję ci zrobic to co zasugerował Maciek - postraszenie opisaniem całej sprawy na światowych forach często skutkuje.

Do góry
#543557 - 27/03/2006 20:40 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DoQ Offline
enthusiast

Meldunek: 27/07/2005
Hmm ciekawa sprawa z ta blokada konta!
Ja mialem dokladnie tak samo i dokladnie 27 ale ze strony BAW. Konto bylo na moja Mamcie:]
Odwolali moja wygrana 430 zl i oddali tylko depozyt 160zl.
Oczywiscie nie mogli sie wytlumaczyc dlaczego tak robia:p

Moim skromnym zdaniem mogli miec male problemy z plynnoscia fin ;p lub siadl im system wyplaty do MB..

Moje podejrzenia motywuje tym ze dzien wczesniej jak chcialem wykonac wyklate (czyt.: w sobote wieczorem) ze strony BAW nie moglem wejsc w okienko Wypaty> Moneybookers..

Ja jednak jestem swiadom swojej bezradnosci i teog ze w rezultacie zgodzilem sie na regulamin w ktorym jest punkt iz BAW moze mi zablokowac konto bez wyjasniania przyczyn i ciesze sie ze mi depozyt oddali... a konto zalozy sie zno na kogos innego

Pozdrawiam
doq

Do góry
#543558 - 27/03/2006 20:46 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Słuchajcie, żeby była jasnośc -> bukmacher może zamknąc wam konto jeśli złamiecie regulamin np. w punkcie o dublowaniu kont (patrz: "na Mamcie" )

Do góry
#543559 - 27/03/2006 20:52 Re: BETOTO - Oszuści - Nie wpłacajcie tam pieniędzy !
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Jak ja mialem taki 'myk' w betandwin to zaden z Wielkich i Możnych tego forum nawet nie kiwnął palcem... Dobrze, ze chociaz moderatorzy są wysluchiwani

Dlatego zycze Ci palazzi zeby Tobie sie udalo cos z tym zrobic bo to jest smieszne, ze bukmacher (sorry ale traktuje betoto z betandwin jako calosc, ze wzgledu na ich polityke etc.) jest jednym z liderow (liderem?) swiatowego rynku zakladow bukmacherskich, a przycina ostro ludzi, jednego za drugim...

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08