Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#512697 - 17/02/2006 21:50 Re: Eredivision 17-19
jabol Offline
newbie

Meldunek: 15/02/2006
Frajer to ty jestes na maksa - nie dosc ze piszesz na forum typ 1X na Vitteses to potem chwalisz sie ze zagrales na PSV grubo po meczu. Zenada Jaki to z ciebie super kozak.

Jestes chory chyba psychicznie - wprowadzasz ludzi w blad zeby kase wjebali a sam grasz co innego.

Bo 85 minuta, bo PSV strasznie cisnelo, bo to, bo tamto, bo sramto - zero to ty jestes jesli chodzi o obstawianie piszac takie glupoty. Jakby to mialo jakis zwiazek z zarabianiem na bukmacherce kiedy druzyna strzela i w jakiej minucie.

Bana powinienes dostac za podawanie typow ktorych nie grasz a raczej ktore grasz przeciwnie bo ludzie dzieki takim zerom jak ty szmal wpieprzaja.

Bujaj sie

Do góry
Bonus: Unibet
#512698 - 17/02/2006 22:04 Re: Eredivision 17-19
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Dzisiejszy mecz pokazuje właśnie jaka piłka jest niesprawiedliwa.Drużyna Vitesse,która prezentowała się o wiele lepiej niż PSV przegrywa 1:3.Ja obstawiłem w tym meczu na remis i muszę przyznać,że jestem trochę zawiedziony bo do gola Affelaya w 85 min. remis wisiał na włosku.Dobra koniec narzekania,teraz przejdę do tego,że PSV nie ma żadnej szansy na wygranie w starciu z Lyonem.Dzisiejsza wygrana PSV była ostatnią ich wygraną z rzędu,ponieważ ich seria na 100% zakończy się we wtorek.

Do góry
#512699 - 17/02/2006 22:53 Re: Eredivision 17-19
live99 Offline
addict

Meldunek: 07/06/2005
Quote:

Frajer to ty jestes na maksa - nie dosc ze piszesz na forum typ 1X na Vitteses to potem chwalisz sie ze zagrales na PSV grubo po meczu. Zenada Jaki to z ciebie super kozak.

Jestes chory chyba psychicznie - wprowadzasz ludzi w blad zeby kase wjebali a sam grasz co innego.

Bo 85 minuta, bo PSV strasznie cisnelo, bo to, bo tamto, bo sramto - zero to ty jestes jesli chodzi o obstawianie piszac takie glupoty. Jakby to mialo jakis zwiazek z zarabianiem na bukmacherce kiedy druzyna strzela i w jakiej minucie.

Bana powinienes dostac za podawanie typow ktorych nie grasz a raczej ktore grasz przeciwnie bo ludzie dzieki takim zerom jak ty szmal wpieprzaja.

Bujaj sie

Boze widzisz to i nie grzmisz
Wytlumacze ci pare rzeczy choc jak pisalem nie chce mi sie z toba gadac bo i tak pewno nie zrozumiesz... Wyrazam swoje zdanie (pisalem wyzej po co ale ty tego nie zrozumiesz i tez ci pisalem czemu) a taki "frajer" wpada i pyskuje. . A to ze PSV strzelilo w 85 min bramke z ostrego fartu to swiadczy o tym ze typ nie byl az taki dobry. :] To nawet nie byla analiza ale ty pewno nawet nie wiesz jak porzadna analiza wyglada. To byla tylko taka sugestia o czym pisalem w poprzednim poscie ale pewno nawet jak ci to jeszcze 5xnapisze to sie nie skumasz.
po 2 napisalem w swoim 1 poscie w tym temacie tak (odnoscie 1x na Vitesse):

"Nie polecam jednak szczegolnie tego typu i nie analizowalem go zbyt mocno... a tak gram se niespodzianke dla wiekszych meocji przy ogladaniu w tv ... Wczoraj weszlo x2 na Boro to moze dzis Vitesse? passa PSV musi kiedys sie skonczyc, czy dzis? zoabczymy pozdro"

Ale ty nie umiesz czytac ze zrozumeiniem Nawet na koniec stwierdzam watpliwosc czy PSV straci puknty (zacytuje ci jesczze raz bo pewno sam nie jestes na tyle bystry aby wylapac to z tekstu: "czy dzis? zobaczymy" i to chyba nie wymaga komentarza)
Po 2 pisze ze zagralem jesczze na PSV bo chcialem podziekowac Marcinowi nsapisal na temat i bardzo mi pomogl nie to co ty... a po co mialem pisac ze zagralem na PSV skoro bylo 5min do meczu? Pisalem tez wygralem calkiem niezly hajs (tzn nie duzo nie malo) a ze zagralem grubiej to nie znaczy znowu ze jakies 8/10 tylko ze mocnij niz 1x .

A ludzie wtapiaja hajs po tym jak czytaj rzad postow pt "zagraj na pewniaczka"i im sie woda z mozgow robi kazdy mecz ma 2 oblicza a wogole po co ja to znowu pisz przeciez zwracalem na to uwage poprzednio i i tak nic nie dalo...

Jesli dalej nie rozumiesz co chce ci przekazac to idz do mamy niech ci przeczyta i wytlumaczy
i koniec tematu...

Do góry
#512700 - 17/02/2006 23:00 Re: Eredivision 17-19
live99 Offline
addict

Quote:

Co do "frajerow" grajacych na VFB to znalazl bym ci ich bardzo duzo... Wiem ze nie byla to duza niespodzianka (choc mozna nazwac wynik tego spotkania niespodzianka) ale juz nie chcialem mieszac w poscie i pisac w poscie ze tamta byla mniejsza a dzis typuje wieksza bo to byloby bez sesnu. Piszac tamten post chcialem zwrocic uwage na inna strone tego meczu bo niektorzy typujac faowrytow maja bardzo gorace glowy a zawsze trzeba rozpatrzyc wszystkie za i przeciw i to chcialem pokazac... to nawet nie byla analiza ani az konkretny typ

Acha i tu zgubilem wyraz VFB (chodzilo mi o twoja wypowiedz odnosnie tego meczu)...

Do góry
#512701 - 17/02/2006 23:07 Re: Eredivision 17-19
kobo Offline
enthusiast

Meldunek: 31/10/2004
Quote:

Dzisiejszy mecz pokazuje właśnie jaka piłka jest niesprawiedliwa.Drużyna Vitesse,która prezentowała się o wiele lepiej niż PSV przegrywa 1:3.Ja obstawiłem w tym meczu na remis i muszę przyznać,że jestem trochę zawiedziony bo do gola Affelaya w 85 min. remis wisiał na włosku.Dobra koniec narzekania,teraz przejdę do tego,że PSV nie ma żadnej szansy na wygranie w starciu z Lyonem.Dzisiejsza wygrana PSV była ostatnią ich wygraną z rzędu,ponieważ ich seria na 100% zakończy się we wtorek.

osobiscie bylbym ostrozny z taka ocena szans PSV w meczu z Lyonem. PSV pokazala dzisiaj, ze jest klasowym zespolem i kazdy w eurpie musi sie z nimi liczyc. Dlaczego? Poniewaz cale spotkanie bylo pod ich kontrola, byli pewni tego, ze wygraja ten mecz w ciagu 10 min i tez to uczynili. Po straconej pierwszej bramce szybciutko wyrownali. W drugiej polowie malym nakladem sil przeczekali do konca spotkania, pozniej zmiana, wchodzi Colina, podkrecenie tempa i padaja dwa gole. Czy to nie swiadczy o sile i klasie druzyny? Czy tu nie bylo widac kunsztu trenera i jego taktyki? Maly naklad sil a cel osiagniety. I hura optymizm na to ,ze Lyon gladko wygra jest chyba nie na miejscu, przynajmniej taka jest moja opinia.

pozdrawiam

Do góry
#512702 - 17/02/2006 23:15 Re: Eredivision 17-19
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Live99 po co wdajesz się w polemike z gosciem który potrafi tylko krytykowac czyjeś opinie a sam merytorycznie nic do forum nie wnosi???
Mysle ze najlepszą reakcją z Twojej strony byłby brak reakcji.
Pozdr

Do góry
#512703 - 17/02/2006 23:31 Re: Eredivision 17-19
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

Quote:

osobiscie bylbym ostrozny z taka ocena szans PSV w meczu z Lyonem. PSV pokazala dzisiaj, ze jest klasowym zespolem i kazdy w eurpie musi sie z nimi liczyc. Dlaczego? Poniewaz cale spotkanie bylo pod ich kontrola, byli pewni tego, ze wygraja ten mecz w ciagu 10 min i tez to uczynili. Po straconej pierwszej bramce szybciutko wyrownali. W drugiej polowie malym nakladem sil przeczekali do konca spotkania, pozniej zmiana, wchodzi Colina, podkrecenie tempa i padaja dwa gole. Czy to nie swiadczy o sile i klasie druzyny? Czy tu nie bylo widac kunsztu trenera i jego taktyki? Maly naklad sil a cel osiagniety. I hura optymizm na to ,ze Lyon gladko wygra jest chyba nie na miejscu, przynajmniej taka jest moja opinia.

pozdrawiam

Ja nie mówię,że Lyon gładko wygra,myślę,że może wygrać albo zremisować ale wiem,że PSV tego meczu nie wygra.

Do góry
#512704 - 18/02/2006 01:07 Re: Eredivision 17-19
jabol Offline
newbie

Quote:

Boze widzisz to i nie grzmisz
Wytlumacze ci pare rzeczy choc jak pisalem nie chce mi sie z toba gadac bo i tak pewno nie zrozumiesz...

Kolego, ty nie musisz mi nic tlumaczyc bo sam wielu rzeczy nie kumasz ->vide nizej
Quote:

Wyrazam swoje zdanie (pisalem wyzej po co ale ty tego nie zrozumiesz i tez ci pisalem czemu)

Wyrazasz swoje zdanie - tzn. grasz na chybil trafil bo tak ci w glowie zaswitalo - jakis przeblysk geniuszu, ze bedzie 1X - bo "passa taka musi kiedys zostac przerwana i PSV musi skonczyc serie...".
A potem jakis kolega Marcin cie przekonal i zagrales grubo.

Wynika z tego jasno: nie wiesz o czym piszesz na forum! Proponowanie grania nawet 2/10 typu tego za 2,20 jest nieporozumieniem. Masz blade pojecia o stawkowaniu.
Grasz typ 1X ktory nie ma wartosci - i grasz go lekko (a co to za roznica jak p*k<1 to chuj to warte czy zagrasz 3/10 czy 10/10 - bez wartosci to bez wartosci.
Stawki krecisz 2/10 3/10 wtedy, gdy roznicujesz typy w aspekcie kursu w mysl zasady minimalizacja ryzyka (niska stawka) - maksymalizacja zysku (wysoki kurs). Chyba, ze dajesz 8/10 jak p*k jest duzo wieksze od 1.00 a jak na pograniczu to wtedy 2/10 lub 3/10. Osobiscie jednak tego nie polecam - tzn. roznicowania stawki w zaleznosci od szacowanego przez siebie prawdop. bo to nie kazdy potrafi i trzeba miec informacje z pierwszej reki, pewne i sprawdzone zwlaszcza przy niskich kursach. Dla przecietnego gracza to nie jest oplacalne. Poza tym te twoje 2/10 w ogole nic nie znaczy i czytajacy nie wie o co ci chodzi. Mecze z kursem 2.20 jak grasz za 6/10 to grasz zawsze kurs 2.20 za taka stawke a nie ze raz kurs 2.20 grasz za 2/10 drugi raz grasz za 6/10 - albo wszystko jedziesz plasko - nawet kursy 4.00 - liczac sie z wiekszym wahaniem kapitalu.
Jak zmniejszasz stawke 2/10 tak jak to zrobiles z Vitese - znaczy to jedno: nie potrafisz oszacowac wlasciwie kursu, boisz sie zagrac "normalnie" na Vitesse Arnheim - wiec redukujesz stawke zeby nie wpieprzyc kasy. A tak sie nie robi - sie po prostu odpuszcza jak sie nie potrafi oszacowac prawdopodobienstwa w danym meczu.
Czy ja robilem jakas wielka analize w meczu Middlesbrough jak grali z VFB Stuttgard?
Middlesbrough nie wpieprzylo zadnego!!! spotkania w pucharach, wygralo ostatni mecz z Chelsea 3:0, Stuttgard w dupe w lidze dostaje a kurs na Middlesbrogh total wypas 4,20. To samo dzis z Twente - 4,20 a w Ladbrokes 4,30 - na druzyne ktora tez dobrze gra jak NEC (mniej wiecej na tym samym poziomie) i co wiecej NEC w dupe dostawalo od nich przewaznie - zasada grania z trendem a nie przeciwko. Jakby Twente nie weszlo lub M'brogh znaczy ze bylyby to zle typy? Nie!
Quote:

A to ze PSV strzelilo w 85 min bramke z ostrego fartu to swiadczy o tym ze typ nie byl az taki dobry. :]

Nastepny dowod, ze nie rozumiesz jak sie na bukach profit robi.
Chloptasiu: typuje sie na podstawie danych i informacji przed meczem a nie po meczu mowisz ze typ byl dobry bo druzyna grala tak i tak. Kompletne bzdury tu wypisujesz!!!
Fakty przed meczem byly takie, ze:
- PSV jest domiantorem w Eredivisie
- lali ich w dupe w h2h
- wpieprza wszystko Vitesse ostatnio
- ma klopoty ze skladem - PSV wrecz przeciwnie
- jak sie nie myle, "wielcy" z gory tabeli lali ich na ich wlasnym stadionie w tym sezonie
- a ty proponujesz jakis gowniany typ na przelamanie za frajerskie 2,20 na zespol-sredniak przeciwko dominatorowi i sie podniecasz jak dziecko po meczu ze fart byl, ze fartem wpadla bramka itp.
A co to ma do rzeczy???!!!
Byli gorsi, zrobili bledy - wpuscili 3 bramki i tyle.
Szczescie sprzyja lepszym - a w sporcie ta zasada sie sprawdza jak nigdzie indziej i to ostatnio PSV udowadnia.
Quote:

To nawet nie byla analiza ale ty pewno nawet nie wiesz jak porzadna analiza wyglada.

Masz analize wczesniej napisana plus super kurs na PSV 1,60 co powoduje, ze typ byl bardzo wartosciowy.
A co? Dzieki analizie ja sie stane jasnowidzem i przewidze jak bedzie spotkanie przebiegac?
Kurs + szacowanie szans - co w przypadku PSV bylo dziecinnie proste. Analize masz wyzej.

Myslisz, ze jakby Vitese zremisowalo to twoj typ 1X za 2,20 bylby dobry?
Gowno prawda ziomek - typ byl do dupy. I nie wazne za jaka stawke zagrany, czy 2/10 czy 6/10 - bo wartosc oczekiwana z tego typu zakladow byla nieodpowiednia.
Odsylam:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wartość_oczekiwana
Quote:

"Nie polecam jednak szczegolnie tego typu i nie analizowalem go zbyt mocno... a tak gram se niespodzianke dla wiekszych meocji przy ogladaniu w tv ... Wczoraj weszlo x2 na Boro to moze dzis Vitesse? passa PSV musi kiedys sie skonczyc, czy dzis? zoabczymy pozdro"

"Nie polecam typu"
I znowu to samo! Wez popytaj sie w sport insider a jak znasz angielski to w google.pl wpisz sobie hasla: bet, value, stake, bookmaker itp. i sie troche podszkol. Jak mozna kase wydawac na 2,20 - nawet mala - i sie podniecac czy wejdzie typ czy nie. Rozumiem - jakbys napisal zagram czysta 1 za 6,00 za zredukowane 2/10 - ewentualnie remis + cos jeszcze - kurs 6.00 - to jeszcze mozna byloby zrozumiec.
Jak nie polecasz typu to po jaka cholere go tu podajesz w ogole? No ale ja rozumiem - wiec nie mam do Ciebie pretensji - po prostu nie rozumiesz sensu stawkowania 2/10 6/10 itp. - co wyzej ci napisalem. Przemysl to sobie dla wlasnego dobra!
Quote:

a po co mialem pisac ze zagralem na PSV skoro bylo 5min do meczu? Pisalem tez wygralem calkiem niezly hajs (tzn nie duzo nie malo) a ze zagralem grubiej to nie znaczy znowu ze jakies 8/10 tylko ze mocnij niz 1x .

Pisz konkretniej albo w ogole nie pisz. Bo robi sie chaos.
W ogole na tym forum jest cos chorego z tym 2/10, 4/10, 8/10. To powinno byc odgornie zabronione! Stawkowanie powinno byc dobierane automatycznie do wysokosci kursu albo plaskie.
Co to znaczy 2/10? Bo chyba to nie wyraza skali prawdopodobienstwa wejscia typu: bo w twoim przypadku 2/10 - przyjmujac skale 1-10 - znaczyloby ze dajesz 20% na wynik 1X przy kursie okolo 2,20 - co jest w ogole bez sensu. Albo powinno sie podawac % szansy zajscia danego zdarzenia i jak sie mniej wiecej to obliczylo, albo w ogole nie podawac i tylko napisac najwyzej, ze moim zdaniem kurs mocno przeszacowany, bo... i z 3 arguymenty. Te 2/10 jest naprawde smieszne i dziwne ze to jest tolerowane na forum bukmacherskim.

Takze zegnam chloptasiu. Co zlego to nie ja. Sorry jak poczules sie urazony.

PS.
I zapamietaj te powiedzenie:

Wiesz po czym poznac frajera? Po stanie konta u bukmachera!

Do góry
#512705 - 18/02/2006 06:30 Re: Eredivision 17-19
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
jabol bardzo dobry post, nic dodac nic ujac
Co do tych stawek 2/10 4/10 nawet 10/10 lol, tez mam podobne zdanie, nikomu nic to nie mowi, a wycena procentowa juz tak latwa nie jest i trzeba po pierwsze wszystkie czynniki w tym uwzglednic, a po drugie dobrze matematyke znac
Jedynym chlopakiem ktory to robi poprawnie na mecz.pl jest terrorist i to mi sie bardzo podoba i oby w przyszlosci bylo podobnie
Pozdrawiam

Do góry
#512706 - 18/02/2006 08:06 Re: Eredivision 17-19
kobo Offline
enthusiast

Meldunek: 31/10/2004

zawrzalo w temacie i to z powodu jednego spotkania
haha:D
luz chlopaki, nie jestesmy tu po to by sie klocic i prowadzic niezdrowa rywalizacje o to, kto lepiej typuje, kto lepiej sie zna itp. Tutaj jest miejsce do wyrazania swoich pogladow, opinii...itd,itp. Ktos chce prowadzic rywalizacje to miejscem do tego sa rankingi, ktore znajduja sie w poszczegolnych dzialach.Niech jeden i drugi podejma wyzwanie i niech w rankingu pokaza kto jest lepszy od drugiego. Tutaj wyrazamy opinie! Na forum sa rozni gracze, forumowicze: mlodzi wiekowo jak i starsi. Mlody chce pokazac jaki z niego gieroj i oki, niech pokazuje, bo tym charakteryzuje sie mlodzienczosc. Lecz jesli ten mlody wyraza jakies bezsensowne opinie, nie wnoszace nic do dyskusji, obrazajace innych, tylko dlatego ,ze zagrali tak a nie inaczej to nie nalezy reagowac na takie zaczepki bo od tego sa admini, ktorzy poprostu usuna posta, dadza ostrzezenie i tyle. W ten sposob mlody nabierze oglady, pokory i szacunku do drugiej osoby, do siebie i do bukmacherki...Doobra nic juz nie pisze w tej sprawie. Pozno juz, trzeba cos poszukac o dzisiejszych meczach...
luz chlopy i dla wszystkich

Do góry
#512707 - 18/02/2006 09:42 Re: Eredivision 17-19
gieksa Offline
newbie

Meldunek: 14/02/2006
ej no ludzie przestanicie sie kłucić bo to troszke niema sensu:D więc moze ja jeszcze raz zapytam zeby zacząć temat o meczach:d wiec pytam jeszcze raz niedziwi was tak wysoki kurs na groningen:>??? bo mnie tak i to bardzo wiec od tego meczu czymam się zdala:D
(chyba)

Do góry
#512708 - 18/02/2006 09:48 Re: Eredivision 17-19
iq100 Offline
journeyman

Meldunek: 24/05/2005
Troche Wam dyskusja zeszła na na boczne tory i raczej pyskówka dotyczy Was obu a nie tematu wątku.Pomijając brak kultury w waszych postach muszę jednak przyznać wiecej racji jabolowi. Tylko nie wiem po co te wasze napinki na forum publicznym. Panowie szanujmy się wszak nie jestesmy wrogami tylko sprzymierzeńcami.
Może tak, zamiast podnosić sobie poziom adrenaliny wzajemnymi gadkami, postarajcie sie wytypować dzisiejsze wyniki ku chwale Waszej i tych którzy tu zagladają.
Pozdrawiam

Do góry
#512709 - 18/02/2006 10:12 Re: Eredivision 17-19
live99 Offline
addict

dobra jabol jak masz tam do mnie jakies halo albo co to pisz na priv bo sie straszny burdel tu robi.
Jak tu wpadnie jakis mod to niech pousuwa zbedne posty...

Do góry
#512710 - 18/02/2006 15:08 Re: Eredivision 17-19
jabol Offline
newbie

OK - mozna moje posty skasowac. W rzeczy samej - taka dyskusja na forum publicznym nie ma sensu.

Co do meczu Groningen - mieszane uczucia. Lepiej poszukac chyba cos lepszego niz 1x2

Z jednej strony Groningen grajace dobrze u siebie - z drugiej slabo spisujacy sie Waalwijk na wyjazdach - remisy ze slabiakami na wyjezdzie tylko 2.
Ale h2h jest niekorzystne - dawno wygralo Groningen u siebie z RKC.
Ale idziemy dalej...
Powiem tak - grac 1,75 nie warto moim zdaniem - bo to jest przeciwko statsom w h2h i ciezko oszacowac szanse bo nie wiadomo jak sie goscie nastawia, choc bardziej sie sklanialbym sie ku 1,75 niz X2 za 1,90.

Groningen obecnie jest naprawde mocne u siebie.
Polowe meczow wygrali u siebie 2 golami, polowe dokladnie jednym golem. I duzo meczow z silnymi zespolami wygrali.

Ja bym tutaj zredukowal stawke i zagral cokolwiek z tego:
Groningen - wygrana dokladnie 1 golem - kurs 3,60
Groningen - wygrana 2 golami i wiecej - kurs 3,10

I teraz co wybrac?
NIGDY GRONINGEN NIE WYGRALO U SIEBIE Z WALWIJKIEM DOKLADNIE 1 GOLEM - wiec te opcje mimo wyzszego kursu eliminujemy bo gra sie z trendem a nie na przelamanie. Jak wygrywali to wysoko.

Najsensowniejsza wydaje sie opcja druga - handi -1,5 na Groningen - bo jesli nastapi przelamanie w h2h a sa ku temu przeslanki wynikajace z ostatniej gry (dodatkowo zwyciestwo ze slabeuszem na wyjezdzie powinno podbudowac morale druzyny - badz co badz slabo graja na wyjazdach, ale wygrali od dawien dawna )

Mysle, ze Groningen zechce to wygrac wysoko i przejedzie sie po RKC 3:0, albo wyjdzie im bardzo slaby mecz.
Tak jak to mialo miejsce w historii.
Mysle, ze RKC jest za slabe w tym sezonie, zeby ograc Groningen. Wiec handi powinien zostac pokryty

A co nam przyszlosc pokaze - zobaczymy
Zatem jesli juz - handi -1,5 Unibet

Kurs z Unibetu

Do góry
#512711 - 18/02/2006 15:13 Re: Eredivision 17-19
tolban Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/08/2005
2005-08-21 Waalwijk 2-1 Groningen
2005-02-06 Waalwijk 3-0 Groningen
2004-08-15 Groningen 0-0 Waalwijk
2004-02-29 Groningen 1-2 Waalwijk
2003-11-21 Waalwijk 1-1 Groningen
2003-02-02 Waalwijk 1-0 Groningen
2002-10-20 Groningen 2-3 Waalwijk
2002-03-03 Groningen 1-1 Waalwijk
2001-08-26 Waalwijk 4-0 Groningen
2001-05-20 Groningen 1-2 Waalwijk
2000-12-03 Waalwijk 0-0 Groningen

ja cisne ostro X2 po kursie 1.72 ...

tak samo bylo z NEC, ktore to dostalo z Twente(bilans h2h mieli rownie fatalny) ... niektore zespoly sobie nie leza i tyle ...

i tu aktualna forma schodzi na dalszy plan ...

a juz kombinacje z handi na Groningen to juz w ogole dla mnie parodia ;-)
juz ostatnio gospodarze pokazali jak mozna nie wygrac ze slabiutkim Heraclesem

Pozdrawiam ;-)

Do góry
#512712 - 18/02/2006 15:16 Re: Eredivision 17-19
tolban Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/08/2005
Quote:

a juz kombinacje z handi na Groningen to juz w ogole dla mnie parodia ;-)
juz ostatnio gospodarze pokazali jak mozna nie wygrac ze slabiutkim Heraclesem

Pozdrawiam ;-)

troszke przesadzilem z uzyciem slowa "juz", wybaczcie ;-)

Do góry
#512713 - 18/02/2006 21:50 Re: Eredivision 17-19
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Myślał ktoś jutro o jakiejś niespodziance na jutro w lidze holenderskiej?Bo mi siedzi w głowie Utrech z Alkmaar i pierwsz porazka Alkmaar u siebie.Czy Utrech jest w stanie pokonać Alkmaar na ich boisku.W sumie pokonali już w tym sezonie Ajax dwa razy i Feyenoord, ale przegrali też z mocniejszym Psv.Czy jutro są w stanie powalczyć?Za taki kurs może warto spróbować.

Do góry
#512714 - 19/02/2006 09:42 Re: Eredivision 17-19
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Z tym Alkmaarem to trudno wyczuć. Myśle ze po dwóch ostatnich remisach u siebie czas na zwyciestwo.
Nie wiem jak wygladają sprawy absencji zawodników w poszczególnych druzynach.

Ja natomiast chciałem zwrócic uwage na inne spotkanie.
A mianowicie chodzi mi o spotkanie Ajax-Roosendaal.
Po pierwsze Ajax przezywa kryzys a raczej brak zdolnych graczy co zawsze było chlubą tego klubu.
Po drugie zawodnicy bedą miec zapewne w głowach mecz LM z Interem (w nawiasie mówiac stawiam grubą kaszke na zwyciestwo Interu w tym meczu).
Po trzecie na podstawie czystego rachunku prawdopodobienstwa Roosendaal w koncu muszi przerwac swoja fatalna passe porazek.
Ja zagram w tym meczu handi na Roosendaal a dla bardziej odwaznych X2.
Pozdr

Do góry
#512715 - 19/02/2006 09:47 Re: Eredivision 17-19
mmichaal Offline
old hand

Meldunek: 27/03/2005
Quote:

Z tym Alkmaarem to trudno wyczuć. Myśle ze po dwóch ostatnich remisach u siebie czas na zwyciestwo.
Nie wiem jak wygladają sprawy absencji zawodników w poszczególnych druzynach.

Ja natomiast chciałem zwrócic uwage na inne spotkanie.
A mianowicie chodzi mi o spotkanie Ajax-Roosendaal.
Po pierwsze Ajax przezywa kryzys a raczej brak zdolnych graczy co zawsze było chlubą tego klubu.
Po drugie zawodnicy bedą miec zapewne w głowach mecz LM z Interem (w nawiasie mówiac stawiam grubą kaszke na zwyciestwo Interu w tym meczu).
Po trzecie na podstawie czystego rachunku prawdopodobienstwa Roosendaal w koncu muszi przerwac swoja fatalna passe porazek.
Ja zagram w tym meczu handi na Roosendaal a dla bardziej odwaznych X2.
Pozdr

Ja mysle ze to jest pewna jedynka - jesli Ajax nie wygra z Roosendal to Blind i pilkarze bede mieli po prostu przeje.... u kibicow i nic im nie pomoze. Poza tym czytalem takie opinie ze obecnie ostatnia druzyna Eredivision to Willem Tilburg, bo Roosendal gra na poziomie drugiej ligi.

Do góry
#512716 - 19/02/2006 12:33 Re: Eredivision 17-19
YaReK84 Offline
journeyman

Meldunek: 07/12/2005
Quote:

Myślał ktoś jutro o jakiejś niespodziance na jutro w lidze holenderskiej?Bo mi siedzi w głowie Utrech z Alkmaar i pierwsz porazka Alkmaar u siebie.Czy Utrech jest w stanie pokonać Alkmaar na ich boisku.W sumie pokonali już w tym sezonie Ajax dwa razy i Feyenoord, ale przegrali też z mocniejszym Psv.Czy jutro są w stanie powalczyć?Za taki kurs może warto spróbować.

No to żeś trafił :-)

DO przerwy AZ Alkmaar 0 - 3 FC Utrecht

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  Akhu, Biszop