#4933253 - 22/09/2011 15:25
Re: QC Piłka nożna - 22.09
[Re: aktorek]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Ale jak smuda daje szanse Obraniakom Boeniszom i Perquisom to dlaczego ma nie dać szansy Maorowi  tak jak pisałem na moje oko Melikson jest bardziej związany z polską niż taki Obraniak Smuda ma taka wizje za 160 kola msc a za co on jest odpowiedzialny ,tylko za to ze za rok nie bedzie trenerem . to nie jest budowanie druzyny tylko jakis casting to przypomina komunizm jak malowalo sie trawe na zielono i elewacje ktore po miesiacu sypaly sie jak panny na dyskotece.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933254 - 22/09/2011 15:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/11/2010
|
latwowierni Polacy - jak latwo was kupic - ech przykre
REPREZENTACJA to REPREZENTACJA a nie miejsce do promowania sie byle goscia, ktory najpierw chce Izrael ale jak sie nie udalo to juz chce Polske - przeciez to ZALOSNEA a niektorzy sie z tego ciesza- nie do pomyslenia
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych Dokładnie tak jak piszesz, nareszcie coś mądrego
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933256 - 22/09/2011 15:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
REPREZENTACJA to REPREZENTACJA a nie miejsce do promowania sie byle goscia, ktory najpierw chce Izrael ale jak sie nie udalo to juz chce Polske - przeciez to ZALOSNEA a niektorzy sie z tego ciesza- nie do pomyslenia
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych a gdzie widzisz Rogera ? nie jestem tez za Obraniakiem czy Boeniszem - ale o wymioty mnie nie przyprawiaja - MAOR SWOIM ZACHOWANIEM PRZYPRAWIA
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933257 - 22/09/2011 15:26
[Re: craax]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2005
|
i na tym powinniśmy skończyć temat. chu* w dupę promującym się niby gwiazdą czekamy na sukces ale nie za wszelką cenę
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933258 - 22/09/2011 15:27
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Ale jak smuda daje szanse Obraniakom Boeniszom i Perquisom to dlaczego ma nie dać szansy Maorowi  tak jak pisałem na moje oko Melikson jest bardziej związany z polską niż taki Obraniak Smuda ma taka wizje za 160 kola msc a za co on jest odpowiedzialny ,tylko za to ze za rok nie bedzie trenerem . to nie jest budowanie druzyny tylko jakis casting to przypomina komunizm jak malowalo sie trawe na zielono i elewacje ktore po miesiacu sypaly sie jak panny na dyskotece. otoz to - po EURO zostaniemy BEZ REPREZENTACJI
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933265 - 22/09/2011 15:33
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/12/2004
|
Albo jesteśmy polską i rezygnujemy z przeszytych piłkarzy co nie daje nam żadnego sukcesu albo gramy z Obraniakami Meliksonami i jesteśmy coś w stanie ugrać choć tutaj też jest to wątpliwe. Ale smuda przyjął inną strategię i my nie mamy nic tutaj do Gadania Skład na Euro może być tylko z 50 % prawdziwych polaków reszta to obcokrajowcy ciebie naprawde nie rusza zachowanie Meliksona - NAPRAWDE CIE TO NIE RUSZA Rusza mnie ale co on ma zrobić jak czeka na te powołania 10 lat a są gorsii od niego i graja w kadrze Zresztą my mamy gówno do gadania Smuda zrobi jak zrobi kibice mu nie rozkażą
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933280 - 22/09/2011 15:44
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
Polska: Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Arkadiusz Głowacki, Tomasz Jodłowiec, Sebastian Boenish - Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Adrian Mierzejwski, Maor Melikson, Ludovic Obraniak - Robert Lewandowski. taki skład może być Szczesny - Piszczek, Perkins, Arboleda, Boenich - Polansky, Obraniak, Guerrero, Melikson - Olisadebe i znajda jeszcze jakies gowno gdzies 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933283 - 22/09/2011 15:45
[Re: huge]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
nie no - to juz jest szczyt - smieje sie nam w ryj a co, ma gadac ze nagle pokochal Polske i chce byc Polakiem?  To jak czuje sie Izraelczykiem, to niech gra w tamtej reprezentacji i tyle.
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|