bajbus, ten kotek ma czapkę jakby taką Interowską, więc Inter dziś musi być izi
O tym samym pomyślałem jak zobaczyłem kociaka
Chyba z nami już nie jest dobrze
Mecz niezagraożony, ale będzie cyrk na tej murawie w Mediolanie. Lepiej będzie jak zagrają na jakimś lodowisku nieopodal stadionu.
Dokładnie Szkoda tylko , że pomyślałem o pogodzie za nim zagrałem na Inter
Spoko...jednak Interiści trochę lepiej powinni ogarniać sprawę. Jak Viviano nie wybroni im meczu, to nie dadzą rady. Nagatomo tam może naciągnie Munoza na czerwoną. Jakoś on mi nie pasuje na prawą obronę
A co w tym złego? "Nie dbam o niedzielne spotkanie. Mamy do rozegrania jeszcze pucharowe spotkanie. Dla zawodników awans dalej jest bardzo znaczący, tak jak to było przy 1/8 czy 1/4 finału. Daje to możliwość końcowego sukcesu, moi piłkarze są tego świadomi" - zakończył Dider Deschamps. Podejda poważnie.
A co w tym złego? "Nie dbam o niedzielne spotkanie. Mamy do rozegrania jeszcze pucharowe spotkanie. Dla zawodników awans dalej jest bardzo znaczący, tak jak to było przy 1/8 czy 1/4 finału. Daje to możliwość końcowego sukcesu, moi piłkarze są tego świadomi" - zakończył Dider Deschamps. Podejda poważnie.
a co ma napisać? Są to zjebane rozgrywki? Co prawda Marseille broni tytułu ale jest PNA i do tego @1,36 to śmiech.