kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
Quote: over/ under 2 1/4 o: 2.04 u: 1.86
suma parzysta/nieparzysta p: 2.01 n: 1.895
dokladny wyni: 3:1
mecz zakonczony FT 3:3
nikt nie trafil, wiec wybieram najblizszy wynik w pytaniu glownie chodzilo o under/over, wiec postanowilem zsumowac ilosc goli i kto byl najblizej wygrywa
suma=3+3=6 , najblizej byl DjMarycha (3:1 ->4)
a wiec wygrywa dzisiaj 10$ free bet
podeslij mi dane konta (login i numer) na PW, jezlei nie amsz jeszcze konta to zglos sie na PW po instrukcje
Andrzej5
old hand
Meldunek: 27/09/2005
Wiesz wogóle czy te VND jako waluta wogóle rzutuje na gre i ewentualną wypłate? To taka ichnia waluta? Bo jeżeli to nie rzutuje to dam se z tym siana na rzie
kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
Quote: Wiesz wogóle czy te VND jako waluta wogóle rzutuje na gre i ewentualną wypłate? To taka ichnia waluta? Bo jeżeli to nie rzutuje to dam se z tym siana na rzie
wogole to nie wiem co to VND z tego co pamietam walute sie definiowalo przyzakladaniu konta, ogolnie mysle ze to nie rzutuje na nic, tylko nie wiem czy jakies oplaty za przewalutowanie bedzie Ci ktos bral przy wyplacie
Andrzej5
old hand
Co jest z tym bukiem, próbuje coś postawić, ale jak naciskam bet now, to nic się nie dzieje (niby na dolnym pasku przesyłanie danych mimo czekania kilkunastu minut nic się nie dzieje)?? Tak muli u nich czy coś u mnie jest nie tak? Obstwiał ktoś dzisiaj?
Andrzej5
old hand
Próbowałem dubla zagrać, ale nie mam na to całego dnia, więc dałem singla (poszlo szybko). Nie wiem, może coś źle robiłem, tylko nie wiem co. Dawałem stawke w polu stake (na dole polu dla dubla) i wciskałem bet now, niestety bez reakcji. Postawiłem w takim razie wszystko na singla, bo na singlu są nistety większe stawki, mam nadzieje że wejdzie :P