#492203 - 18/03/2006 15:08
Re: Jakies newsy w sprawie super sprytnego RAFALA_TSW ?
|
member
Meldunek: 26/12/2004
|
Witam ja wyslalem pieniadze za kody tej osobie na podany wyzej nr konta dane to rafal gora.. kody nie dzialaly wczoraj dotalem informacje ze przeprasza bo wie ze kody nie dzialaja i pieniadze wysle jak poniedzialek nie bede mial zaksiegowanych pieniedzy na koncie to ruszam z tym koksem  :D ahaa kozystal z tego maila w moim przypadku kuschel@vp.pl sprawdzalem osoba uzywajaca ten mail ma naet zaieszone konto na allegro.. ale dobra ja poczekam do poniedzialku i pozniej to ruszam pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#492205 - 18/03/2006 15:13
|
member
Meldunek: 26/12/2004
|
Quote:
Osobnik który mnie oszukał, czyli "frankie" to najprawdopodobniej RAFAL_TSW, większość danych jakie uzyskałem na forum się pokrywały. Oto jego dane jakie udało mi się zdobyć:
Rafał Łukasz Góra ul. Słoneczna 24a/19 40-155 Tarnowskie Góry (prawdopodobnie to jest jego adres, taki podawał do przelewów) tel. 510 845 297
Byłem w tym tygodniu na policji uzupełnić dane o tym oszuście i już nieługo powinien sie tłumaczyć na komisariacie. A Wy macie do dyspozycji jego dane już teraz Wiem, że on ma też moje, które uzyskał podczas przelewu, ale mi to wisi. Jeśli także kogoś z Was oszukał to zgłaszajcie to. pozdrawiam m.z.
ahaa jeszcze jedno ten adres jest wymyslony kod nie pasuje do miejscoosci akurat ten kod znam a co do tej ulicy to jest na prawde w tarnowskich gorach ale tam jest kod 42-606 a tak apropo we wtorek jade do tarnowskich gor do aqua parku to lookne na ten adres
|
Do góry
|
|
|
|
#492206 - 18/03/2006 15:50
|
addict
Meldunek: 31/10/2005
|
wiesz, co do adresu, to taki podał do rpzelewu, dlatego psiałem , że nie wiem czy jest prawdziwy, ale do tego dodzie policja bez trudu  a co do komórki to jest to jego numer bo taki podawał w opisie gg baran. więc może kilka ciepłych słów mu wyslijcie  pozdrawiam m.z.
|
Do góry
|
|
|
|
#492207 - 18/03/2006 17:10
|
addict
Meldunek: 10/12/2005
|
Quote:
simon-n - i co uważasz, że już jest ok?? oddał ci kase i jest po sprawie ?? dziwię ci się. Bo mimo wsszystko dopuścił się oszystwa a to jest przestępstwo, i nie wwązne czy oddał , i tak jest oszustem, co najwyżej to może złagodzić jego przestępstwo. Ja sprawę oddałe na policji i powiem , zę bardzo szybko się za to wzięli bo już w tym tygodniu byłem uzupełnić zeznanie. Zobaczymy co powie. Dziwię się tylko tym oszukanym , że nic nie robią, bo twierdzą że już przepadło itp. otóż można bardzo wiele, bo jak nic nie będizemy robić to takich złodzei będize coraz więcej tu, bo się będą czuli bezkarni... pozdrawiam m.z.
nie chodzi o to poprostu jak mnie gosciu oszukal to kazdy tu sie smial, ze dalem sie oszukac. Ostrzegalem przed gosciem prawie 4 miechy ale widac, ze tu nikt z moich ostrzezen sobie nic nie zrobil ! Zycze wam a zeby gosciu wszystko zwrocil, ale nie moge wam pomoc, poniewaz gosciu zrobil mi przelew z eurobanku i nie mam jego zadnych danych :-(
|
Do góry
|
|
|
|
|
|