Czy ktos mi moze wytlumaczyc co jest przyczyna w
Bwin, ze nie moge do nich wplacic ani Mb ani Netellerem czy tez karta Mastercard?
wyskakuje komunikat ze ze wzgledow bezpieczenstwa transakcja nie moze zostac zrealizowana.
ostatecznie zadzwonilem do nich na podany numer ze strony ale kobiecy support jest na poziomie "julianin" i calej zgraii z bet365..czyli krotko mowiac nic nie wiedza. (proponowala mi przelew bankowy z konta:). Cos tam jedna z druga marudzily ze wina nie jest po stronie
Bwin (tylko ciekawe po czyjej..skoro nic podobnego nie zdarza mi sie w inych bukach czy tez sklepach)
Generalnie wiem ze kiedys , kilka lat temu , chcac zmienic walute z Euro na PLN sami od siebie napisali zeby tak sie stalo to trzeba zamknac konto i otworzyc nowe. Teraz chcialbym pojsc tym samym tropem...ale okazuje sie ze zamkniecie konta nie jest takie proste (nie chodzi o blok mnie lub bardziej tymczasowy gdzie mozna sie jeszcze logowac, tylko o totalne zamkniecie lacznie z usunieciem nicka) .
Tak jak wspominalem idiotki telefoniczne nie wiedza nic i rozmowa glownie polegala na przekazywaniu "przykro nam ze nie moze pan do nas wplacic" etc.
Mozna to porownac do pojscia do sklepu gdzie sprzedawca za wszelka cene nie chcialby mi nic sprzedac.
Sprawa dosc dziwna.
Dodam ze konto mam kilka lat i kilka miesiecy nie logowalem sie do nich ani tez nie wplacalem... wiec nawet nie znam chwili kiedy cos takiego mi "wszczepili" w konto gracza.
jakby ktos w jakims najmniejszym stopniu moglby mi napisac i ewentualnie pomoc swoja informacja, bylbym wdzieczny
pozdrawiam