#512677 - 16/02/2006 12:35
Eredivisie - 25 kolejka (17-19.II)
|
old hand
Meldunek: 18/01/2006
|
17.02.06 Nijmegen-Twente E Arnhem-PSV Eindh. 18.02.06 Groningen-Waalwijk Kerkrade-Heerenv. 19.02.06 Alkmaar-Utrecht Heracles-Den Haag Tilburg-Breda Ajax-Roosendaal Feyenoord-Sp.Rott Zapraszam do sysuji gdyz ta kolejka zapowiada sie bardzo interesujaco dla nas typujacych Proszę o poprawną pisownie nazw lig i podawanie w tytule dat oraz numerów kolejek!
Edited by Prem (17/02/2006 21:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#512678 - 16/02/2006 14:06
Re: Eredivision 17-19
|
old hand
Meldunek: 08/02/2006
|
NEC Nijmegen v FC Twente EnschedeLivestream Stadsradio NijmegenGabor Bobs (NEC) nie zagra; bramkaz NEC doznal kontuzji w spotkaniu z Utrechtem (1:1) Nie wiem czy zagra Niedzielan, w spotkaniu z Utrechtem chyba 2 napastnikow NEC nie gralo; ktos ma lepsze info?
|
Do góry
|
|
|
|
#512679 - 16/02/2006 20:34
|
newbie
Meldunek: 14/02/2006
|
N.E.C. Geblesseerd: Bart van den Eede, Gábor Babos Twijfelgevallen: - Geschorst: Robbie Wielaert
FC Twente Geblesseerd: Anatoli Gerk, Dmitri Shoukov Twijfelgevallen: Giorgi Gakhokidze Geschorst: Rahim
|
Do góry
|
|
|
|
#512680 - 16/02/2006 20:50
|
newbie
|
PSV : Bramkarze: Gomes, Zoetebier Obrońcy: Addo, Alex, Ball, Lamey, Ooijer, Reiziger Midfielders: Afellay, Aissati, Cocu, Culina, Lucius, Simons, Väyrynen Napastnicy: Beasley, Farf á n, Koné, Vennegoor Hesselink
niewiem nic o składzie vitesse no ale cóż i tak myśle żeby zagrać tu 1x:/ gdyż jak wiemy psv czeka mecz w lidze mistrzów!! i to u siebie więc myśle że będą się oszczedzać żeby niezłapać jakiejś kontuzji!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#512681 - 17/02/2006 11:01
|
addict
Meldunek: 01/12/2004
|
Quote:
PSV : Bramkarze: Gomes, Zoetebier Obrońcy: Addo, Alex, Ball, Lamey, Ooijer, Reiziger Midfielders: Afellay, Aissati, Cocu, Culina, Lucius, Simons, Väyrynen Napastnicy: Beasley, Farf á n, Koné, Vennegoor Hesselink
niewiem nic o składzie vitesse no ale cóż i tak myśle żeby zagrać tu 1x:/ gdyż jak wiemy psv czeka mecz w lidze mistrzów!! i to u siebie więc myśle że będą się oszczedzać żeby niezłapać jakiejś kontuzji!!!
....powiem tak: jedyny rozsądny typ w tym meczu to jest 2. PSV zagra bez żadnych osłabień, mało tego; do składu wracają kontuzjowani wcześniej Jason Culina i bardzo dobry Brazylijski obrońca Alex. Z PNA do składu wraca także Arouna Kone. W Vitesse zupełnie inna sytuacja nie zagra jednak Remco van der Schaaf, a kontuzjowani są Peter van den Berg, Michael Jansen, Etiënne Esajas i Theo Janssen. Trener będzie musiał wystawic 2-óch zawodników którzy jeszcze do końca kontuzji nie wyleczyli.
PSV ma serię 7 zwycięstw z rzędu, ostatnie 2 wygrane nie były przekonujące. Jak wszyscy wiemy każda seria się kiedyś kończy, ale nie dzisiaj. Dla G.Hiddinka każdy mecz jest ważny i ten potraktuje tak samo jak pozostałe. Owszem napewno wcześniej zdejmie Farfana i Cocu, ale panowie... ławka PSV jest obecnie bardzo długa długa.
Mój typ 0:2 (można postawic na zwycięstwo w 1 polowie)
Pozdro! 
|
Do góry
|
|
|
|
#512682 - 17/02/2006 11:14
|
addict
Meldunek: 30/12/2005
|
moze ktos cos napisac o meczu Groningen - Walwijk? mecz jest do grania czy nie bardzo? prosze o odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#512683 - 17/02/2006 12:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Ja myślę,że PSV dzisiaj straci punkty z Vitesse.PSV nie gra ostatnio dobrze ale wygrywa.Vitesse nie zachwyca ale jest to tylko ligowy średniak ale to nie znaczy,że położą się na murawie i oddadzą PSV 3 punkty.To,że Vitesse ma problemy kadrowe nie oznacza wcale,że ten mecz przegra ile razy przekonaliśmy się już,że drużyna,która była osłabiona brakiem nawet 5,6 podstawowych graczy wychodziła z meczu zwycięsko.PSV musi w końcu stracić punkty,jego zwycięstwa przychodzą im z bardzo dużym trudem przpomnę niedawny mecz u siebie z Rodą Kerkrade,który Roda powinna przynajmniej zremisować ale PSV się pozbierało i zdobyło 3 punkty.Najważniejszym jednak faktem do grania w tym meczu przeciwko PSV jest jednak seria zwycięstw PSV,a jak wiemy każda seria się kiedyś kończy.Vittese na własnym stadionie z reguły wygrywa i przegrywa ma tylko jeden remis. Wszystkie powyżej wymienione czynniki sprawiają,że stawiam w tym meczu na remis i powiem wam nawet,że obstawię to za dużą kasę.
|
Do góry
|
|
|
|
#512684 - 17/02/2006 15:44
|
enthusiast
Meldunek: 31/10/2004
|
Vitesse - PSV jesli moge swoje slowko w sprawie tego spotkania. zgadzam sie z tym co zostalo wczesniej napisane a mianowicie, ze PSV nie bryluje ostatnio forma, odnoszone zwyciastwa sa fuksiarskie, ale chcialbym zwrocic uwage na jeden fakt a mianowicie, za kilka dni PSV ma spotkanie w LM przeciwko LYON.Co to oznacza? No wiec nic innego jak to, ze forma na to spotkanie powinna wzrastac a sprzyjajaca sytuacja ku temu by tak sie stalo jest wlasnie dzisiejsze spotkanie. Dodac mozna jeszcze fakt, ze wystapia w pelnym skladzie, po kontuzji wraca obronca Alex, po pucharze narodow wraca Kone oraz Colina. Do tego mozna dodac problemy kadrowe w druzynie gospodarzy. No i nie mowie juz o trenerze Hiddinku, ktory jest zajebisty. Warto grac gosci zwlaszcza, ze u naziemnych kurs okolo 1.8. A jak bedzie to boisko pokaze bo w koncu to tylko sport  pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
#512686 - 17/02/2006 16:20
|
enthusiast
Meldunek: 31/10/2004
|
Nijmegen-Twente
Ogladalem jedno spotkanie NEC na Polsacie Sport i jedno co po tym meczu powiedzialem sobie to to, ze warto na ta druzyne grac, zwlaszcza, ze kursy wysokie a oni prezentuja ladna gre. Wtenczas chyba zremisowali pechowo z Ajaxem 1 do 1, ale pozniejsze mecze potwierdzily ich dobra gre. Chociaz ostatnie dwa spotkania moga zaprzeczac tej dobrej postawie, ale chcialbym zwrocic uwage na to, ze z Feyenordem przegrali spotkanie w ciagu kilku ostatnich minut, prowadzac przez caly mecz a z Utrechtem udalo im sie wywiezc remis co uwazam za dobry wynik zwlaszcza, ze grali bez nominalnych napastnikow. A i opinie na temat gry tej druzyny sa ciagle bardzo dobre. Nie wiem jaki sklad jest wyznaczony na dzisiejsze spotkanie, czy wroca do gry napastnicy, ktorzy byli nieobecni, lecz mimo to uwazam, ze powinni pokonac Twente a w miare pewnym wydaje sie zdarzenie ,ze tego spotkania nie przegraja
|
Do góry
|
|
|
|
#512690 - 17/02/2006 18:18
|
newbie
Meldunek: 15/02/2006
|
Quote:
Wczoraj weszlo x2 na Boro to moze dzis Vitesse? passa PSV musi kiedys sie skonczyc, czy dzis? zoabczymy pozdro
Boro weszlo bo Stuttgard to szmaty i mecz Boro nie ma nic do tego. Passa PSV moze sie skonczyc - w maju 2006r.
Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#512691 - 17/02/2006 18:25
|
newbie
|
Jakis dzisiaj widze lekki owczy ped na bande Niedzielana. Zagram czysta 2-jke na Twente - bardzo rzadko wygrywalo NEC z nimi u siebie a dodatkowo - nowy trener w Twente - 4,20 w Expekt - wejdzie jak Boro - 2:1!!! Twente tez ostatnio bardzo dobrze gra i nie widze powodu dlaczego tak NEC jest faworyzowane.
|
Do góry
|
|
|
|
#512692 - 17/02/2006 18:43
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
Quote:
Wczoraj weszlo x2 na Boro to moze dzis Vitesse? passa PSV musi kiedys sie skonczyc, czy dzis? zoabczymy pozdro
Boro weszlo bo Stuttgard to szmaty i mecz Boro nie ma nic do tego. Passa PSV moze sie skonczyc - w maju 2006r.
Powodzenia
zal mi ciebie koles ... szkoda oczu na czytanie twojego posta A czy ja pisze ze VFB ma cos do tego meczu tak sobie napisalem ze moze kolejna niespodzianka... I cos mi sie wydaje ze zagrales na PSV :]... PS I na nastpeny raz to milcz jak do mnie mowisz 
|
Do góry
|
|
|
|
#512694 - 17/02/2006 19:22
|
newbie
|
Quote:
Quote:
Quote:
Powodzenia
zal mi ciebie koles ... szkoda oczu na czytanie twojego posta A czy ja pisze ze VFB ma cos do tego meczu tak sobie napisalem ze moze kolejna niespodzianka...
Pieprzysz glupoty. Boro to wczoraj nie byla zadna niespodzianka. Tylko frajer gral na Stuttgard po tym jak Boro pojechalo Chelsea u siebie 3:0
Quote:
I cos mi sie wydaje ze zagrales na PSV :]...
Tak - zagralem. Poczytaj sobie o kontuzjach w Vitesse - PSV w najsilniejszym skladzie - powodzenia w przelamaniach
Quote:
PS I na nastpeny raz to milcz jak do mnie mowisz
Jak piszesz na forum to nie pal trawy - bo cos ci w mozgu szwankuje
|
Do góry
|
|
|
|
#512695 - 17/02/2006 21:20
|
newbie
|
ej czy w meczu: Groningen - Walwijk nieszykuje się jakis wałek:>? bo kurs dziwnie wysoki tak mi sie wydaje i jeszcze z 1,75 podbił do 1,80 kurde macie info o składach z góry dzięki:D
|
Do góry
|
|
|
|
#512696 - 17/02/2006 21:36
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Co do "frajerow" grajacych to znalazl bym ci ich bardzo duzo... Wiem ze nie byla to duza niespodzianka (choc mozna nazwac wynik tego spotkania niespodzianka) ale juz nie chcialem mieszac w poscie i pisac w poscie ze tamta byla mniejsza a dzis typuje wieksza bo to byloby bez sesnu. Piszac tamten post chcialem zwrocic uwage na inna strone tego meczu bo niektorzy typujac faowrytow maja bardzo gorace glowy a zawsze trzeba rozpatrzyc wszystkie za i przeciw i to chcialem pokazac... to nawet nie byla analiza ani az konkretny typ Co do samego meczu to nie ma co PSV strasznie cisnelo  gdyby nie ta fartowna bramka z85min... Dla mnie koles jests zerem i nie wiem po co sie rejstrowales na 4um bo nie wnosisz totalnie nic a nawet jeszcze mniej...i nie chce mi sie pisac dlaczego tak sadze bo kazdy rozumny user widzac twoje wypowiedzi wie o co mi chodzi... Wiec jak juz ci pisalem wez sie do mnie nie odzywaj Ja mecz ogladalem na spoko bo gdyby gospodarze zdobyli chocby pkt wyszedlbym na 0 a w przypadku wygranej PSV na nawet niezly plus- wszytsko dzieki temu ze zagralem w ostatnie chwili grubiej na PSV dzieki Marcinowi przekonal mnie swoim krutkim lecz rzeczowym postem i o to tu chodzi i za to mu mocno dziekuje pozdro Marcin 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|