Witam. Znalazłem taka oto ofertę: https://dobet.com/welcome-bonus/ Założyłem konto i od razu otrzymałem 10 euro, ale być może się pospieszyłem, bo oferują też 100% od wpłaty do 50EUR, a promocji nie można łączyć. Gramy i zobaczymy czy są wypłacalni.
You can't place this bet with this amount or this event because your account has limits. Your limit is established at a maximum stake of 5 EUR and one bet per each event. Make a deposit to remove these limits.
Buk chyba meksykanaski (siedziba w Puertorico), pewnie za kilka dni sie skapna jaki blad zrobili, dopuszczajac Polakow 'do bonusowego koryta' - bez urazy!
no nic, fortuny i tak czlowiek nie zbije, ale pobawic sie mozna. Ewentualnie cos sie wplaci
Nilis, nie ma tego zlego. Wtedy masz 100% od depozytu do 50 EUR/USD/GBP:) jesli nie skorzystales z 10 euro no deposit. Pytanie, czy ten buk to nie jakas sciema i czy warto wplacac.
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: szuwi1
Nilis, nie ma tego zlego. Wtedy masz 100% od depozytu do 50 EUR/USD/GBP:) jesli nie skorzystales z 10 euro no deposit. Pytanie, czy ten buk to nie jakas sciema i czy warto wplacac.
w takich bukach mozna sie pobawic za ich kase, swoich bym nie wplacil nigdy
marek86
old hand
Meldunek: 27/01/2005
Originally Posted By: Ojro
tak, 10E na koncie, ale i jest 'haczyk'
Cytat:
You can't place this bet with this amount or this event because your account has limits. Your limit is established at a maximum stake of 5 EUR and one bet per each event. Make a deposit to remove these limits.