#5356764 - 18/05/2012 04:57
Re: Potrzebny referat, bardzo pilne!
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Swoja droga mam napisane 1/4, chodzilo mi raczej o to zeby moc sie wspomoc jakimis madrymi cytatami, pomyslem na to co napisac i bibliografia. Aktualnie to co mam napisane napisalem wszystko z neta z jakis roznych malo ambitnych stron. Ale co tam, lepiej odrazu zrobic z siebie och ach ;-) ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#5356767 - 18/05/2012 05:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Swoja droga ciagle nie wiem o co chodzi. Ze "chcialbym" gotowca ? A jak zapytalem ilu z was bralo gotowce, sciagalo od kolegow, przepisywalo z wikipedii to juz nikt sie nie odezwal  No nic tu po mnie  mam nadzieje, ze kiedys wam tez ktos tak pomoze  ;-) ciao porzadni obywatele 
|
Do góry
|
|
|
|
#5356933 - 18/05/2012 15:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
ale ze co ?:) Zapytalem normalnie, wiec nie wiem o co Ty teraz masz pretensje  A o moim studiowaniu to wiesz tyle samo co i reszta z tego tematu, czyli gowno wiec to chyba Ty oceniasz kogos a nie ja Proponuje wszystkim poczytac dobrze temat, a zoabczycie ze nie chcialem gotowca, ale kazdy widzi to co chce zobaczyc a pozniej wyladowuje swoje frustracje tutaj Jak czytam Twoje wypowiedzi to taki z Ciebie studenciak jak ze mnie rolnik. Po za tym gdybys mial choc troche oleju w glowie to tego typu temat umiesilbys na innej stronie a nie tu. Jesli nie chcesz gotowce to na cholere wkleiles wszystkie tematy?
|
Do góry
|
|
|
|
#5356936 - 18/05/2012 15:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
Swoja droga ciagle nie wiem o co chodzi. Ze "chcialbym" gotowca ? A jak zapytalem ilu z was bralo gotowce, sciagalo od kolegow, przepisywalo z wikipedii to juz nikt sie nie odezwal  No nic tu po mnie  mam nadzieje, ze kiedys wam tez ktos tak pomoze  ;-) ciao porzadni obywatele no i tu Kolego sie mylisz, bo aby skorzystac z wilkipedii trzeba miec cos w tej glowie a Ty ewidentnie masz braki.
|
Do góry
|
|
|
|
#5356968 - 18/05/2012 15:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Nie no ja wysiadam  co kogo obchodzi czy ten referat napisze sam czy da gotowca? co z tego ze moze napisac w 2 godziny, pobieracie kase za jego stracony czas czy jak? jego sprawa, tylko i wylacznie, moze wygral w totka i ma gdzies studia ale jakis papierek chce po prostu miec, no nie rozumiem skad to poruszenie  moja praca inzynierska tez bedzie zerznieta w 50% z innej, tez mnie zjedziecie za to? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5358131 - 19/05/2012 06:36
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
|
moja praca inzynierska tez bedzie zerznieta w 50% z innej, tez mnie zjedziecie za to? a czyjakolwiek praca inżynierska/magisterska nie była zerżnięta skądkolwiek..? z każdego tematu tą pierwszą ktoś kiedyś musiał napisać sam...  [b]moja praca inzynierska tez bedzie zerznieta w 50% z innej[b] faktycznie kurwa powód do dumy jakiej faktycznie kurwa znowu dumy?  Taki system i musze napisac, moglbym im wszystko opowiedziec w pol godziny ale to tak nie dziala, wiec jak mam stracic powiedzmy 100 godzin na napisanie, to wole stracic 50 a reszte zerznac, nie lubie tracic czasu na glupoty. To samo tyczy sie referatow, nijak nie odzwierciedlaja tego czego sie ktos nauczy, mamy 2012 rok i mamy internet  dostep do wielu materialow w pare sekund. To sa bardziej sprawdziany zaangazowania a nie wiedzy czy umiejetnosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#5358242 - 19/05/2012 08:58
[Re: xqwzts]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
moze wygral w totka i ma gdzies studia ale jakis papierek chce po prostu miec, no nie rozumiem skad to poruszenie  Tak "studiuje" 80% ludzi, dla durnego papierka. A ten z każdym rokiem traci na wartości. Studentów rośnie, z roku na rok łatwiejsza matura i coraz niższy status polskich uczelni. Możecie sobie pogratulować. moja praca inzynierska tez bedzie zerznieta w 50% z innej, tez mnie zjedziecie za to? Nie. Stań przed lustrem i pochwal się swoją zajebistością podobnej do tej jaką jest ucieczka ze sklepu, gdy kobieta wyda Ci za dużo reszty.
|
Do góry
|
|
|
|
#5358321 - 19/05/2012 14:09
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
|
moze wygral w totka i ma gdzies studia ale jakis papierek chce po prostu miec, no nie rozumiem skad to poruszenie  Tak "studiuje" 80% ludzi, dla durnego papierka. A ten z każdym rokiem traci na wartości. Studentów rośnie, z roku na rok łatwiejsza matura i coraz niższy status polskich uczelni. Możecie sobie pogratulować. i o to wszystko obwiniasz studentow ktorym zalezy tylko na papierku...  a ja czego moge sobie pogratulowac? czy moze wymysliles juz sobie ze studiuje dla papierka i zanizam mature (lol)? moja praca inzynierska tez bedzie zerznieta w 50% z innej, tez mnie zjedziecie za to? Nie. Stań przed lustrem i pochwal się swoją zajebistością podobnej do tej jaką jest ucieczka ze sklepu, gdy kobieta wyda Ci za dużo reszty. Moze sam sobie stan przed lustrem i tam wylewaj swoje zale, albo napisz normalnie co Ci sie nie podoba zamiast pisania o jakiejs zajebistosci i ucieczkach ze sklepu  znajomych lub nowo poznane osoby w rzeczywistosci tez oceniasz i pouczasz w taki sposob? Nie mozna miec juz swojego zdania i w internecie lepiej sie nie wychylac widze 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|