Koledzy trenerzy zapraszam na kurs instruktora odnowy biologicznej, który organizowany jest w Warszawie. Cena dość przyzwoita w porównaniu do ilości zaproponowanego materiału. Bardzo mi zależy aby kurs się odbył. Brakuje jeszcze 4 osób by Minister Sportu mógł się podpisać pod legitymacją instruktora. W obecnej sytuacji trener, moim zdaniem musi coś na temat odnowy biologicznej wiedzieć, aby móc pomóc swoim wychowankom a jednocześnie szukać dodatkowych środków na życie. Sami zaglądnijcie na stronę Polskiej Akademii Sportu i podejmijcie decyzję o
dalszym doskonaleniu zawodowym.
Serdecznie pozdrawiam i podejmijcie decyzję jak najszybciej, do końca tygodnia czekają na chętnych.
Dariusz Majcher trener Kadry Podkarpacia rocz. 96. II trener seniorzy "Sokół" Sieniawa, I trener Majdan Sieniawski, trener młodzików młodszych. Dodatkowo instruktor narciarstwa alpejskiego, tenisa stołowego, tańca, i wiele innych kursów za sobą. Więc możecie mi zaufać wiem z doświadczenia, że ta forma doskonaląca jest potrzebna a przede wszystkim na czasie. Wszyscy wiemy że rośnie pokolenie " Dzieci Neostrady", im dużo nie trzeba łamią się stawiając krzywo nogę na chodniku, nie wspomnę o kręgosłupie i grubasach. Jeszcze raz zachęcam.
http://www.kursyinstruktorskie.edu.pl/kurs_instruktora_odnowy_biologicznej.htm