Witam !
Chciałem się podzielić z Wami moją "przygodą " z betoto.com.
Otóż 24 marca , to był piątek , tak jak wiele użytkowników chciałem skorzystać z bonusa 100%.Zarejestrowałem się w betoto.com.Od razu wysłałem im zeskanowany dowód osobisty ,żeby nie było problemów.
Przez weekend ( piątek wieczór , sobota i niedziela ) udało mi się zgromadzić sumkę w wysokości ponad 300 euro.
Postanowiłem ,że wypłacę 220 euro,a za resztę będę kontynuował moje dalsze granie.Tak też zrobiłem , w niedzielę na wieczór wypłaciłem na MoneyBookers 220 euro !
Dzisiaj rano ,tj. poniedziałek 27 marca próbowałem się zalogować na swoje konto w betoto.com.Ze zdziwieniem przeczytałem komunikat "Your account has been closed.Please contact with support".Potem sprawdziłem skrzynkę ,a tam kolejne

Dostałem mejla od supportu ,że zablokowali mi konto z przyczyn bezpieczeństwa!
Zoobowiązali się do wypłacenia mi jedynie kwoty jaką zainwestowałem ,czyli początkowego depozytu w wysokości 50 euro.A ja przecież wypłaciłem 220 euro i zostało mi ponad 100 euro ,które zostawiłem sobie na dalsze obstawianie ,do których teraz nie mam dostępu,bo mam zablokowane konto !!!
Cały dzień im bombarduje skrzynkę pocztową , teraz już nawet nie odpisują ,bo nie mają argumentów.
Na pytanie moje :
"Jeżeli moja rejestracja była niezgodna z regulaminem to czemu pozwoliliście mi obstawiać i zarządzać kontem ? Czy tak samo zachowalibyście się gdybym przegrał ,a nie wygrał pieniądze ?"
Na to nie uzyskałem odpowiedzi

Wiele osób na forum pisało o machlojkach BAW'u czy innych jego klonów,ja jednak nie dawałem temu wiary i większość z Was pewnie też nie , póki się człowiek na własnej skórze nie przekona.
Oby nikt z Was tego nie doświadczył

Pozdrawiam
palazzi