no z tego co mi wioadomo nie gra Howard i Van Horn, wyraznie Portland nie zlezy graczom Dallas w tym sezonie wiec mysle ze +8,5 na Blazers wcale nie takie glupie. Jelsi Randolph, Miles i Dixon beda mieli sowj dzien to mysle ze moga sie pokusic nawet o spora niespodzianke i wygrac ten mecz.
Choc o wiele bardzije podobaja mi sie undery Phili 210 i Pho 201. Co do Phi to brak Oliego moze byc tu znaczacy. Wbrew pozorom. Chodzi o to, ze na Sg pewnie zostanie przestawiony Iguodala, na SF zagra ostatnio I rezerwowy 76 ers Korver w czego wyniku znowu Phila nie bedzie miala sily razenia z lawki. Ostatnio miedzy obiema druzynami nielze zawody zagral webber, ale wtedy na pcoztaku spotkania kontuzji nabawil sie Camby, kto wie czy nie najlepszy blokujacy ligi. Dzis w starciu z nim bedzie mial zarowno ciezko Chris jak i przeciez zapewne Iverson, ktory uwielbia penetracje i jest w pierwsej piatce najczesciej punktujacych zawodnikow w pomalowanym. Czy pozwoli sobie na takie wjazdy w krolestwo Marcusa? pewnie tak, ale napewno mozemy sie spodziewac kilku czap

Co do Ofensywy denver mozna sie spodziewac pewnie ok tych 100 punktow, choc dzis Pfila pewnie zwroci wieksza uwage na obrone, bo po jeszcze wczorajszym meczacym meczu dzis napewno tutaj klucz do zwyciestwa. A Phila jak Iverson da zank potrafi zacisnac zeby i bronic jak naprawde malo kto. Oby tylko Alan dal znak.
Ze Sa zatzrema na pewnej granmiy 100 punktow jestem spokojny. Nie od dzis wiadomo, ze to najlpepiej broniac linie tzeech ekipa (ilez juz to razy pisalem w tym temacie

) a sami zmobilizpowanym Pho penwie bedzie tez bedzie ciekzo rzucic stwoke. Mysle ze zadna kipa nie przekroczy tej liczby. Zresta pamietam pierwszy emcz wtym seoznie medzy ekipami w Pho i defenywa obu druzyn robila wrazenie. (tak sloneczek tez-mysle ze dzis zagraja podbnie )