Bardzo wysoki poziom był w tym tygodniu. Dużo trafionych typów z dobrymi kursami. Czasami przechodzisz z AKO 2,5 a czasami odpadasz z AKO 30 - taki urok rywalizacji. Zupełnie jak Sharapova i Nadal za finał ta sama kasa
#5205262 - 12/02/201202:02Re: Dyskusje, pytania, uwagi - singiel
[Re: Piostar]
rafael86
El Siete
Meldunek: 29/03/2006
pytanko:
rywal typował mecz Japonia - Chorwacja, mogę zagrać typować mecz Soeda - Karlovic, czy całkowicie mam zablokowane wszystkie mecze z tego pojedynku w DC ?
Panowie, typy podajemy tak jak jest w regulaminie- do godziny 22. Od następnej edycji będzie wzmianka o tym w regulaminie ze względu na DC. Aczkolwiek raczej łatwo było wpaść na to, ze puszczą zmiany w meczach o "pietruszkę" . Wszelkie sugestie co do regulaminu jak zwykle można tutaj zgłaszać, każda będzie rozpatrzona. Tak samo pomysły dotyczące rozgrywki.
Mamy przerwę, więc propozycje odnośnie zmian w regulaminie są mile widziane. Proszę pisać żeby uniknąć później standardowego " yyy ale ja nie wiedziałem... "
#5273874 - 21/03/201202:12Re: Dyskusje, pytania, uwagi - singiel
szery
old hand
Meldunek: 22/08/2007
Originally Posted By: Piostar
Pierwszy set zalicza zakład przy 1/2 Wypada się zaznajomić z zasadami Unibetu dotyczącymi kreczu
może wyjdę na dyletanta, ale nadal nie wiem jak mam liczyc sobie ten mecz Crivoja wg info, które znalazłem na forum Unibet "Rozegranie jednego pełnego seta zalicza zakład"-czyli, że Crivoj wg tego bukmachera przegrał mecz? już nic nie czaję ratuj Piostar
Hę? Przecież Knittel skreczował - to jakim cudem Crivoi może przegrać? Albo buków jest zwrot albo wygrana Rumuna - w Unibecie rozegranie seta wystarczy aby zaliczyć zakład, czyli wygrana Crivoia. Gdyby krecz był w 1 secie to zwrot - prościej się nie da.
#5273892 - 21/03/201202:20Re: Dyskusje, pytania, uwagi - singiel
szery
old hand
Meldunek: 22/08/2007
kminię! zawsze gra u buków, gdzie są zwroty i dlatego miałem problem. Myślałem, że może jak Crovoi przegrał pierwszego, to przegrał cały mecz ojojoj dzieki!