toronto @2.4 toronto u siebie, sens b2b, z biednym auldem w bramce, drugi raz z rzedu w toronto nie wygraja ...
phila-1.5 @2.5 all-star koivu znowu wypada, kontuzje nie oszczedzaja dzikusow, awizowany bryzgalov, ale czas chyba w koncu zagrac dobry mecz, phila ostatnio srednio na jeza, wiec powinni sie sprezyc
columbus @2.35 lekki postep w grze kurtek widac golym okiem, u siebie powinni dmuchnac przetrzebionych kontuzjami nafciarzy, do tego w bramce gosci dubnyk zamiast khabibulina
pitts-carolina o5.5 @1.9 ofensywa canes prawie w komplecie, powinni postrzelac, obie ekipy z kontuzjami kluczowych obroncow, 4-2
tampa ml @2.65 tampa seria 7L, 3L u siebie, jedyne co odstrasza to katastrofalna gra obu bramkarzy, tj. rolosona i garona, ale uwazam, ze dzis mimo wszystko wrecz trzeba sprobowac jedynke
za drobne: nj/sjs-calgary o5.5/toronto-ottawa o5.5 @7.2
diably wypoczete, jets b2b(1-7 w tym sezonie),cos mi mowi, ze bedzie pewna jedynka
kursy na over w san jose wg mnie powinny byc odwrocone, widze spora szanse na 6 bramek, bo calgary to mocna ofensywa i tragiczna obrona
toronto-ottawa ... wg mnie 4-2, 5-2, 4-3 - w tych okolicach powinien latac wynik koncowy
gdyby nie leafs, rzeklbym, ze poszlo perfekcyjnie
zostaje tripelek det/van/sjs