Legia i Wisła były lepsze, a zremisowały. Kazań przegrał u siebie w co najmniej dziwnych okolicznościach (przez kwadrans grali w 11 na 10) a nie sądzę, żeby odpuścili. AKO = 250 Za 7 złotych z końcówki.
Athletic Bilbao - Lokomotiw Moskwa Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? Typ: Athletic Bilbao 1.50 RSC Anderlecht - AZ Alkmaar Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? Typ: RSC Anderlecht 2.65
"Z powodu żółtych kartek pauzują Kanu i Vainqueur, natomiast kontuzjowani są Luis Seijas i Geoffrey Mujangi. Ponadto problemy ze zdrowiem ma pierwszy bramkarz Sinan Bolat. - Jesteśmy w trudnej sytuacji, ale wiele razy udowadnialiśmy, że w takich chwilach potrafimy wygrać - powiedział w środę szkoleniowiec Standardu Jose Riga."
"Z powodu żółtych kartek pauzują Kanu i Vainqueur, natomiast kontuzjowani są Luis Seijas i Geoffrey Mujangi. Ponadto problemy ze zdrowiem ma pierwszy bramkarz Sinan Bolat. - Jesteśmy w trudnej sytuacji, ale wiele razy udowadnialiśmy, że w takich chwilach potrafimy wygrać - powiedział w środę szkoleniowiec Standardu Jose Riga."
Dla mnie nierealne aby Wisła tam ugrała choćby remis. Standard posiada szeroką kadrę, Wisła pewnie z Jaliensem więc...
Dla mnie nierealne aby Wisła tam ugrała choćby remis. Standard posiada szeroką kadrę, Wisła pewnie z Jaliensem więc...
miejmy na uwadze, że w lidze belgijskiej rozgrywki wchodzą w decydującą fazę, a w górze tabeli ciasno, więc trzeba walczyć o PO, ciekaw jestem jak są premiowane finasnowo poszczególne miejsca w Belgii, żeby przełożyć to na zyski z LE...