To nie chodzi o to czy Peszko jest potrzebny czy nie, ale o to, ze Smuda jest idiota. Gosc nie pil podczas zgrupowania reprezy, tylko w klubie, nie mial kolejnego dnia meczu, a on go z reprezy wyklucza? Seriously. Szkoda, ze Franz, ktory zatrzymal sie jeszcze na czasach Zwiazku Radzieckiego i sadzi, ze na Euro pewnie gramy z Czechoslowacja, trafil na dobry okres do trenowania kadry. Skonczy sie pewnie tym, ze ekipa najemnikow wyjdzie z grupy i dalej potencjal bedzie marnotrawiony przez tego barana.
#5309062 - 13/04/201222:17Re: Co mnie wkurza? [41]
[Re: Kielon86]
connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: Kielon86
ze ciagle powielam te same błedy i za kazdym razem jest to samo
all inem sie skonczylo?
jakby nie patrzec to zaklady to nic w porownaniu z prawdziwym pechem, dzis znajomy mial taki wypadek ze ktos na czolowke mu wjechal i dopiero wtedy czowiek sobie zdaje sprawe ze ujebany zaklad w 90siatej minucie to nic w porownaniu z prawdziwym pechem.
all inem sie skonczylo?
jakby nie patrzec to zaklady to nic w porownaniu z prawdziwym pechem, dzis znajomy mial taki wypadek ze ktos na czolowke mu wjechal i dopiero wtedy czowiek sobie zdaje sprawe ze ujebany zaklad w 90siatej minucie to nic w porownaniu z prawdziwym pechem.
aj szkoda gadac czlowiek do połowy dnia cos tam se wygra wyjdzie na dwor wypije 4-5 piw zapali blania wroci i przepierd... wszystko
Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: Experto
all inem sie skonczylo?
aj szkoda gadac czlowiek do połowy dnia cos tam se wygra wyjdzie na dwor wypije 4-5 piw zapali blania wroci i przepierd... wszystko
Kur^a chłopaki weźcie znajdźcie sobie jakieś dziewczyny czy coś, bo to już źle sie robi to czytajac. A u mnie spoko... wyrwałem, polizałem, pocipuciałem, kawał cyca był... jest spoko :-D
Kur^a chłopaki weźcie znajdźcie sobie jakieś dziewczyny czy coś, bo to już źle sie robi to czytajac. A u mnie spoko... wyrwałem, polizałem, pocipuciałem, kawał cyca był... jest spoko :-D