a ja to widzę tak
Huta Galung, chociaż to nie będzie łatwy mecz, te 6-0 6-0 to bardzo mylący wynik, Guez to zawodnik często wygrywające mecze, gdzie jest kilkanaście przełamań, więc dużo zależy od gry przy serwisie przeciwnika Huty, bo Guez na pewno go połamie
Kudla, ten chłopak ma potencjał ! pytanie czy z niego skorzysta, Ball niby pokonał Pospisila, ale kto oglądał Kanadyjczyka w 1 rundzie z Millmanem zda sobie sprawę, że to nie było jakieś arcytrudne zadanie ... bardzo mi się spodobał wynik Kudli ze Schwankiem ...
Bautista, skoro pokonał Berankisa to wstyd przegrać z Ghemem
Viola, może i baloniarz, ale coś w nim jest, że jest w stanie i dużo słabszego niż parę lat temu de Voesta pokonać, widzę value
Sousa, pokonanie Donskoya i Menendeza pod rząd to raczej nie jest przypadek, może i to ziemniak, ale Kudryavstev po tych dwóch nazwiskach jak najbardziej w zasięgu, tym bardziej, że to Schuettler bardziej przegrał wczoraj niż Rosjanin wygrał
Rufin, też jest value, pokonanie będącego w dobrej formie Goffina robi wrażenie, wczorajszy wynik Phaua nie robi na mnie wrażenia, a z Clementem podobno mecz był okropny do oglądania
De Bakker, starczy już Niemcowi, nie wierzę, że to forma, myślę, że Zemlja mu puścił albo nie miał sił bo pierwszej rundzie z Gremelmayrem
Sugita znowu dogiem, jest forma, Kuznetsov to żaden wielki grajek, ale z drugiej strony w formie był też Soeda, a wczoraj dostał baty od Molchanova, którego oglądałem w 1 rundzie z jakimś miejscowym i się męczył, robił dużo błędów. oby Japończyk nie poszedł w ślady w swojego krajana tylko
Smyczek, pokonanie Jazirego uznałem za gorszy dzień Tunezyjczyka, ale skoro i Bohli nie miał za wiele do powiedzenia, to znaczy, że forma raczej na pewno jest. Zopp prześlizgnął się do 3 rundy na dużym szczęściu, dochodzi zmęczenie, Amerykanin grubo grany !
Gojnea, dwa dobre mecze oby trzeci taki był, pokonanie Amanmuradovej w 1 rundzie to chyba nie był przypadek
Nara, bo jest value i przeciwniczka w zasięgu, pokonała już tutaj lepsze zawodniczki
Garcia, też widzę value, chociaż więcej wskazuje na Hlavackovą ... jednak Carolina to duży talent, sprawiała nawet problemy Sharapovej i to bardzo duże, więc Hlavackovą też może pokonać
będę coś z tego wybierał, proszę o konstruktywną krytykę i komentarze